Bunu senin soylemen ayri bir trajedi kanka yalniz sndndnndndnd cok güldüm nedenseCHAPPIE yazdı: ↑09 Mar 2020 00:44Hayatlarında İKV dışında oyun oyna(ya)madıkları için bırakmazlar.ForGaDDaRLorD yazdı: ↑08 Mar 2020 17:20 Öncelikle merhaba
sorduğunuz ve isyan ettiğiniz için yazıyorum aslında o kadar sorunun tek bir cevabı var OYNAMAYIN o zaman kimsenin kafasına silah dayamıyorlar oyunu oynasın diye.
OYUN GERİ SARIYOR OYUNU OYNAYAMIYORUZ!
Re: OYUN GERİ SARIYOR OYUNU OYNAYAMIYORUZ!
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
İKVyi bırakalı çok oldu. Arada girip 2 depar atıp ya da boss kesiminde 1 2 tur kesip çıkıyorumkaiii yazdı: ↑09 Mar 2020 20:40Bunu senin soylemen ayri bir trajedi kanka yalniz sndndnndndnd cok güldüm nedenseCHAPPIE yazdı: ↑09 Mar 2020 00:44Hayatlarında İKV dışında oyun oyna(ya)madıkları için bırakmazlar.ForGaDDaRLorD yazdı: ↑08 Mar 2020 17:20 Öncelikle merhaba
sorduğunuz ve isyan ettiğiniz için yazıyorum aslında o kadar sorunun tek bir cevabı var OYNAMAYIN o zaman kimsenin kafasına silah dayamıyorlar oyunu oynasın diye.
İyi akşamlar.
5 dakika önce Eminönü sunucusunda oynarken bağlantımızın kesilmesinin ardından bir süre sonra tekrar oyuna girdiğimizde oyuna giriş yaptığımız yer sunucudan atılmadan önceki yerimiz değil, sunucuya ilk giriş yaptığımızda bulunduğumuz yerdi. Üzerimize düşürdüğümüz eşyaların da hepsinin gitmesi cabası. Böyle bir sorun ile yakın zamanda karşılaşmış olan varsa bizi bu saçma sapan problemin nedenine ve mümkün ise çözümüne yönlendirirse seviniriz.
5 dakika önce Eminönü sunucusunda oynarken bağlantımızın kesilmesinin ardından bir süre sonra tekrar oyuna girdiğimizde oyuna giriş yaptığımız yer sunucudan atılmadan önceki yerimiz değil, sunucuya ilk giriş yaptığımızda bulunduğumuz yerdi. Üzerimize düşürdüğümüz eşyaların da hepsinin gitmesi cabası. Böyle bir sorun ile yakın zamanda karşılaşmış olan varsa bizi bu saçma sapan problemin nedenine ve mümkün ise çözümüne yönlendirirse seviniriz.
-
ManTheBoundaries
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Çözüm yok. Ahievran a sorarsan oyunu çok sevdiğinden böyle şeyleri sormaya musade etmiyor ban atiyor
Yanından geçsin, selam ver ban yersin!ManTheBoundaries yazdı: ↑28 Mar 2020 23:36 Çözüm yok. Ahievran a sorarsan oyunu çok sevdiğinden böyle şeyleri sormaya musade etmiyor ban atiyor
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Selam Esadullah. Bunu neye dayanarak söyledin bilmiyorum lakin aklımda kalsın.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- santiagobernabeu
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
a.selam,
Yorumlarımızı okuyor musun diye kontrol etmiştim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN