Oyun içi ekonomi ve kopya materyaller

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Re: Oyun içi ekonomi ve kopya materyaller

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Esadullah yazdı: 14 Tem 2020 08:08
LadyGAGA yazdı: 14 Tem 2020 02:01 AhiEvran'a sorduğumda alışverişte ban yemezsiniz dedi kritik oyun hatasını yani geri sarmayı kullanırsanız ban yersiniz dedi, sistemden ayırt ediyorlar sizi ben hiç alışverişten ban yemedim kaç aydır.
Emin misin? bir daha düşün?
Alışverişi yaptığın kişi de kendin değilsen yemezsin.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Heaven1925 yazdı: 14 Tem 2020 10:43
LadyGAGA yazdı: 14 Tem 2020 02:01 AhiEvran'a sorduğumda alışverişte ban yemezsiniz dedi kritik oyun hatasını yani geri sarmayı kullanırsanız ban yersiniz dedi, sistemden ayırt ediyorlar sizi ben hiç alışverişten ban yemedim kaç aydır.
Şeytanın kirvesi espirikkkkk yaptı.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Esadullah yazdı: 14 Tem 2020 11:09
Heaven1925 yazdı: 14 Tem 2020 10:43
Şeytanın kirvesi espirikkkkk yaptı.
Espri değil AhiEvranın açıklaması mehdi kardeşim benim :blush:
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

turkoxHAMSTER yazdı: 13 Tem 2020 11:26 Şu an bu kopya ile mücadele kapsamında yönetim(!) ekibinde alınacak aksiyonları belirleyen kişi kim çok merak ediyorum. Kendisi ile hasbihal etmek, hayat hakkındaki görüşlerini konuşmak, tartışmak isterim.
Buna çok güldüm gayet haklı bir isyan
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Alışverş yapmakda bir sorun olduğunu göremiyorum ben duzenli olarak alış-veriş yaptığım için atiyorum haftada 500 T lik al ver oluyor ama herhangi bir ceza islemi ile karşlamadim veya çevremdeki insanlarda ayni durumda kritik oyun hatasini kendi lehime kullanmadığınız taktirde bir sorun yaşamazsınız sözü tamami ile doğru kimse kendini kandirmaya çalışmasin hem suçlu hem güçlü durumda olmaya çalışmaya gerek yok mesela suan 100 adet xen 30 t alinirken sen 10 t alirsan temkimli olmadan alışveriş yaparak kendi.kandirmaya çalışırsan blok.yemen normal durum eğer karsidaki kisi kopyaci ise adamlar iyilik yapıyor hesabını incelemek icin belli bir sure.kapatiyor alış-veriş leri kontrol ediyor vs sonra cezan sonlandırıyor normal bir durum vs vs konuyu uzatmaya gerek yok zaten bilenen biseyi pişkinlik ile haksizca davranip surekli tartışmaya gerek yok
Kimse cikipta 10 tane çip aldim 999 ban yedim bu.nasil alış-veriş nasil ceza sistemi demesin yani var altinda bişey bunun
Ki diyende var bunu yani hem oyun hatasini.kullanip hem kendine yediremeyince suçlu yönetim ekibi oluyor 😎
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty

“Genel Etkileşim” sayfasına dön