Hesabım kuklacıda lakin yazın plus ile eminönü'de hesap açacağım o zaman görev yapabiliriz. İyi niyetinizi takdir ediyorum.Equalero yazdı: ↑01 May 2020 16:19MerhabalarLothardori yazdı: ↑30 Nis 2020 23:11 Merhabalar karakoy'e girmek için gaffar görevi yapmak şart. Gaffar görevi için migrattan veya sığınaktan düşen eşyaların önemi ne kadar? Bunlar olmadan kesim zor olur herhalde. Gaffar'a bir kez girsem yağma arttırıcı ile ne kadar item düşer siz tek kesimde ne kadar item aldınız ct itemleri karakoyde işimi kolaylastirir hem de görsel olarak sevdiğim itemler.
Eğer ki Eminönü sunucusunda iseniz ekibimle beraber düzenli olarak gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımızın sığınak migrat çemberlitaş görevlerinde yardımcı oluyoruz dilerseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim .
Çemberlitaş Hakkında
-
Lothardori
- İri Fare Avcısı

Re: Çemberlitaş Hakkında
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
miroglu yazdı: ↑01 May 2020 22:46Ben e.ö sunucusundayim. Ç.t görevini 2 aydır yapamadım. Yardımcı olursan çok sevinirim.Equalero yazdı: ↑01 May 2020 16:19MerhabalarLothardori yazdı: ↑30 Nis 2020 23:11 Merhabalar karakoy'e girmek için gaffar görevi yapmak şart. Gaffar görevi için migrattan veya sığınaktan düşen eşyaların önemi ne kadar? Bunlar olmadan kesim zor olur herhalde. Gaffar'a bir kez girsem yağma arttırıcı ile ne kadar item düşer siz tek kesimde ne kadar item aldınız ct itemleri karakoyde işimi kolaylastirir hem de görsel olarak sevdiğim itemler.
Eğer ki Eminönü sunucusunda iseniz ekibimle beraber düzenli olarak gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımızın sığınak migrat çemberlitaş görevlerinde yardımcı oluyoruz dilerseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim .
Özel mesajdan ulaşabilirsiniz
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
-
miroglu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cadı