Düşünceme Katılacaksınız :)
Re: Düşünceme Katılacaksınız :)
Fikir bencede süper ! Ama iKV ekibi , Sobee , Ttnet o üye girişinde reklam olduğu için o reklamları yayımlayarak para kazanıyor.Yoksa böyle bir şey olması süper olur...
Hırs
Güzel öneri ama bu güncellemede gelmeyecektir
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
aga sanki kendin bulmuş gibi söylüonMeLankoLkBanyemS yazdı: Merhaba. Öncelikle Herkese İyi Akşamlar..
Direk Konuya Giriyorum ;
Oyunda bir problem var bence.Mesela ; hesabımızın içindeki başka bir karaktere geçmek için
oyunu kapatıp yeniden açmamız gerekiyor.
Mesela esc bastıgımızda Ayarlar , Çıkıs vs. seçenekler çıkıyor onların arasına " Karakter Değişikliği " seçeneği
eklense nasıl olur ? ( Böyle Birşeyin Yapılmayacağını Biliyorum Ama Yinede Düşüncemi Belirteyim İstedim..)
Herkese İyi Akşamlar... ::SaYGıLaR::
katılıyorum ama gülmekten
şaka şaka güzel fikir metin de var boyle bişey
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
snmz35 yazdı:katılıyorum ama gülmekten![]()
??? Ne Dediginizin Farkındamısınız. Kendinize gelin bence. Metin - K.o Gibi Oyunlar Kendilerimi Buldu Sanki ? Hep Başka Bir Oyundan Alıntı Yaptılar. Bu da Yasak Birşey Değil Ama Aklınızı Çalıştırıp düşünürseniz Düşünceme Katılırsınız ki Akıl Çalıştırmak İçin Bir Akıla İhtiyaç vardır. Sanırım Sizde YokSagopakajmeran yazdı:aga sanki kendin bulmuş gibi söylüonMeLankoLkBanyemS yazdı: Merhaba. Öncelikle Herkese İyi Akşamlar..
Direk Konuya Giriyorum ;
Oyunda bir problem var bence.Mesela ; hesabımızın içindeki başka bir karaktere geçmek için
Mesela esc bastıgımızda Ayarlar , Çıkıs vs. seçenekler çıkıyor onların arasına " Karakter Değişikliği " seçeneği
eklense nasıl olur ? ( Böyle Birşeyin Yapılmayacağını Biliyorum Ama Yinede Düşüncemi Belirteyim İstedim..)
Herkese İyi Akşamlar... ::SaYGıLaR:::D shaiya da falan böle zaten
a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
MeLankoLkBanyemS yazdı:snmz35 yazdı:katılıyorum ama gülmekten![]()
??? Ne Dediginizin Farkındamısınız. Kendinize gelin bence. Metin - K.o Gibi Oyunlar Kendilerimi Buldu Sanki ? Hep Başka Bir Oyundan Alıntı Yaptılar. Bu da Yasak Birşey Değil Ama Aklınızı Çalıştırıp düşünürseniz Düşünceme Katılırsınız ki Akıl Çalıştırmak İçin Bir Akıla İhtiyaç vardır. Sanırım Sizde YokSagopakajmeran yazdı:aga sanki kendin bulmuş gibi söylüonMeLankoLkBanyemS yazdı: Merhaba. Öncelikle Herkese İyi Akşamlar..
Direk Konuya Giriyorum ;
Herkese İyi Akşamlar... ::SaYGıLaR:::D shaiya da falan böle zaten
a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
belli kimde olup olmadığı sen kasma
Güzel bir öneri sunmuşsun arkadaşım. oyuncuların rahatlığı bakımından oldukça iyi tabi birde kp kasanlara kolaylık olur.
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Bunu yapmamaları üzücü
-Güzel bir fikir İkv Desteğe Yollayınız Bence.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

Ya kardeşim bir öneriyide değerlendirseniz şaşarım zaten.Bari grup bölgeleri ile PAZAR kurma gelsin yada Lonca gelsin yeter artıkLathander yazdı:Yeni gelecek paket ile Grup Bölgeleri haricinde kalan önceden tespit edilmiş, testler sırasında testpit edilmiş onlarca hata düzeltilecektir. Ayrıca bazı noktalarda düzeltmeler ve eklemeler olacaktır.Fakat sizin öneriniz hakkında yeni paket içinde yer alamayacağını söyleyebilirim.
Yine de öneriniz için teşekkür ederim.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal