Savaşçıya Buz Oku Ve Yıldırım Olsa Nolur
Şifacıya Sakınma Dikkat Dağıtma Olsa Nolur
Büyücüye Depar Can Basma Olsa Nolur
Yahu Kardeşim İşinmi Yok Böyle Gereksiz Konu Açıyorsun
Oyunun Bir Düzeni Bir Kuralı Var.
isimsizxx yazdı:ben 49 seviye şifacıyım ne zaman bir savaşçı kesecek olsam adam atıyor deparı kaçıyor şifacıyada ya depar verilsin yada depar atan savaşçıyı durdurma verilsin ki bizimde savaşçıyı kesme şansımız olsun yoksa bu şekilde teke tek savaşçı kesme şansımız olmuyor biliyorum ki kendi şini kendi gören tüm şifacılarda aynı sorun var birde sakın zehir demeyin çünkü depara zehirin faydası yok
Aynen katılıyorum.Şifacı nında rakibini belirli bir süre etkisiz hale getirilmesi iyi olacaktır.Şifacı için az da olsa bir kaçma süresi veya rakibini durdurarak onun kesilmesine sepep olabilir.Yani büyücüde zihin varsa savaşcıdada durdurma var şifacıdada aynen bu tarz bir yetenek olsa iyi olur arkadas ismini bile düşünmüş zehirli sarmasık olabilir.Ve karakterin etrafı zehirli sarmasıklarla sarılı durur gayet hoş olur.Bu tarz yeniliklere açık olmak lazım.Lakin yeni gelecek bölgeler ile yeni yetenek sistemide gelecek belkide bu dediğimize benzer bir yetenek vardır şifacılarda kim bilir.HardStyle yazdı:Konuda durdurma ya da depar denmiş, ama şu şekilde olabilir ;
Savaşçı da "durdurma" büyücü de "zihin" varken, şifacı karakteri içinse "Zehirli Sarmaşık" adında bir yetenek olabilir. Karakterlerin yetenekleri arasında bir dengeden söz etmek istiyorsak.
İyi Eğlenceler.