Balyozun Akrep Ezme Özelliği İle İlgili

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Balyozun Akrep Ezme Özelliği İle İlgili

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Biz bunu sürekli tekrarlıyoruz yine yenilemek istiyorum.

İ.K.V. YÖNETİMİ İKV SADECE YERALTI BÖLGESİNDEN İBARET DEĞİL Ve SORUNU DÜZELTMEK İÇİN NE KADAR BEKLEYECEĞİZ ANLAMIYORUM KADIM HİDRAYA BİLE 4 BİN ÇAKARKEN 25 LVL SARI AKREPLERE 1600 ÇAKMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜLÜNÇ ......

iyi formlar
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
StReetVaNdaL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen StReetVaNdaL »

yarar yazdı:Merhabalar

İ.K.V. YÖNETİMİ İKV SADECE YERALTI BÖLGESİNDEN İBARET DEĞİL Ve SORUNU DÜZELTMEK İÇİN NE KADAR BEKLEYECEĞİZ ANLAMIYORUM KADIM HİDRAYA BİLE 4 BİN ÇAKARKEN 25 LVL SARI AKREPLERE 1600 ÇAKMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜLÜNÇ ......

iyi formlar
eeR oyunda suanda hata varsa emın ol 25 sevıye akrepte deıl 49 sevıye kadım hıdrada boş boş konuşmayın bu hatayıda sızın gıbılerın ıstegı sonucu kımsenın emegının bosa gıtmemesı ıcın olusutruldu yer aLtı hayvanlaRnn zırhLaRı dsRLdu mantkLı dusuneLm az .
Lilreb
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Olay şu:
Yeraltı bölgesindeki yaratıkların zırh değerleri düşürüldü dense de aslında yeraltı yaratıklarının zırh değeri 0 dır. Diğer bölglerdeki(sivri adadır, metoor bölgesidir...) yaratıkların zırh değeri de bildiğiniz 39 lvl zamanı gibi(yani zırh değerleri >0). Bu nedenle sarı akrebe balyozla 4000 vurmak zor, eğer 1600 den fazla vurulmak isteniyorsa daha kesici bi silah (ecel getiren gibi) kullanılabilir. Hasarından yakındığınız ecel getiren bu sarı akreplere 2200-2300 civarı vuruyor :D
Eskiden(39 lvl zamnı) ''Ben akrebe 2200 vurabiliyorum'' deseniz çoğu kişi size gülüp geçerdi, şimdi ise bu akreplere 1700 den fazla vurmak mesele oldu :mrgreen: Eminim eski kritikler özleniyordur :twisted: En azından yaratıklara karşı vurabilsek fena olmazdı.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
yaban
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen yaban »

Not:Ruh Kalkanın zırh hatası düzeltilsin<![/quote]
arkadaşım ruh kalkanında zırh hatası var derken sanırım 15 puanda zırhı %70 çekmesinden bahsediyorsun ki orada bi hata yoktur. görünürde karakter pencerende bi değişiklik olmamasına rağmen zırh oranını %70 çıkarıyor fakat o +dilimi doldurmak senin elinde (solucan eşya ,iksir vs)
Resim
Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***
Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Earth yazdı:Olay şu:
Yeraltı bölgesindeki yaratıkların zırh değerleri düşürüldü dense de aslında yeraltı yaratıklarının zırh değeri 0 dır. Diğer bölglerdeki(sivri adadır, metoor bölgesidir...) yaratıkların zırh değeri de bildiğiniz 39 lvl zamanı gibi(yani zırh değerleri >0). Bu nedenle sarı akrebe balyozla 4000 vurmak zor, eğer 1600 den fazla vurulmak isteniyorsa daha kesici bi silah (ecel getiren gibi) kullanılabilir. Hasarından yakındığınız ecel getiren bu sarı akreplere 2200-2300 civarı vuruyor :D
Eskiden(39 lvl zamnı) ''Ben akrebe 2200 vurabiliyorum'' deseniz çoğu kişi size gülüp geçerdi, şimdi ise bu akreplere 1700 den fazla vurmak mesele oldu :mrgreen: Eminim eski kritikler özleniyordur :twisted: En azından yaratıklara karşı vurabilsek fena olmazdı.
39lvl zamanını o kadar da kral sanmayın.Kritikler dışında 2200 vuran çıkmazdı o zamanlar da yine.Tabi kütüksüz.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

StReetVaNdaL yazdı:
yarar yazdı:Merhabalar

iyi formlar
eeR oyunda suanda hata varsa emın ol 25 sevıye akrepte deıl 49 sevıye kadım hıdrada boş boş konuşmayın bu hatayıda sızın gıbılerın ıstegı sonucu kımsenın emegının bosa gıtmemesı ıcın olusutruldu yer aLtı hayvanlaRnn zırhLaRı dsRLdu mantkLı dusuneLm az .
Mantıklı düşün o zaman 'Gülünç değil mi?' O halde Yeraltı'ndaki yaratıkların zırhları da geri eski haline gelecek ama her silahta aynı orantı da güçlendirilecek? Hep hatalı silahlarla oynadık ama silahların güçlenmesi yerine yaratıklar güçsüzleşti. 'Gülünç değil mi?' Her silahın hasarı belirli bir ölçüde arttırılmalı ve Yeraltı yaratıkları tekrar güçlenmeli.

Sonuç olarak ne olacak? Biz her yaratığa hakettiği değerde vuracaz ve Ecel Getiren daha iyi kalacak.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

yeraltındaki yaratıklar haricindeki yaratıkların zırhı arttırıldı biraz araştırın sonra eleştirin.
Kullanıcı avatarı
Hunter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hunter »

Yeni güncellemede 40 lwl altındaki yaratıkların zırh oranları yükseltildi ;)
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.

KabusxLoncası
Kabusxhunter
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Hunter yazdı:Yeni güncellemede 40 lwl altındaki yaratıkların zırh oranları yükseltildi ;)
Yeter artık valla. Okuduğunu anlayamayan milyon tane insan var ikv de :S
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Arkadaşlarında dediği gibi metoordaki yaratıkların zırhları artırıllmıştır bu yüzden bu normal birşey
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя

“Genel Etkileşim” sayfasına dön