Hata....!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hata....!!!

Mesaj gönderen fenomen »

eger cok fazla oluyorsa crash dosyasını gonder halledılır bende de vardı hemen cozuldu
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
aWkBee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aWkBee »

Sahxesad yazdı:
aWkBee yazdı: Oyunu aşağıya çekip unutursan hata aLırsın. Unutmayıp aşağıya aLsanda geçişlerde oyun gene atabilir. Sisteme bağlı birşey. Yoksa durduk yere hata almassın oyunda ;)
KaRdeşim Şimdi Sana NasıL açıkLayayım ki .... Tam em yazıyoRum giRiyoRum TIK hata ... Tam kaRakteRim seçecem Hata... GiriyoRum kaRizma veRmek için yaRıda hata... ve Daha da giRmiyoRum... :D :D
Sorun sistemdedir. Ekran kartı oLabiLir. Büyük ihtimal öyledir. Benim sistemde öyle çok iyi değil. Fakat şuana kadar durduk yere hata almadım hiç oyundan :D ara oluyor oda oyunu aşagı alınca çok nadir :D

Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sahxesad »

aRkadaşLaR yoRumLaRınız ve yaRdımLaRınız İçin Çok TeşekküR edeRim.SoRunu çözdüm sizin yaRdımınızLa... :D :D ;)
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Kullanıcı avatarı
Xkorhanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Xkorhanx »

Kardeşim Aynısı Bendede Olmuştu.İlK Olarak launcher Dosyasıyla Oynadım Bişeler Ettim..Ne Yabtın Diye Sorarsan İnanki Hatırlamıorum Ama Dosyalarla Oyna Oluyor.
Xkorhanx
Sasha
körheN
Sashaa
Kullanıcı avatarı
Sahxesad
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sahxesad »

Xkorhanx yazdı:Kardeşim Aynısı Bendede Olmuştu.İlK Olarak launcher Dosyasıyla Oynadım Bişeler Ettim..Ne Yabtın Diye Sorarsan İnanki Hatırlamıorum Ama Dosyalarla Oyna Oluyor.

DuR dediğini yapacağım ikvnin dosyaLaRı iLe oynaRsam bi de baktın açığını yakaLadım sağoLasın yoRUmun için... :D :D
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)

Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön