Tabi ki her zaman elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. İlerleyen zamanlarda bu işlerde merakı olanlar ile çalışmayı çok isterim. Projemizi tamamladıktan sonra hem tamamlanmış proje, hem de yeni projeler adına daha güzel çalışmalara kollarımızı sıvayacağız inşallah.saglam yazdı: ↑28 May 2020 23:36Evet, harfiyen katılıyorum. Bu arada sizin oyunu da inceledim gayet güzel buldum, başarılar diliyorum. Okuduğum bölümü bırakıp tekrar üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah. Oyun meselesine benim de merakım var. Kabul ederseniz vakti gelince sizden bir şeyler öğrenmek isterim ve hatta öğrendiğimde yardımcı olmak...FrenzyTR yazdı: ↑28 May 2020 23:32 Konuda bahsedilen oyunun konu dışı bölümündeki bizim oyunumuzla bir ilgisi yok arkadaşlar. Bahsettiğiniz oyun hakkında takibimiz de devam ediyor fakat oyunun şişirilmiş bir oyun olduğu düşüncesinden kendimi alamıyorum. Şöyle ki çok ünlü olan malum oyunun tam anlamıyla çakması denilen bir içeriğe sahipken üstelik, piyasaya kelime oyunları yaparak ilk son oyun felan diye girmek bizce de ikv ye yapılan saygısızlık olmuştur. Yöneticilerin ise %5 kadar içerik yani assetlerin satın alındığını söylesede bu işin içinde biri olarak neredeyse en az %70 içeriğin hazır alındığını rahatça söyleyebilirim. Burada mesele hazır alınan içerikler de değil, burada mesele daha şimdiden yöneticilerin yalanlarla oyuncuların karşısına çıkmasıdır. Açıkçası nereden tutsan elinde kalıcak bir vaziyetteler. Özellikle 4 yıllık gelişim süresi + 15 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz lafını duyduktan sonra açıkçası biraz komiğime gitti. MMORPG oyun türü yapımı en zor oyun türlerinden olsa da bukadar hazır içeriğe sahip bir oyunu da yapmak o ekiple en fazla 1 sene olmalıydı. Yerli bir projeyi her zaman savunuyor olsam da bu sefer pek olamadım malesef.![]()
![]()
Türk yapımı mmorpg
Re: Türk yapımı mmorpg
KO'nun hiç piyasaya sunulmadığını düşünürsek; 2016'da yapımına başlanmış bir oyunun grafiklerine ve dinamiklerine fazlasıyla doyurulmuş bir oyun olduğunu düşünüyorum. Benzerlik ve farklılıklar konusuna girmemize gerek yok, KO'nun hemen hemen çoğu materyaliyle eşleşmekte. Belki de KO'da haksızlığa uğrayan ve P2W'den darbe yemiş bir oyuncu topluluğunun hazırladığı ve profesyonel bir mesai şeklinde değil de boş vakitlerinde hazırlamaya çalıştıkları olabileceği ihtimali de yok değil. Bu yüzden uzun sürmüş olma ihtimali ve KO'ya duydukları özlem dolayısıyla benzerlik göstermesi projeyi olumlu yönde karşılamakta.
Allah muvaffak etsinFrenzyTR yazdı: ↑28 May 2020 23:55Tabi ki her zaman elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. İlerleyen zamanlarda bu işlerde merakı olanlar ile çalışmayı çok isterim. Projemizi tamamladıktan sonra hem tamamlanmış proje, hem de yeni projeler adına daha güzel çalışmalara kollarımızı sıvayacağız inşallah.saglam yazdı: ↑28 May 2020 23:36Evet, harfiyen katılıyorum. Bu arada sizin oyunu da inceledim gayet güzel buldum, başarılar diliyorum. Okuduğum bölümü bırakıp tekrar üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah. Oyun meselesine benim de merakım var. Kabul ederseniz vakti gelince sizden bir şeyler öğrenmek isterim ve hatta öğrendiğimde yardımcı olmak...FrenzyTR yazdı: ↑28 May 2020 23:32 Konuda bahsedilen oyunun konu dışı bölümündeki bizim oyunumuzla bir ilgisi yok arkadaşlar. Bahsettiğiniz oyun hakkında takibimiz de devam ediyor fakat oyunun şişirilmiş bir oyun olduğu düşüncesinden kendimi alamıyorum. Şöyle ki çok ünlü olan malum oyunun tam anlamıyla çakması denilen bir içeriğe sahipken üstelik, piyasaya kelime oyunları yaparak ilk son oyun felan diye girmek bizce de ikv ye yapılan saygısızlık olmuştur. Yöneticilerin ise %5 kadar içerik yani assetlerin satın alındığını söylesede bu işin içinde biri olarak neredeyse en az %70 içeriğin hazır alındığını rahatça söyleyebilirim. Burada mesele hazır alınan içerikler de değil, burada mesele daha şimdiden yöneticilerin yalanlarla oyuncuların karşısına çıkmasıdır. Açıkçası nereden tutsan elinde kalıcak bir vaziyetteler. Özellikle 4 yıllık gelişim süresi + 15 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz lafını duyduktan sonra açıkçası biraz komiğime gitti. MMORPG oyun türü yapımı en zor oyun türlerinden olsa da bukadar hazır içeriğe sahip bir oyunu da yapmak o ekiple en fazla 1 sene olmalıydı. Yerli bir projeyi her zaman savunuyor olsam da bu sefer pek olamadım malesef.![]()
![]()
![]()
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN