Yeni Sunucu Açılmalı mı ? Lütfen Herkes Katılabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Yeni Sunucu Açılmalı mı ? Lütfen Herkes Katılabilir mi?

Mesaj gönderen faysbok »

Selamlar herkese,

İstanbul kıyamet vakti, hiçbir zaman olmadığı kadar sıkıntılı bir halde.. buna çare nedir, nasıl çözülür yöneticiler uğraşmak istemiyor gibi geliyor bana. Bono kopyalama vs. Birçok olay oyun zevkimizi bozuyor. Bunca şeye rağmen biz bu oyunu gönülden sevip yıllardır oynuyoruz. Yeni bir server açılması bence zarar değil kazanç olacaktır hem oyun hem de oyuncular için. Geçmişe dönük bir sunucu olması güzel olabilir 49 level veya 39 level sınırlı. Ben şahsen bunca şeye rağmen oynadığım oyuna tekrardan daha çok sever sarılırım. Sunucuların birleştirilip, ortak bir sunucuda daha kalabalık bir oyunla var olan düzen devam edebilir.. isteyen diğer sunucularda oyuna devam edebilir. Bence İkv için böylesi daha hayırlı olacaktır. Şu anki düzen çökmek üzere. Herkes böyle oyun olmaz diyip bırakıp gidiyor.. buna çözüm bulunup eski günlere dönersek yeniden oynanır bir hal alacaktır oyun.. eski oyuncuları geri dönecektir bir bir. Bonoların olmayacağı bir sunucuya.

Saygılar...
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dade1302 »

39 ya da 49 level gibi nostalji sunucularına yönetim pek sıcak bakmıyor. Zaten hiçbir online oyunda eski güncelleme paketine dönülmesi gibi bir şey yaşanmadı. Nostalji sunucusu açılırsa oynarım orası ayrı mesele. Ama şu an hiçbir sunucuda karakterim yok. Yeşil zümrütün 200.000.000 olduğunu öğrendiğim anda sildim.

Benim önerim şu şekildedir;
Yepyeni sıfır bir sunucu açılmalı. Yine 59 seviye olmalı. Sadece bu kadar. Bu çok abes bir şey değil. Dünyadaki tüm MMORPG oyunlarda 2-3 senede 1 yeni sunucu açılır.
Yeni sunucuda yeni piyasa oluşacağı için bu tarz saçma ekonomiler de yaşanmaz.

Şu an hiçbir karakterim yok. Zaten şu şekilde oynanması da imkansız.
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Şu ankete katılır mısınız ? https://www.strawpoll.me/20098696
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Eğer yüksek sayıda katılım olursa yöneticiler anketi görüp bir şeyler yapar belki.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

faysbok yazdı: 19 May 2020 13:23 Selamlar herkese,

İstanbul kıyamet vakti, hiçbir zaman olmadığı kadar sıkıntılı bir halde.. buna çare nedir, nasıl çözülür yöneticiler uğraşmak istemiyor gibi geliyor bana. Bono kopyalama vs. Birçok olay oyun zevkimizi bozuyor. Bunca şeye rağmen biz bu oyunu gönülden sevip yıllardır oynuyoruz. Yeni bir server açılması bence zarar değil kazanç olacaktır hem oyun hem de oyuncular için. Geçmişe dönük bir sunucu olması güzel olabilir 49 level veya 39 level sınırlı. Ben şahsen bunca şeye rağmen oynadığım oyuna tekrardan daha çok sever sarılırım. Sunucuların birleştirilip, ortak bir sunucuda daha kalabalık bir oyunla var olan düzen devam edebilir.. isteyen diğer sunucularda oyuna devam edebilir. Bence İkv için böylesi daha hayırlı olacaktır. Şu anki düzen çökmek üzere. Herkes böyle oyun olmaz diyip bırakıp gidiyor.. buna çözüm bulunup eski günlere dönersek yeniden oynanır bir hal alacaktır oyun.. eski oyuncuları geri dönecektir bir bir. Bonoların olmayacağı bir sunucuya.

Saygılar...
Ayrıca bu oyunun test severları illaki vardır oyuncunun nabzını ölçmek için denemekten zarar gelmeyecektir.. belki çok daha farklı bir etki alacaksınız, denemeden bilemez kimse.. bizler İkvyi seviyoruz eski günlerine gelmesi hepimizi mutlu edecektir.

(Düzenleme yapamadığım için alıntı yapmak zorunda kaldım.)
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Yanlış anlamayın ama bilmem kaçıncı konu bu. Senin düşüncende bir çok kişi buna benzer konu açtı ancak karşılığını alamadı...
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Sonne yazdı: 19 May 2020 13:37 Yanlış anlamayın ama bilmem kaçıncı konu bu. Senin düşüncende bir çok kişi buna benzer konu açtı ancak karşılığını alamadı...
Hocam anket açtım . İsteyen katılsın, görüşünü belirtsin. Şu anki sunucularda bir madene 500 milyon para vermek pek akıl karı değil.
Şu an hiçbir sunucuda karakterim yok. Eğer yeni sıfır sunucu açılırsa oynarım. Bu şekilde düşünenler varsa ankete katılsın. Başka da diyeceğim bir şey yok.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

dade1302 yazdı: 19 May 2020 13:32 39 ya da 49 level gibi nostalji sunucularına yönetim pek sıcak bakmıyor. Zaten hiçbir online oyunda eski güncelleme paketine dönülmesi gibi bir şey yaşanmadı. Nostalji sunucusu açılırsa oynarım orası ayrı mesele. Ama şu an hiçbir sunucuda karakterim yok. Yeşil zümrütün 200.000.000 olduğunu öğrendiğim anda sildim.

Benim önerim şu şekildedir;
Yepyeni sıfır bir sunucu açılmalı. Yine 59 seviye olmalı. Sadece bu kadar. Bu çok abes bir şey değil. Dünyadaki tüm MMORPG oyunlarda 2-3 senede 1 yeni sunucu açılır.
Yeni sunucuda yeni piyasa oluşacağı için bu tarz saçma ekonomiler de yaşanmaz.

Şu an hiçbir karakterim yok. Zaten şu şekilde oynanması da imkansız.
İkv dışında çok oyuna girdim ama bu kadar geçmişe dönme nostaljiye ihtiyaç duyan bir kitle görmedim..
İkvnin farkı diğer oyunlar gibi görsel teknolojisini geliştirmek veya yeni mekanikler katmak hiçbir zaman olmadı mekan değişiklikleri oldu genelde.. haliyle oyuncu gelişmiş bir görüntü deneyimi görüp vay be neyle oynamışız demiyor hiç.. bu yüzdende 39-49 level sınırlı sunucular gelmesinin zarar olmayacağını düşünüyorum tam tersine geride bıraktığı oyuncuların yeniden bir araya gelmesine vesile olacaktır.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

dade1302 yazdı: 19 May 2020 13:40
Sonne yazdı: 19 May 2020 13:37 Yanlış anlamayın ama bilmem kaçıncı konu bu. Senin düşüncende bir çok kişi buna benzer konu açtı ancak karşılığını alamadı...
Hocam anket açtım . İsteyen katılsın, görüşünü belirtsin. Şu anki sunucularda bir madene 500 milyon para vermek pek akıl karı değil.
Şu an hiçbir sunucuda karakterim yok. Eğer yeni sıfır sunucu açılırsa oynarım. Bu şekilde düşünenler varsa ankete katılsın. Başka da diyeceğim bir şey yok.
Öncekiler evet konu açıyordu ama sadece teklifte bulunup gidiyorlardı isteğini belirtmenin birçok yöntemi var. Eskiden İkv oyuncuları yürüyüşler yapardı tepkilerini göstermek için artık öyle bir şey kalmadı. Bizler isteklerimizi belirtmezsek hiçbir şey değişmeyecektir. Bence bu anket mantıklı bir yol bu konuyu güncel tutarsak yönetimden bir cevap alma imkanımız olabilir.. sonuçta diktatörlükle yöneten bir yönetici kadromuz yok fikrimize saygı duyup bir açıklama yapacaklardır..
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

faysbok yazdı: 19 May 2020 13:42
dade1302 yazdı: 19 May 2020 13:40
Öncekiler evet konu açıyordu ama sadece teklifte bulunup gidiyorlardı isteğini belirtmenin birçok yöntemi var. Eskiden İkv oyuncuları yürüyüşler yapardı tepkilerini göstermek için artık öyle bir şey kalmadı. Bizler isteklerimizi belirtmezsek hiçbir şey değişmeyecektir. Bence bu anket mantıklı bir yol bu konuyu güncel tutarsak yönetimden bir cevap alma imkanımız olabilir.. sonuçta diktatörlükle yöneten bir yönetici kadromuz yok fikrimize saygı duyup bir açıklama yapacaklardır..
Aynen, katılıyorum. Anket sayesinde sesimizi açık ve net şekilde duyurabiliriz.

Tekrar yazıyorum. Eğer 59 level yeni bir sunucu açılmasını ve şu saçma maden piyasasından kurtulmak istiyorsanız ankete girip evet oyu kullanabilirsiniz.
https://www.strawpoll.me/20098696/r
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön