Düşünceme Katılacaksınız :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Düşünceme Katılacaksınız :)

Mesaj gönderen Hirs »

Fikir bencede süper ! Ama iKV ekibi , Sobee , Ttnet o üye girişinde reklam olduğu için o reklamları yayımlayarak para kazanıyor.Yoksa böyle bir şey olması süper olur...
Hırs
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Macroban »

Güzel öneri ama bu güncellemede gelmeyecektir
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

MeLankoLkBanyemS yazdı: Merhaba. Öncelikle Herkese İyi Akşamlar..
Direk Konuya Giriyorum ;
Oyunda bir problem var bence.Mesela ; hesabımızın içindeki başka bir karaktere geçmek için
oyunu kapatıp yeniden açmamız gerekiyor.
Mesela esc bastıgımızda Ayarlar , Çıkıs vs. seçenekler çıkıyor onların arasına " Karakter Değişikliği " seçeneği
eklense nasıl olur ? ( Böyle Birşeyin Yapılmayacağını Biliyorum Ama Yinede Düşüncemi Belirteyim İstedim..)

Herkese İyi Akşamlar... ::SaYGıLaR::
aga sanki kendin bulmuş gibi söylüon :D:D shaiya da falan böle zaten :Da :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

katılıyorum ama gülmekten :D :D şaka şaka güzel fikir metin de var boyle bişey
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

snmz35 yazdı:katılıyorum ama gülmekten :D :D şaka şaka güzel fikir metin de var boyle bişey
Sagopakajmeran yazdı:
Direk Konuya Giriyorum ;
Oyunda bir problem var bence.Mesela ; hesabımızın içindeki başka bir karaktere geçmek için
Mesela esc bastıgımızda Ayarlar , Çıkıs vs. seçenekler çıkıyor onların arasına " Karakter Değişikliği " seçeneği
eklense nasıl olur ? ( Böyle Birşeyin Yapılmayacağını Biliyorum Ama Yinede Düşüncemi Belirteyim İstedim..)

aga sanki kendin bulmuş gibi söylüon :D:D shaiya da falan böle zaten :Da :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
??? Ne Dediginizin Farkındamısınız. Kendinize gelin bence. Metin - K.o Gibi Oyunlar Kendilerimi Buldu Sanki ? Hep Başka Bir Oyundan Alıntı Yaptılar. Bu da Yasak Birşey Değil Ama Aklınızı Çalıştırıp düşünürseniz Düşünceme Katılırsınız ki Akıl Çalıştırmak İçin Bir Akıla İhtiyaç vardır. Sanırım Sizde Yok ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

MeLankoLkBanyemS yazdı:
snmz35 yazdı:katılıyorum ama gülmekten :D :D şaka şaka güzel fikir metin de var boyle bişey
Sagopakajmeran yazdı:
Direk Konuya Giriyorum ;

??? Ne Dediginizin Farkındamısınız. Kendinize gelin bence. Metin - K.o Gibi Oyunlar Kendilerimi Buldu Sanki ? Hep Başka Bir Oyundan Alıntı Yaptılar. Bu da Yasak Birşey Değil Ama Aklınızı Çalıştırıp düşünürseniz Düşünceme Katılırsınız ki Akıl Çalıştırmak İçin Bir Akıla İhtiyaç vardır. Sanırım Sizde Yok ;) ;) ;)

belli kimde olup olmadığı sen kasma :D lan zeki siz kendiniz bulmuşunuz gibi söylüonuz ve metin 2çalıntıdır fakat k.o kendi bulmuştur hadi onu bırak adamlar kendileri bulmuş gibi sunmazlar en azından...
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

Güzel bir öneri sunmuşsun arkadaşım. oyuncuların rahatlığı bakımından oldukça iyi tabi birde kp kasanlara kolaylık olur.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bunu yapmamaları üzücü
KaraKuLes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KaraKuLes »

-Güzel bir fikir İkv Desteğe Yollayınız Bence.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Resim
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Lathander yazdı:Yeni gelecek paket ile Grup Bölgeleri haricinde kalan önceden tespit edilmiş, testler sırasında testpit edilmiş onlarca hata düzeltilecektir. Ayrıca bazı noktalarda düzeltmeler ve eklemeler olacaktır.Fakat sizin öneriniz hakkında yeni paket içinde yer alamayacağını söyleyebilirim.

Yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Ya kardeşim bir öneriyide değerlendirseniz şaşarım zaten.Bari grup bölgeleri ile PAZAR kurma gelsin yada Lonca gelsin yeter artık :(
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal

“Genel Etkileşim” sayfasına dön