Alman , Komet , Turnasol Setler
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: Alman , Komet , Turnasol Setler
Alman ok ucu , dış şehir ve conk karışık setim var fakat hepsini satın aldım yada çok eski arkdaşlarımda reçteler vardı ürettim ama şuan birçok eski oyuncu oyunu bıraktığı için onlara ulaşman neredeyse imkansız. İlla düşürecem diyorsan sana tüyo veriyim 35 38 level arası bir karakter ile kurt magarasında kas örümceklerden özellikle düşüyor diyorlar. Ama 50 49 level gibi karakterle kasmaya çalışırsan bir sonuç elde edemezsin.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
hocam eskiden item dizmenin bir tadı vardı.0LIVERA yazdı: ↑24 Tem 2020 05:05tek item alman heleki yeraltı geldiğinde tek item yücelen veya daha düşük ceket felan ne kadar değerliydibenibanladilar yazdı: ↑24 Tem 2020 04:56Eskidende böyle çok zor düşerdi itemler ama oyuncu çok fazlaydı.Hawkeye yazdı: ↑23 Tem 2020 22:03 Boş vaktim bol diyorsan deneyebilirsin. Ama diyim, boşa kürek çekmeden farkı yok. Sırf zamanında bu işi deneyen biri olarak ortalama 1 hafta meteor sivri ada arası yaratık kestim düşe düşe tek efsun alman pamuklu ayakkabı reçetesi düştü. Kısacası gireceğin zahmete değmeyebilir.
İlla birilerine düşüyordu.
Hatırlıyorum yücelen eldiven düşmüştü bana.
İkv hayatımda görmediğim paraya satmıştım![]()
![]()
urban ceketi 30 m'ye almak için 10 kişi kavga etmiştik tabi o zamanın 30'm si abartısız şimdinin 3tsinden daha değerliydi
sonra çt geldi hayatında 2 itemli sete sahip olamayanlar 3lü setleri dizdi baktıki böyle çok kolay karaköy grup bölgesi olsun demeye başladılar![]()
oyuncu sayısı azaldıkca drobu yükselttiler eskiden komet merlin 1 takıyı düşürmek demek şuan karaköy bosslarından full + full fullenmekle aynı değer belki komet merlin düşürmek az daha zor olabilir![]()
ikv de grup bölgesiyle bitirdiler bunu.
o günden beri ikv zaten eski tadını kaybetti.
eskiden maden çekerdin, item düşürmeye çalışırdın. paranı kastıktan sonra çarını dizerdin sonra sabahtan akşama kadar savaşırdın.
ah o günler ne güzeldi.
gb geldiğinden beri olay bozuldu. 49 seviye zamanı hasar elementlerle vs atardık, max hasar itemleriyle npc keserdik tam o zamanlar bence ikv nin en muhteşem olduğu günlerdi.
-
- FareAdam Düşmanı
Aslında şimdi saçma gelebilir ama benim gibi iki oyuncuya rasgeldim ve güzel ws ler atmıştık.
1 seviye karakter.
İstediğin tılsımı tak sorun yok yeteneksiz ise yaramayacağını bilirsiniz
Aklınıza gelebilecek her sarı renkli 1 seviyeye ait eşyalar ile set yapıp o 1 seviye savaşçı ws leri için tavsiyem olur.
Max hasar
Kritik vuruş zırh ve yüzük mevcut.
Çift element hasarlı eşyalar falan güzel yani deneyin vence
1 seviye karakter.
İstediğin tılsımı tak sorun yok yeteneksiz ise yaramayacağını bilirsiniz
Aklınıza gelebilecek her sarı renkli 1 seviyeye ait eşyalar ile set yapıp o 1 seviye savaşçı ws leri için tavsiyem olur.
Max hasar
Kritik vuruş zırh ve yüzük mevcut.
Çift element hasarlı eşyalar falan güzel yani deneyin vence
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
"Turnusol" *