Merhabalar
Biz bunu sürekli tekrarlıyoruz yine yenilemek istiyorum.
İ.K.V. YÖNETİMİ İKV SADECE YERALTI BÖLGESİNDEN İBARET DEĞİL Ve SORUNU DÜZELTMEK İÇİN NE KADAR BEKLEYECEĞİZ ANLAMIYORUM KADIM HİDRAYA BİLE 4 BİN ÇAKARKEN 25 LVL SARI AKREPLERE 1600 ÇAKMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜLÜNÇ ......
iyi formlar
Balyozun Akrep Ezme Özelliği İle İlgili
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: Balyozun Akrep Ezme Özelliği İle İlgili
® SİNCE 2007...
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
eeR oyunda suanda hata varsa emın ol 25 sevıye akrepte deıl 49 sevıye kadım hıdrada boş boş konuşmayın bu hatayıda sızın gıbılerın ıstegı sonucu kımsenın emegının bosa gıtmemesı ıcın olusutruldu yer aLtı hayvanlaRnn zırhLaRı dsRLdu mantkLı dusuneLm az .yarar yazdı:Merhabalar
İ.K.V. YÖNETİMİ İKV SADECE YERALTI BÖLGESİNDEN İBARET DEĞİL Ve SORUNU DÜZELTMEK İÇİN NE KADAR BEKLEYECEĞİZ ANLAMIYORUM KADIM HİDRAYA BİLE 4 BİN ÇAKARKEN 25 LVL SARI AKREPLERE 1600 ÇAKMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜLÜNÇ ......
iyi formlar
Lilreb
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Olay şu:
Yeraltı bölgesindeki yaratıkların zırh değerleri düşürüldü dense de aslında yeraltı yaratıklarının zırh değeri 0 dır. Diğer bölglerdeki(sivri adadır, metoor bölgesidir...) yaratıkların zırh değeri de bildiğiniz 39 lvl zamanı gibi(yani zırh değerleri >0). Bu nedenle sarı akrebe balyozla 4000 vurmak zor, eğer 1600 den fazla vurulmak isteniyorsa daha kesici bi silah (ecel getiren gibi) kullanılabilir. Hasarından yakındığınız ecel getiren bu sarı akreplere 2200-2300 civarı vuruyor
Eskiden(39 lvl zamnı) ''Ben akrebe 2200 vurabiliyorum'' deseniz çoğu kişi size gülüp geçerdi, şimdi ise bu akreplere 1700 den fazla vurmak mesele oldu :mrgreen: Eminim eski kritikler özleniyordur :twisted: En azından yaratıklara karşı vurabilsek fena olmazdı.
Yeraltı bölgesindeki yaratıkların zırh değerleri düşürüldü dense de aslında yeraltı yaratıklarının zırh değeri 0 dır. Diğer bölglerdeki(sivri adadır, metoor bölgesidir...) yaratıkların zırh değeri de bildiğiniz 39 lvl zamanı gibi(yani zırh değerleri >0). Bu nedenle sarı akrebe balyozla 4000 vurmak zor, eğer 1600 den fazla vurulmak isteniyorsa daha kesici bi silah (ecel getiren gibi) kullanılabilir. Hasarından yakındığınız ecel getiren bu sarı akreplere 2200-2300 civarı vuruyor
Eskiden(39 lvl zamnı) ''Ben akrebe 2200 vurabiliyorum'' deseniz çoğu kişi size gülüp geçerdi, şimdi ise bu akreplere 1700 den fazla vurmak mesele oldu :mrgreen: Eminim eski kritikler özleniyordur :twisted: En azından yaratıklara karşı vurabilsek fena olmazdı.
EARTH
DisToRtioN
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Not:Ruh Kalkanın zırh hatası düzeltilsin<![/quote]
arkadaşım ruh kalkanında zırh hatası var derken sanırım 15 puanda zırhı %70 çekmesinden bahsediyorsun ki orada bi hata yoktur. görünürde karakter pencerende bi değişiklik olmamasına rağmen zırh oranını %70 çıkarıyor fakat o +dilimi doldurmak senin elinde (solucan eşya ,iksir vs)
arkadaşım ruh kalkanında zırh hatası var derken sanırım 15 puanda zırhı %70 çekmesinden bahsediyorsun ki orada bi hata yoktur. görünürde karakter pencerende bi değişiklik olmamasına rağmen zırh oranını %70 çıkarıyor fakat o +dilimi doldurmak senin elinde (solucan eşya ,iksir vs)

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
39lvl zamanını o kadar da kral sanmayın.Kritikler dışında 2200 vuran çıkmazdı o zamanlar da yine.Tabi kütüksüz.Earth yazdı:Olay şu:
Yeraltı bölgesindeki yaratıkların zırh değerleri düşürüldü dense de aslında yeraltı yaratıklarının zırh değeri 0 dır. Diğer bölglerdeki(sivri adadır, metoor bölgesidir...) yaratıkların zırh değeri de bildiğiniz 39 lvl zamanı gibi(yani zırh değerleri >0). Bu nedenle sarı akrebe balyozla 4000 vurmak zor, eğer 1600 den fazla vurulmak isteniyorsa daha kesici bi silah (ecel getiren gibi) kullanılabilir. Hasarından yakındığınız ecel getiren bu sarı akreplere 2200-2300 civarı vuruyor![]()
Mantıklı düşün o zaman 'Gülünç değil mi?' O halde Yeraltı'ndaki yaratıkların zırhları da geri eski haline gelecek ama her silahta aynı orantı da güçlendirilecek? Hep hatalı silahlarla oynadık ama silahların güçlenmesi yerine yaratıklar güçsüzleşti. 'Gülünç değil mi?' Her silahın hasarı belirli bir ölçüde arttırılmalı ve Yeraltı yaratıkları tekrar güçlenmeli.StReetVaNdaL yazdı:eeR oyunda suanda hata varsa emın ol 25 sevıye akrepte deıl 49 sevıye kadım hıdrada boş boş konuşmayın bu hatayıda sızın gıbılerın ıstegı sonucu kımsenın emegının bosa gıtmemesı ıcın olusutruldu yer aLtı hayvanlaRnn zırhLaRı dsRLdu mantkLı dusuneLm az .yarar yazdı:Merhabalar
iyi formlar
Sonuç olarak ne olacak? Biz her yaratığa hakettiği değerde vuracaz ve Ecel Getiren daha iyi kalacak.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
yeraltındaki yaratıklar haricindeki yaratıkların zırhı arttırıldı biraz araştırın sonra eleştirin.
- Hunter
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
Yeni güncellemede 40 lwl altındaki yaratıkların zırh oranları yükseltildi 
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
KabusxLoncası
Kabusxhunter
KabusxLoncası
Kabusxhunter
Yeter artık valla. Okuduğunu anlayamayan milyon tane insan var ikv de :SHunter yazdı:Yeni güncellemede 40 lwl altındaki yaratıkların zırh oranları yükseltildi
Arkadaşlarında dediği gibi metoordaki yaratıkların zırhları artırıllmıştır bu yüzden bu normal birşey
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя