Bir sonuca ulaştırılmamış sanırım konulara baktım göremedim, ne zaman düzelecek, oyun çöktü mü yoksa?
Sunucu Gelmiyor...
Re: Sunucu Gelmiyor...
Oyuna giremiyoruz elimiz ayağımız titriyor güzel yöneticilerrr, help me, sesimizi duyan var mı......
Bir sonuca ulaştırılmamış sanırım konulara baktım göremedim, ne zaman düzelecek, oyun çöktü mü yoksa?
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
aynen launcer sorunu denildi dosyakonumunu açıp launcer direk çalıştıryorum değişen bişey yok iletişim kurduklarımda giremiyor bi açıklama yaparsanız sevinirz (GM)Ahievran 
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sunucu gelmez, launcher güncelleme yapmaz, oyundan düşmeler yaşanır vs bunlar tatlı ve güzel sorunlar fakat en büyük sorun bu tarz şikayetlerde somut yanıt verebilecek çözümleyici ekibin olmaması. Bu iş İKV Gönüllü Destek ekibiyle nereye kadar gidecek?
Türk Telekom ile iletişimin kopuk olmadığına inanan var mı? Şu sorunun ya da sorunların olması olağan ama şu sorunun 4 saattir çözülmemesinin hiçbir mantıklı izahı yok. Çok yazık.
Türk Telekom ile iletişimin kopuk olmadığına inanan var mı? Şu sorunun ya da sorunların olması olağan ama şu sorunun 4 saattir çözülmemesinin hiçbir mantıklı izahı yok. Çok yazık.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Darecagatay yazdı: ↑17 Nis 2020 13:08IFonQzrail yazdı: ↑17 Nis 2020 12:56
Sorunun da türkiyeden bağlanmak olduğunu sanmıyorum, VPN'leri denemek de zaman kaybı.
Sunucular tekrardan açıldığında erişime hazır hale gelirler heralde.
Şuan arkadaşlarla vpn değiştirerek girdik ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık.
Oyuna iyi para gidiyor bence bu iş paralı olmalı belki herkes rahatlamış olur en azından.xLuCaGox yazdı: ↑17 Nis 2020 15:02 Sunucu gelmez, launcher güncelleme yapmaz, oyundan düşmeler yaşanır vs bunlar tatlı ve güzel sorunlar fakat en büyük sorun bu tarz şikayetlerde somut yanıt verebilecek çözümleyici ekibin olmaması. Bu iş İKV Gönüllü Destek ekibiyle nereye kadar gidecek?
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tears Of Fears
işe yaramadıIFonQzrail yazdı: ↑17 Nis 2020 12:56 Vpn değiştirebiliyorsanız erişim sağlayabilirsiniz. Veya telefonunuzun hotspot özelliğiyle bağlanmayı deneyin.
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
Saat 10’dan beri deniyorum. Kök salacağım yere şimdi
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ahahaha bu olayla ilgili elimde güzel bir resim var ama buraya atarsam kellemi uçururlar 
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians of Death
Sabah 8 den beri oyuna giremiyorum ve bu hala çözülmedi biz bu oyunda bişeyler yapmak için emek veriyoruz zaman harcıyoruz aynı ilgiyi destek ekibindende bekliyoruz.
Bir hatanın çözümü bu kadar uzun mu sürer yoksa ilgilenecek birey mi yok anlamadım ?