Çantada ayırma ve birleştirme yapıldığında charların BANLANMASI !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Çantada ayırma ve birleştirme yapıldığında charların BANLANMASI !!!

Mesaj gönderen Skull »

Daha fazla para yatırsaydınız karakterleriniz bloklanmazdı. Suç sizde. Oyunu gelirsiz bıraktınız. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Cinno yazdı: 21 Haz 2020 15:48 Üst düzey yöneticinin bir kaç kişinin 8 Aydır veya 1 yıldır Blok lu olan 2 hesabını rica minnet ile tekrardan blok cezasını kaldırdığını gördüm elimde ss ler var bu oyun nasıl bir hal aldı bizde yalvarsak açarlar mı acaba ? ss lerimi paylaşayım ne yapayım onu anlamadım ki haksız yere blok alan hesaplarımın incelenmesi dahi yapılmadı tarafıma geri dönüş bile sağlanmadı
Haksız yere bloklanlanma olduysa rica minnet açılmasını normal düşünüyorum 🤔. Değilse ise bunu şikayet edecek bir merci bulunmaması bile üzücü. Yakında forumda konuştukça IP üzerinden karakterlerimize Ban atacaklarından endişeliyim.
Kullanıcı avatarı
Cinno
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cinno »

Boludanoyuncu yazdı: 22 Haz 2020 01:19
Cinno yazdı: 21 Haz 2020 15:48 Üst düzey yöneticinin bir kaç kişinin 8 Aydır veya 1 yıldır Blok lu olan 2 hesabını rica minnet ile tekrardan blok cezasını kaldırdığını gördüm elimde ss ler var bu oyun nasıl bir hal aldı bizde yalvarsak açarlar mı acaba ? ss lerimi paylaşayım ne yapayım onu anlamadım ki haksız yere blok alan hesaplarımın incelenmesi dahi yapılmadı tarafıma geri dönüş bile sağlanmadı
Haksız yere bloklanlanma olduysa rica minnet açılmasını normal düşünüyorum 🤔. Değilse ise bunu şikayet edecek bir merci bulunmaması bile üzücü. Yakında forumda konuştukça IP üzerinden karakterlerimize Ban atacaklarından endişeliyim.
Ortada haksız yere blok alan biri yok arkadaşım. Blok alan kişi kopyadan dolayı blok alıyor yüklü maden ve iksirden dolayı bunun masum bir tarafı var mı sence ağa ? Ip üzerinden karakterlerimize Ban atılmasından bende endişeliyim ss leri paylaşacağım forum üzerinden yöneticiye yazdım fakat dönüş yapmadı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Boludanoyuncu yazdı: 22 Haz 2020 01:19
ne ricası ne minneti bildiğin ne sebepten olursa olsun bloklanan adamların karakterleri ufak bir rica ile açılıyor yeterli ulaşma yolunu bilin.

sizin buralardan ettiğiniz itirazlar vs.ler ıvır zıvır :D
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
haydabrepehlivan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen haydabrepehlivan »

okudum da olanlara hiç şaşırmadım hesabımı yok yere blokladılar haftalardır yazıyorum cevap bile vermiyorlar.Sonuç olarak bu bahane ile ailece yiğenlerim ve kuzenlerim ile oynadığım anka sunucusunda ki karakterlerin hepsini silip oyunu bıraktık.Artık isterlerse destekten de bloklayabilirler.Hile yapan adamları rica minnetle açan bir yönetim oyunda 12.senem bir tane emek dışı işlemi olmamış adamın hesabına blok atıyorsa gerisi hikaye.
yadigarplayer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen yadigarplayer »

benimle paylaşırmısın mahkemeye vericem :grinning:
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Kopya olayı çözülmeden oyunu oynamak bi kere mantıklı değil ki arkadaşlar. Bu devran böyle devam eder. Şimdi olay sadece bono değil. Maden,materyal ve bunu önceden yapanlar.

Şu saatten sonra hala oyunu ısrarla oynayıp zevk alan varsa iyi oyunlar diliyorum. Başına ne gelse bunları görüp oyunu oynamasıdır sebep.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Heaven1925 yazdı: 21 Haz 2020 13:11
Haksız ban atıldığı gerçeği bariz ortada. Kurunun yanında yaşı da yakarak ben dahil bir çok oyuncuyu uzaklaştırdılar
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatih343 »

Deveye demişlerki boynun neden eğri oda demişki kafamın kalın olmasından iyidir
Resim
Motiejunas
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Motiejunas »

Aga tılsım sattım blok vermişler parayı da ayırmadım itiraz ettim. Kaç güne cevap verirler acaba

“Genel Etkileşim” sayfasına dön