Bir yazılımı oyun değil, gerçek hayat sanmak.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kaiii
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bir yazılımı oyun değil, gerçek hayat sanmak.

Mesaj gönderen kaiii »

devq7 yazdı: 07 Ara 2019 02:12 IKV beta oyuncuları sadece ne demek istediğimi anlarlar o yüzden konuşmak için konuşmayın.O sokaklarda saatlerce klan savaşları yaptık oynamayan gerçekten anlamaz arkadaşlar.Şu anki haline bakacak olursak, saatlerce bir bossun başında bekleyip gereksiz tartışmak kavga etmek nedir yav. Mmorpg türünde bir oyun oynuyorsunuz ve er meydanları bomboş :) Sonra vay efendim boş boş eminönü sokaklarında gezilir mi, hal böyleyken tonlarca para yatırıp (değneğe benzeyen bir asaya bir de) boss önünde saatlerce küfürleşeceğime, milletin özel bilgilerini marifetmiş gibi genel sohbet kanallarından ifşalayacağıma, 5 dakika dolaşırım o sokaklarda IKV'nin tadını alır çıkarım. Beni sadece beta dönemi oyuncuları anlar, gerisi de böyle boş boş konuşur.
İyi Forumlar Herkese :)

Kardeşlere selam, abilere RESPECT :crown:
helal be adam beta zamanın da oynamış üffff efsanesin sen bir de eminonun de geziyormuş ve biz anlamazmışız vay be adam oyunun filozofu olmuş helal sana.Kanka altarafi oyun bu ha betada başlamışsın ha şimdi böyle komik komik oyun sanki bir sanat eseriymiş de sanki tek sen o sanatını görebiliyormuşsun gibi bir tavıra girmen açıkçası çok trajedik.Kendine gel bence
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Ya beyler kusura bakmayın ama böyle tez yazar gibi imla kurallarına dikkat ede ede yazılan uzun yazılarda konu eğer ./. yarıştırma olayı ise alt metinde hep "Bakın ne kadar elit bir oyuncuyum, ne kadar düzgün bir dille derdimi anlatıyorum.Ama siz çok barzosunuz .s.s.Şimdi utanabilirsiniz." mesajı var.Yani sen o adamın ne olduğunu anlamışsın bura tamam ama aynı şekilde oturup ciddi ciddi kaç paragraf yazı yazmışsın.Aynı şekilde kendi davranışını sorgula bu hayatsızları sorguladığın gibi elit kardeş
Resim
Kullanıcı avatarı
Makinaci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makinaci »

Dawnguard yazdı: 08 Ara 2019 18:13 Ya beyler kusura bakmayın ama böyle tez yazar gibi imla kurallarına dikkat ede ede yazılan uzun yazılarda konu eğer ./. yarıştırma olayı ise alt metinde hep "Bakın ne kadar elit bir oyuncuyum, ne kadar düzgün bir dille derdimi anlatıyorum.Ama siz çok barzosunuz .s.s.Şimdi utanabilirsiniz." mesajı var.Yani sen o adamın ne olduğunu anlamışsın bura tamam ama aynı şekilde oturup ciddi ciddi kaç paragraf yazı yazmışsın.Aynı şekilde kendi davranışını sorgula bu hayatsızları sorguladığın gibi elit kardeş
Şuan röpteşambır giymiş, şömine karşısında sıcak şarap içip ve Monchego peynir yiyorum adamım. Çok elitim.
kaiii
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kaiii »

Dawnguard yazdı: 08 Ara 2019 18:13 Ya beyler kusura bakmayın ama böyle tez yazar gibi imla kurallarına dikkat ede ede yazılan uzun yazılarda konu eğer ./. yarıştırma olayı ise alt metinde hep "Bakın ne kadar elit bir oyuncuyum, ne kadar düzgün bir dille derdimi anlatıyorum.Ama siz çok barzosunuz .s.s.Şimdi utanabilirsiniz." mesajı var.Yani sen o adamın ne olduğunu anlamışsın bura tamam ama aynı şekilde oturup ciddi ciddi kaç paragraf yazı yazmışsın.Aynı şekilde kendi davranışını sorgula bu hayatsızları sorguladığın gibi elit kardeş
kanka herkesin yaptığı şey de sana batıyor sanki gecen adam yepyeni bir ikv yapacağım felan vs diye yazı yazmıştı.Sen "yok yapamaz,buna inanan var mi " yazıyordun hatta o kadar batıyordu ki yorumunu sildirdigi hâlde yine aynı yorumu yapıyordun.Burda bunları yazman aşırı klişe geldi ve baya güldüm senin yazdığını görünce kdkdjdnfnc önce kendine bak knk
Kullanıcı avatarı
devq7
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen devq7 »

Zaten şu forumda ne yazsan tartışmaya gidiyor sonu, her defasında kimlere ne anlatıyorum ben diye pişman oluyorum.Dipnot olarak benimle özgürce, istediği gibi filtresiz konuşmak isteyen varsa discord hesabım imzamda yazılı.

Ulan Dawnguard senin kadar insanı yoran adam görmedim.

Herkese iyi forumlar.
Kardeşlere selam, abilere RESPECT :crown:
Ricardo Quaresma #7
Eski, eskide mi kalıyor sahi ?
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Adamın asosyal bir hayatı var,istanbulu görmemiş ,kazanımları olmamış. Bu adam ne yapıyor? Gerçek hayatta kazanamadığı statüyü,konumu oyunda kazanmaya çalışıyor,oyun hayatı oluyor.

Adam istanbuldaki eminönüyü oyunda görüyor,oralarda geziyor işin yukarıdaki ödül kısmandan hariç.

Ben çok normal bakıyorum bu olaylara.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön