İsmim ile ilgili.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PrezerLatif
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İsmim ile ilgili.

Mesaj gönderen PrezerLatif »

berkan587 yazdı:Anlamadıgım Tek şey Bir sürü Nick koymak varken Niye Böyle Cinsel İçerikli Bir nick koyuyorsun Kardeşim.Bir sürü Nick İsim var.Onlardan bulup koysan .
Kardeşim peki sen gidip GERİLLA'ya yada ne biliyim Sheytanist'e gidip diyormusun,arkadaslar o kadar nick koymak varken nie kötü örnek teşkile den nickler ?

Yani kimseye laf atmak niyetinde değilim,demek istediğim bana gelene kadar çok var.
Kullanıcı avatarı
PrezerLatif
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

doorss yazdı:
PrezerLatif yazdı:
doorss yazdı:
PrezerLatif yazdı:
kFygFb yazdı:Böyle bir nickin kullanılmasından açıkçası hiç memnun değilim gerekli yerlere şikayet edeceğim ;)

Memnun olanlar yetiyor fazlasına gerek yok.Zaten nick küfür içerikli değil,kötü örnek teşkil etmiyor,kutsal değlerlere bir hakaret yok,yönetici taklidi yok.İstediğin kuruma şikayet etmekte özgürsün.Sonucu merakla bekliyorum ;)

Eminönü / PREZERLATİF

daha neyı teşkıl etsın bu nıck "prezervatif " degılde "prezerlatif" demıssın ...
Ben ılk okudugumda "prezervatif" die okudum yanı "L" harfı dıkkatımı cekmedı ..
Hey allahım bır de "kötü örnek teşkil etmiyor,kutsal değlerlere bir hakaret yok,yönetici taklidi yok."
demişsin...
cabuk gıt degıstır len bu nıckı bas gıt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Arkadaşım konuyu nerelere getirmişsiniz.Konuyu açma sebebime bakın yorumlara bakın.Hem diyorsunuz oyunda kötü örnek teşkil ediyor.Nerdeyse herkesin saygı gösterdiği GERİLLA anlamını biliyorsunuz dimi.Teröristlerin komutanı demek.Benim nicke gelene kadar nelr var şu oyunda.
Sizin içiniz rahat olsun istediğiniz yere şikayet edin,oyunun kurallarını biliyorum.Nasıl nick yazılacağınında farkındayım.Ondan kafam rahat kasıyorum.Eğer o kadar rahatsız oluyorsanız oyunda beni görünce sağ tuş/şikayet et yapın.Şu konuyada daha fazla yorum atmayın.

ahlak sınırlarını astıgını herkes bılıyo bu nıckle beraber
13 10 12 11 yaslarında oynayan cocuklar gıdıp bunu aılesıne sormayı yada google de aramayı dusunmeyecek mı o zmn nasıl olacak
ona cvb verenlerın yuzu kızaracak
konuyu acman bıle hata bence
ayrıca sıkayet etme yontemını anlattıgın ıcın saol bılmıyorduk yaa

Oyunda o kadar nick varken bnm nickimimi arıycak googlede ? Sence biraz mantıksız değil mi ? Oyunda kadın büyücü var 38 level ismi Condom.Sadece ben değilim bana gelene kadar neler var diyorum.Hem şikayet etme yönetimi biliyordun maden neden yorum atıyorsun.Gitt şikayet et konuyuda uzatma.Ceza alırsam ben alıcam.
Kullanıcı avatarı
PrezerLatif
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

katakuli yazdı:Gerilla teröristlerin komutanı demek değildir.
Ayrıca sonradan sen zarar alırsın.49 levelde gm gelip çarını kapatmak zorundayım dediğinde.
Haklısın orda yanlış demişim pardon.Terörist komutanı demek değil ama teröristlerin aralarında sık kullandıkları hitap kelimesidir.Google'den arayın,madem o kadar nick aramak istiyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen doorss »

PrezerLatif yazdı:
doorss yazdı:
PrezerLatif yazdı:[

Oyunda o kadar nick varken bnm nickimimi arıycak googlede ? Sence biraz mantıksız değil mi ? Oyunda kadın büyücü var 38 level ismi Condom.Sadece ben değilim bana gelene kadar neler var diyorum.Hem şikayet etme yönetimi biliyordun maden neden yorum atıyorsun.Gitt şikayet et konuyuda uzatma.Ceza alırsam ben alıcam.

anlamadıgım nokta neden sureklı sıkeyet edın dıon sorunun mu var ben onları gormedım ben senı gordum ve tepkımı verıyorum
Resim
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

Bence arkadaşın nicki sadece mizahtan ibaret. :)
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
PrezerLatif
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

smartenes yazdı:Bence arkadaşın nicki sadece mizahtan ibaret. :)
Aynen kardeşim bir tanede olsa doğru düzgün anlayan biri çıktı.Konunun açlış amacı bu değil de buraya geldi işte.
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Bende arkadaşın nickini ilk gördüğümde çok güldüm. Bana biraz daha mizahi geldi. Ayrıca cınsel içerekli şikayet edeceğim vb. şeyleri söyleyen arkadaşlara söylicek sözlerim var.
Bu ülkede

1.Günün hemen hemen her saati tv reklamlarından orkid vb markaların tanıtımları ve orneklemeleri yapılmakda,

2.Günün hemen hemen her saati yine tv reklamlarında bi adam okeeeeeeYYYYYY diye çıkıp prezevatif satıyor yada baska şekillerde direk olarak prezervatif kelimesi geçerek tanıtımı yada örneklemesi yapılıyor,

3.Muzık kanallarında kadının teki çıkıp dunyaya kondom herkese kondom diye şarkı söylüyebiliyor,

4.Bazı ilk okul ve orta okullarda (ilköğretim) cinsellik üzerine dersler veriliyor. Kondom, prezervatif vb ürünler tanıtılıyor kullanımları anlatılıyor. (bu durumada asla karşı değilim bencede öğretilmeli)

Şimdi soruyorum size arkadaşlar PrezerLatif in şikayet edilecek neresi var ??? Peki bunu şikayet eden arkadaşlar neden saydığım ilk 3 maddede duyarlı olup seslerini çıkarmadılar.. ?? Bence bu nıckı elestıren arkadaslar sadece boş konuşuyorlar. Yada Türkiyede Yaşamıyorlar..

ReFik..!
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Eğerki nickinden dolayı yönetimden bir uyarı ceza vb bir şey gelirse yazdıklarımı aynen kopyala yapıstır yap maıl at.

Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen doorss »

aQuaLand yazdı: Bende arkadaşın nickini ilk gördüğümde çok güldüm. Bana biraz daha mizahi geldi. Ayrıca cınsel içerekli şikayet edeceğim vb. şeyleri söyleyen arkadaşlara söylicek sözlerim var.
Bu ülkede

1.Günün hemen hemen her saati tv reklamlarından orkid vb markaların tanıtımları ve orneklemeleri yapılmakda,

2.Günün hemen hemen her saati yine tv reklamlarında bi adam okeeeeeeYYYYYY diye çıkıp prezevatif satıyor yada baska şekillerde direk olarak prezervatif kelimesi geçerek tanıtımı yada örneklemesi yapılıyor,

3.Muzık kanallarında kadının teki çıkıp dunyaya kondom herkese kondom diye şarkı söylüyebiliyor,

4.Bazı ilk okul ve orta okullarda (ilköğretim) cinsellik üzerine dersler veriliyor. Kondom, prezervatif vb ürünler tanıtılıyor kullanımları anlatılıyor. (bu durumada asla karşı değilim bencede öğretilmeli)

Şimdi soruyorum size arkadaşlar PrezerLatif in şikayet edilecek neresi var ??? Peki bunu şikayet eden arkadaşlar neden saydığım ilk 3 maddede duyarlı olup seslerini çıkarmadılar.. ?? Bence bu nıckı elestıren arkadaslar sadece boş konuşuyorlar. Yada Türkiyede Yaşamıyorlar..

ReFik..!

her koyun kendi bacagından asılır unutma...

Burası ne bır tv ne bır okul ne de muzık egıtımı yapılan yer..
Burası ıkv ben cırkın karsılıyorum
Gelde degıstır kararımı
snn oglun sana gelıp baba prezervatıf ne
nasıl kullanılır
ne yapıcan

bence sen boş konusuon ayrıca ben bunu sıkayet etmem o kendı ahlaksızlıgı
Resim
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

doorss yazdı:
aQuaLand yazdı: Bende arkadaşın nickini ilk gördüğümde çok güldüm. Bana biraz daha mizahi geldi. Ayrıca cınsel içerekli şikayet edeceğim vb. şeyleri söyleyen arkadaşlara söylicek sözlerim var.
Bu ülkede

ReFik..!

her koyun kendi bacagından asılır unutma...

Burası ne bır tv ne bır okul ne de muzık egıtımı yapılan yer..
Burası ıkv ben cırkın karsılıyorum
Gelde degıstır kararımı
snn oglun sana gelıp baba prezervatıf ne
nasıl kullanılır
ne yapıcan

bence sen boş konusuon ayrıca ben bunu sıkayet etmem o kendı ahlaksızlıgı

Senın kararını yada bır başkasının kararını değiştirmek gibi bir niyetim yok. Sen benim anlatmak isteğimi anlamamışsın yada ben daha açık anlatayım. Senin çocuğun tv kanalını acınca da sana baba kondom ne baba orkıd ne baba prezervatıf ne dıyebılır.Bence bunu söylemen gerçekden saçma. Benım demek ıstedıgım bunlar zaten yaşamımızın içinde olan şeyler. Gunun her saati tvden duyabılır yada satışı yapılan bir mağazada görebilir, İkv de de espri konusu olmus olması bence cok görülecek seninki kadar tepki verilecek bir durum degil. Okullarda bunların eğitimi veriliyor diyorum cocuğun gelse nasıl kullanılıyor dese diyorsun. Söylemek istediklerimi tam olarak anlamamışsın.

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön