Neler Yapılabilir ? Yorumlarınızı Bekliyorum!
Re: Neler Yapılabilir ? Yorumlarınızı Bekliyorum!
İstanbul Kıyamet Vakti'nin gelişmesi ve var olan sorunların çözüme ulaşması şüphesiz herkesin dileği. İnanıyorum ki mevcut yönetim elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor . Önerilerini değerlendireceklerdir umarım
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERİ
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Hali hazırda söylediğiniz tüm önlemler yapılsa da mevcut durumdaki haksızlık asla giderilemeyecek. Keşke hatalar ve kötüye kullanım ilk zamanlarda kontrol altına alınabilseydi. Oyunu sıfırlayıp yeniden başlatmak dışında hiçbir çözüm yok fakat bu intihar olur ki zaten imkansız yapılması. Keşke, keşkeler olmasaydı..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Aslında Görüşünüzde Çok Haklısınız Fakat Çok Karamsar Bir Bakış Açısı BuxLuCaGox yazdı: ↑22 May 2020 01:58 Hali hazırda söylediğiniz tüm önlemler yapılsa da mevcut durumdaki haksızlık asla giderilemeyecek. Keşke hatalar ve kötüye kullanım ilk zamanlarda kontrol altına alınabilseydi. Oyunu sıfırlayıp yeniden başlatmak dışında hiçbir çözüm yok fakat bu intihar olur ki zaten imkansız yapılması. Keşke, keşkeler olmasaydı..
Benim Hala Oyunla İlgili Umutlarım Var. Bu Oyun Geliştirilmeye Devam Edecektir Mutlaka. Şu Aralar Bu Süreç Çok Yavaş İşliyor. Evet, Haklısınız. Ve Evet, Bu Oyunu Biz Oyuncular Ve Mevlüt DİNÇ Harici Seven Kimse Olmadı, Bu da Bir Gerçek. Bazen İçimden Diyorum; Bir Gün Çok Zengin Olsam, Şu Oyunu Satın Alıp Sadece Oyuncu İsteklerini Dinleyerek Geliştirirdim
''H'' başlığındaki boss kesim mantığı aşırı mantıklı bence. Karaköy ilk çıktığında bile arkadaşlarıma bahsetmiştim böyle olsa daha iyi olur diye.
Adam akıllı, paralı, profesyonel personeli olan bir oyun firması İKV'yi satın almadıkça boşuna parmaklarınızı yormayın. Bu saatten sonra oyuna yenilik falan getirmezler. Ekipte dağılmış zaten. Oyunun formatı eski. Hayal dünyasında dolaşmak evet güzeldir lakin birazda ayakların yere basması gerekir. 
İkv yönetiminden daha çok ciddiye alan bir kitlesi var oyunun. Yönetiminden çok çözüm üretebilen bir kitle. Emeğine sağlık çok doğru şeyler yazmışsın.!.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

geliştiriciler bizi öyle bi sindirdi ki artık yeniliği bi kenara bırakıp mevcut olan düzgün olsun diye hayal kuruyoruz
artık oyuncuların hayalleri bile oyundaki hataları/eksiklikleri gidermek, oynanışı güzelleştirmek haline gelmiş. kimse yeni bi yetenek hayal edemiyor, yeni bi karakter sınıfı aklının ucundan geçmiyor, yeni efsunlar, yeni bölgeler düşleyemiyor. hayırlısı olsun inşallah birileri okur yazdıklarını
artık oyuncuların hayalleri bile oyundaki hataları/eksiklikleri gidermek, oynanışı güzelleştirmek haline gelmiş. kimse yeni bi yetenek hayal edemiyor, yeni bi karakter sınıfı aklının ucundan geçmiyor, yeni efsunlar, yeni bölgeler düşleyemiyor. hayırlısı olsun inşallah birileri okur yazdıklarını