IFonQzrail yazdı: ↑08 Nis 2020 15:07Eminönü sunucusu için bence sayı arttırılmalı 5 kişi yerine 10 kişi yapılmalı. Malum eminönü sunucusu en kalabalık sunucu.
Selam IFonQzrail
Eminönü sunucumuzda fazla talep olması aşikar, bu nedenle Eminönü sunucumuz belirlenen görev grup sayısını 2 katına çıkardık.
Önerileriniz için Teşekkür ederiz.
AhiEvran selam,
Etkinliği ilk düzenleyen GM olarak ve buna ek, devamlılığı açısından adım atışın gerçekten bizler için sevindirici ve umut verici diyebilirim.
Kuklacı sunucusunda da etkinlik takvimine çemberlitaş görevi için ekleyeceğin günü ben ve muhtemelen sunucumuzda oynayan diğer arkadaşlar da bekliyordur. Etkinlik için destek platformu vs. bir yolla başvuru yoluyla yapılması gerekir ise bunuda yapabiliriz.
Bu arada, emeğin ve düşüncen için tebrik ve teşekkür ediyorum.
Selam Orionxxxaiakos
Etkinlik içeriklerimizi her zaman elimizdeki imkanlar dahilinde gerçekleştirmeye çalışmaktayız. Yeterli istek olması durumunda pek tabi etkinlik takviminde yer verebiliriz. Bunun için İletişim Destek Formu >Görüş ve Öneriler başlığı altında bildirimde bulunarak talebinizi bizlere iletebilirsiniz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
IFonQzrail yazdı: ↑08 Nis 2020 15:07Eminönü sunucusu için bence sayı arttırılmalı 5 kişi yerine 10 kişi yapılmalı. Malum eminönü sunucusu en kalabalık sunucu.
Selam IFonQzrail
Eminönü sunucumuzda fazla talep olması aşikar, bu nedenle Eminönü sunucumuz belirlenen görev grup sayısını 2 katına çıkardık.
BU TÜR ŞEYLER NEDEN DİĞER SUNUCULARDA DA YAPILMIYOR ACABA?
Ahievran kesinlikle yanlış anlama beni.Bu belge cart curt işlemler niye. yok 10 kişi gelsin görev yapalım felan saat ver toplayın millet açıktan götürün çata pata küte kesin millette rahatlasın sizde yine peşinizi bırakmayacaklar bize gaffar kesin diye haftada 2 bunu yapsanız oldu bitti niye hala milleti oyalıyorsunuz?
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN
Yeni etkinliklerin oyunculara sunulması güzel bişey lakin boss kesimlerine engel olmaya çalışan, son güncellemeyle Karaköy dışında kalmış karakterlerin de bu etkinliklerden faydalanabileceğini, yine eskisi gibi oyunculara musallat olabileceklerini unutmamak gerek..
Selam IFonQzrail
Üstadım madem önerileri dikkate alıp bu etkinliğin üstüne bu kadar düşüyorsunuz, ben de bir öneride bulunayım.
Sizlerin de bildiği gibi grup bölgeleri 2+2+2 mantığıyla oluşturulmuştu. Bu yüzden bu etkinliğe dahil olacak arkadaşları da bu sisteme göre seçerek eşya düşürme şansını bir nebze de olsa arttırmış olabilirsiniz.
Belki de ben söylemeden bunu düşünmüşsünüzdür. :)
Selam IFonQzrail
Üstadım madem önerileri dikkate alıp bu etkinliğin üstüne bu kadar düşüyorsunuz, ben de bir öneride bulunayım.
Sizlerin de bildiği gibi grup bölgeleri 2+2+2 mantığıyla oluşturulmuştu. Bu yüzden bu etkinliğe dahil olacak arkadaşları da bu sisteme göre seçerek eşya düşürme şansını bir nebze de olsa arttırmış olabilirsiniz.
Belki de ben söylemeden bunu düşünmüşsünüzdür.
Selam TOLGA
İlgili etkinlik açık bölgede olması nedeni ile böyle bir gereksimi ihtiyaç olacağını sanmıyoruz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
İstanbul belediyesi çalışıyor. 10 kişi çok saçmaydı bu açık bölge kesinlikle iş görür büyük oranda bu sorunu çözer.Gerçi madem sorun çözmek istiyorsunuz niye görevi zorunlu tutuyorsunuz orada bir çelişki var ama neyse ikvde ne dogruki.Hadi iyi forumlar.
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN