Sadece 1dk bakın lütfen..
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sadece 1dk bakın lütfen..
ŞUNLARIN ÖZETİNİ YAZIN OKUMASI ZOR GELİYOR

Kindar Gerekli Açıklamayı Özet Halinde Yapmış Merak Ediyorsan Okuhicretsidan yazdı:ŞUNLARIN ÖZETİNİ YAZIN OKUMASI ZOR GELİYOR![]()
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

Kindar herkesin bildiği kuralları, açıklamaları Servet-i fünun edebiyatı tarzında yapmış soruma cevap yada olayı özetleyecek nitelikte pek bir açıklama görmedim açıkcasıNora yazdı:Kindar Gerekli Açıklamayı Özet Halinde Yapmış Merak Ediyorsan Okuhicretsidan yazdı:ŞUNLARIN ÖZETİNİ YAZIN OKUMASI ZOR GELİYOR![]()
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Bıktm şu serveti fiyanundan edebiyattada o adamı işlioz 
-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

Servet-i Fiyanun yeni bir edebiyat akımımıVandervaart yazdı:Bıktm şu serveti fiyanundan edebiyattada o adamı işlioz
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Yhaw 11. sınıfda Edebiyatta o lanet konuyu işlioruzda ondan didim=)
Kindar... Edebi yorumlar yerine bence gerek ikv yönetiminin gerekse senn işin olan şikayet sisteminin yada sizin boşluklarınızın nden çalışmadığı açıklamalısın. insanları yanlış kelimelerle yada metindeki yanlışlıkları düzeltmekle avutamazsın. bir kişiyi bir hafta şikayet ettim yine konuşabiliyor. bunu açıkla. destek dediğin sayfada hangi desteği görüyoruz onuda açıkla. çok merak ediyorum. siz orada ne yapıyorsunuz_?

Artık çarım yoq.
-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

3 hafta olmasına rağmen hala hesabımdaki blok kalkmadı ortada edilmiş küfür dahi olsa yok ama var diyelim 3 hafta bloklana hesap da neyin nesi ilkdefa böyle birşey gördüm benim aldığım plusun hesabını hangi yönetici verebilecek?
eee Capslock by meran böyle işte kime uyus oluyosan Kindar yaz boşluk bırak uyus olduğun kişiyi yaza bırak 3333 e gönder. ertesi gün eğer kindarda uyus oluyo bak çar blok yemiş.
Yani anladığım kadarıyla keyfe keder.
Yani anladığım kadarıyla keyfe keder.

Artık çarım yoq.
-
Capslock
- Salgın Koruyucusu

Demekki oyunu kuralına göre oynamak namusunla şerefinle,küfür etmeden saygı kuralları çercevesinde oynamak her zaman işe yaramıyormuş bunun 2,5 yıl sonra farkına varabildim..Oyunda afedersiniz ama insanların anasına kızkardeşine namusuna şerfine dil uzatan adamlar 3 günlük susturmayla iflah olabiliyolar demekki öylesi daha makbul bu şikayet sisteminin biran önce kaldırılması geliyor saçma sapan mantalitesi olmayan bir sistem