Kendine iyi bak güneş abla umarım yeniden dönersin rel hayata başarılar hakını helal et varsa benimkiside helal olsun.Oceans yazdı:Arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi oyunu bırakma kararı aldım.Nedeni özel hayatımla ilgili birkaç sorun.Oyunu bırakıyorum diye arkadaşlıklar bitmez tabii ki.Oyunu bıraktığımda sadece arkama baktım.Neler yaptım veya neler yapmak istiyordum.Tayfun'la lonca kurduk Çünkü Tayfun hep bunu isterdi.Onun adına çok mutlu oldum.Çok iyi arkadaşlıklar edindim.Gerek abilerim olsun gerek kardeşlerim.Hepsini çok seviyorum.3 Senelik oyun hayatımda örnek aldığım kişilerde oldu elbet.Gerek tarzı gerekse oyun içi ve dışı davranışlarıyla beni etkileyenler oldu.Bunlar Olcaytoo,Ögeday.
Abilerimi de unutmamak gerekir nede olsa bana bu oyunu sevdiren onlardı.
Başta Davut abi olmak üzere Osman abi Enes abi.Davut abiyle pek görüşemedik bu aralar.Görenlerden ricam çok selamımı söyleyin.Hakkını helal etsin.Birde Aşkona var.Adını bilmem.Nerde oturuyor onu da bilmem.Ama çok samimiyiz buda işin garip tarafıVee Tayfun.O bence paha biçilemez bir dost, arkadaş.Bana çok iyilik etti abilik etti.Özgürde var tabi unutmamak gerek.Onuda çok severim (Çakal)
.Orhanteber.O da benim hemşom.Onuda çok severim.O da iyi bir arkadaş.Ve kankam Umut.Gerçi o da oyunu bıraktı ama olsun.Onu çok seviyorum.Kendisi de beni sever herhalde.Onla çok anılarımız oldu.Sağolsun.Birde mert var (Ultraxnoble) onada 5 tane mavi topaz söz vermiştim.Unuttum arayla.Lütfen söyleyin kusura bakmasın ben ayarladım ona göndereceğim.Hepinizi çok seviyorum.Arada unuttuklarım var nolur k.bakmasın.Çok duygulandım.Nede olsa 3 yıllık anılarım var.Hayatımda değişmez bir yeri vardı İKV nin.Ama artık son buldu.Tekrar hepiniz Allah'a emanet olun.Hakkınızı helal edin.Ha unutmadan EFELER size gelince.Geri gelecem elbet.Sırf sizin için.Sonra arkamdan korktu kaçtı demesinler.Atax ler lütfen yaşatmayın barındırmayın bunları.Rica ediyorum.
OYUNU BIRAKIYORUM
- serserixmustafa
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Re: OYUNU BIRAKIYORUM
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kaan gerçek hayatında oyundaki gibi başırılı olur drowx sana katılıyorum bu oyundan kutrulabilen hemen kurtulsun :arrow: :arrow: :arrow: Bu arada bu ocean güneş ablan deil oceans(kaan)
GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmazRe: OYUNU BIRAKIYORUM
Kendine iyi bak kardeş ! Dilerimki hayatında başka sorunlarla karşılasmassın ...
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>

http://www.ikvgok.tr.gg/
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>

http://www.ikvgok.tr.gg/
Arkadaşlar beni Ocean ile karıştırmayın.İkimiz farklı çarlarız.Benim çarın sonunda "S" var.Teşekkürler yorumlarınız için.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Arkadaşlar oyunu forumdan takip edeceğim.Biraz fazla yazı yazabilirim kusura bakmayın.Sıkılırım yoksa 

Oyunu bıraktık diye sevinenler var.Şu işe bak adam gelmiş abi çarım ezik oyunu bıraktıysan çarı bana ver diyor.Ayıp ulan ayıp.Aradan biraz zaman geçsin öyle söyleyin.

- ultraxrapoo
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Kaan hakkını helal et reel hayatında başarılar abimle irtibata nasıl qececeksin ?
Hyatında sAna başarılar diliyorum.. Sana bi Tavsiyem Davut,Un dedigi gibi bu oyun yarardan çok zararı vAr.Bende bırakmak istiyorum Ama olmuyor Sana başarılar dİliyorum.
- karadul
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
kız deniz unuttunmu beni neyse bacım inş başarılı olursun hayatında bende eminönü geçtim