anlamıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OOoOO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Azrailin Sesi

Re: anlamıyorum

Mesaj gönderen OOoOO »

Benim asıl anlamadığım şey ise yönetimin ısrarla " Drop oranlarında bir değişiklik yok " demesi. Nasıl değişiklik yok ya? Ben Karaköy ilk geldiği zamanlarda bol bol çift efsunlu takı düşünüyordum. Malum hasar düşmüştü. Fizik karakterimle tek tek fantik keserek birçok çift efsunlu takı düşürmüştüm. Günde 100 fanatik keserdim, 2 günde bir büyü + kritikli takı ve güzel çift efsunlu itemler düşürürdüm. Şimdi 2800 elektrik hasarlı , 3257 ateş hasarlı karakterimle beraber 78k canı olan tankımı beraber kullanarak günde 5 saat fanatik kesiyorum. Toplamda günlük 3000+ fanatik kesmeme rağmen tek bir tane bile çift efsunlu takı alamadım fanatiklerden. Bakın 1 aydır fanatik keserim düzenli. Tankla toplayıp , büyüye hs verip kesiyorum ancak en az 80.000 fanatik kesmeme rağmen 1 tane bile büyü + kritikli takı düşüremedim.

Hesabım kısmeti mi kapanmış , biri kara büyü mü yapmış anlamadım. Desteğe yazıyorsun , Drop oranlarında değişiklik yoktur , şans sistemi vs yazıp duruyorlar.

Bunun adı şans sistemi değil , Drop oranlarını minimum a indirdik , eskiden 200 de 1 ihtimalle çift efsun takı alırsınız , şimdi bu ihtimal 100 binde 1 e düştü diyin. Hatta milyonda bir e düştü diyin.

Çünkü her gün 3 bin fanatik kesip hiç çift efsunlu item düşürememek çok büyük saçmalık.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön