Re: ÇEMBERLİTAŞ GÖREV
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Hala yapmadıysanız imzamda bulunan nicklerden bana ulaşın
Selamlar
Arkdaşlar eminönü sunucusunda oynuyorum sadece gaffar kesim grvim kaldı x ve stu kestim sadece gaffar grvi kaldı çarım tank
nick Kurşunvızıltısı
Artık yardımcı olunda karaköye savaşçımı geçireyim.
Arkdaşlar eminönü sunucusunda oynuyorum sadece gaffar kesim grvim kaldı x ve stu kestim sadece gaffar grvi kaldı çarım tank
nick Kurşunvızıltısı
Artık yardımcı olunda karaköye savaşçımı geçireyim.
Merhabalar kaç gündür gaffar görevine yardım edecek bulamadım.Kime söylesem orası zor yapamayız diyor.Bu konuda bana yardım edebilecek gönüllü arkadaşlar var mı ?(Eminönü Sunucusu)
Merhaba arkadaşlar,
Eminönü sunucusunda
55 seviye 1700 hasarlı tılsımsız büyücüm,
51 seviye parlak asalı 2400 şifalı şifacım,
54 seviye savaşçım var;
Ama malasef bir türlü çemberlitaş görevlerini yapamadım, bıraktım tekrar başladım ama bir türlü nasip olmadı görevleri yapabilmek ki yeraltına inebileyim.
Eğer yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa gerçekten çok sevinirim.
Herkese iyi oyunlar, iyi günler dilerim.
Saygılarımla,
Kadir
Eminönü sunucusunda
55 seviye 1700 hasarlı tılsımsız büyücüm,
51 seviye parlak asalı 2400 şifalı şifacım,
54 seviye savaşçım var;
Ama malasef bir türlü çemberlitaş görevlerini yapamadım, bıraktım tekrar başladım ama bir türlü nasip olmadı görevleri yapabilmek ki yeraltına inebileyim.
Eğer yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa gerçekten çok sevinirim.
Herkese iyi oyunlar, iyi günler dilerim.
Saygılarımla,
Kadir
Merhabalar,
Zamanında çoğu oyuncumuz gibi Çemberlitaş görevleri yüzünden çok acı çekmiş bizler Eminönü sunucusunda buna bir son vermek amacıyla dün itibariyle başlattığımız etkinliğimiz #GörevliÇarKalmasın ile 23.03.2020 tarihinde toplam 15 oyuncunun X görevlerini yaptık. Elimizden geldiğince her pazartesi ve perşembe bu etkinliğe devam etmek istiyoruz. Aldem loncası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden geldiğince yardım etmeye hazırız. Bundan böyle, Karaköy'e giremeyen kalmasın!
Yıllar önceki kalabalığı görebilmek bizleri gerçekten çok mutlu ediyor!

Zamanında çoğu oyuncumuz gibi Çemberlitaş görevleri yüzünden çok acı çekmiş bizler Eminönü sunucusunda buna bir son vermek amacıyla dün itibariyle başlattığımız etkinliğimiz #GörevliÇarKalmasın ile 23.03.2020 tarihinde toplam 15 oyuncunun X görevlerini yaptık. Elimizden geldiğince her pazartesi ve perşembe bu etkinliğe devam etmek istiyoruz. Aldem loncası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden geldiğince yardım etmeye hazırız. Bundan böyle, Karaköy'e giremeyen kalmasın!
Yıllar önceki kalabalığı görebilmek bizleri gerçekten çok mutlu ediyor!

- ejderincirli
- Acemi Savaşçı
eminönü sunucusundan Yıkamaişleri karekterimin adı şu gaffar için yosun tuttuk kimse yardım etmiyor bir yardımcı olasanız sizlerden ricam

- bioyuncu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Game over
yarın pazertesi kaçta girelim oyuna hocam
ÇT GÖREVİNİ DÜN ARKADAŞIM 3T YE YAPTIRDI 20 DAKİKADA KESİP ÇIKTILAR, ARTIK İŞİ SAHTEKARLIĞA, ÇIKARA VURMUŞLAR, YA OYUNDAKİ ADMİNLER BİR ÇARESİNE BAKSIN BU İŞİN YA DA OLACAK GİBİ DEĞİL BU.

-
- Salgın Koruyucusu
Karakter Adı : Kbrnr
Sınıf : Büyücü
Hs:1500
grup ve yardım edin lütfen gaffar kaldı
Sınıf : Büyücü
Hs:1500
grup ve yardım edin lütfen gaffar kaldı