Hira yazdı:Aaa hayret hatta büyük bir mucize diye biliriz.ilk defa yönetim açıklama yaptığı konuyu kilitlememiş büyük bir gelişme bugünü milad kabul ediyoruz.
Hep muhalefet hep muhalefet.....Madem beğenmiyorsun niye forumlarında geziyorsun bu oyunun,bu yönetimin...
Anlamadığın konulara yorum yapmasan daha iyi olur sercan benim tarzımı çok iyi bilmen gerekir eğer yanlışsa lafımı kimseden esirgemem yukarıda sadece bu konularda olması gereken prosedürü uygulamadıkları için ufak bir espiri ile hatırlatma yaptım.eleştiri değil.bu konu yönetimin yapmış olduğu açıklama ile kapanmalıydı bak kapanmayınca senin gibi bazı insanlar günün stresini yazılanın manasını anlama zahmetinde bulunmadan başkalarından çıkartabilir. Ha şayet yönetimle bir sorunum varsa (şu an öyle bir sorunumuz yok) bu onları ve beni ilgilendirir.sen yada bir başkasıyla eskisi gibi tartışmaya girmiyorum ama LÜTFEN sınırlarımı zorlamayın.
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Hira yazdı:Aaa hayret hatta büyük bir mucize diye biliriz.ilk defa yönetim açıklama yaptığı konuyu kilitlememiş büyük bir gelişme bugünü milad kabul ediyoruz.
zuhahahahahaha koptum Hira eline saglık....../alkış
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Konuyu anlamadığımı nereden biliyorsun ki ? Adamlar işini yapsa kabahat yapmasa kabahat prosedürü uygulasa kabahat uygulamasa kabahat.Benim gibi insanların nasıl olduğunu nereden biliyorsun? Nasılmış ki benim gibi insanlar ? Ayrıca beni tanımadan en ufak şeylerimi bilmeden beni belirli bir gruba sokman düşündürücü.Senin Yönetimle olan sorunun sadece seni ve onları değil forumdan devam ettiği sürece tüm oyuncuları ilgilendirir.Hem unutmadığımız kişi "Lovaisier" değil Lavoisier.Vikipedia 'da gerekli bilgilerini özellikle "Ölümü" başlıklı bölümü okursan sevinirim
Sana uzun uzun yazıpta kendimi sana anlatma çabasına girmeyeceğim anlaşılan bugün sana benden görünmüş.yönetimdekiler belki çok yoğunlar belkide ilk zamanki heveslerini tempolarını kaybettiler bilemiycem ama biz yönetimin adeta son sözü ben söylerim tavrına alıştığımız için bu şaşkınlığımı maruz gör lütfen.ayrıca Lavoisieri yanlış yazıyorum diye harunda beni uyarmıştı ve düzeltmiştim ama yine yanlış yazmamı düğünümün telaşı ve ablamın kanser olma ihtimali düşüncesinden harf hatası yapmamı anlayışla karşıla lütfen.bu forumda olumlu yada olumsuz her düşünce uygun uslupla yazılmalıdır uslubumda küfür hakaret argo kelimeler bulunmadığına göre yazdığım 2 3 satıra tepki göstermen beni üzdü forumda yapılan tartışmalar o tartışmalarda bulunan insanların dışında sizleride etkiliyor düşüncesinde bulunuyorsan şu anda böyle gereksiz bir tartışmayada sebep olduğunu bilmelisin.
Tamam muhalefet yapmış olabilir ama bir açıdanda doğru bir yönetici açıklama yaptımı konu böyle cıvımasın diye kilitler.Ama benim anlamadığım nokta bu kız size naptıda herkesin bu kadar takıntısı var bulaşcak sataşcak yer arıyor çözemedim.Herkes yazzdığı ve söylediğinden kendi sorumludur yani muhalefetse muhalefet bu ne beni ne sercanı ilgilendirir bence herkes işine baksın sakın şimdi benide yanlış anlamayın ben pek tanımam kendisini ama epey çekemeyeni var gördüğüm kadarıyla
Boş ver aziz üstünde durmaya değmez oyunda kimse çharlarımı bile bilmiyor sadece bir arkadaşımla konuşuyorum. kavgacı huysuz inatçı biriydim eskiden kendini oyunun efendisi sananlara acayip gıcık oluyordum bu yüzden hep kavga ediyordum ama şimdi bölgeden yazılanlar umrumda bile olmuyor hiç bir şey demiyorum. (Anlaşılan bunlara rahat batmış eski cadı dafneyi özlemişler sanırım )bu konuda sercanla ilgili bir şey söylemek isterim forumdan takip ettiğim kadarıyla çok efendi çevresine saygılı iyi bir insan ondan böyle bir tepki beklemiyordum açıkçası,neyse büyütülecek bir sorun değil.
Hira yazdı:Boş ver aziz üstünde durmaya değmez oyunda kimse çharlarımı bile bilmiyor sadece bir arkadaşımla konuşuyorum. kavgacı huysuz inatçı biriydim eskiden kendini oyunun efendisi sananlara acayip gıcık oluyordum bu yüzden hep kavga ediyordum ama şimdi bölgeden yazılanlar umrumda bile olmuyor hiç bir şey demiyorum. (Anlaşılan bunlara rahat batmış eski cadı dafneyi özlemişler sanırım )bu konuda sercanla ilgili bir şey söylemek isterim forumdan takip ettiğim kadarıyla çok efendi çevresine saygılı iyi bir insan ondan böyle bir tepki beklemiyordum açıkçası,neyse büyütülecek bir sorun değil.
Düzgün bi şekilde tepkimi dile getirdim bende amaç kavga çıkarmak değil : ) Hem Aziz biz de bu yazıyı okuyabildiysek bizi de ilgilendirmiş sayılıyor mantıken : D