İKV'Yİ SATIN ALALIM!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Re: İKV'Yİ SATIN ALALIM!

Mesaj gönderen Boribars »

Ya da Katarlı bir sponsor bulmak gerek. Oyuna 3-5 Suriyeli karakter de eklenir. Eminönü biraz gerçekçi olsun.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kolcu »

Başlığı ve ilk maddeyi okuyunca; bi an kopyaladığımız bonoları tl ile satıp ikv'yi satın alacağız gibi bir proje yazacaksın diye beklemedim değil :))
Kullanıcı avatarı
BlueGate
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BlueGate »

Kolcu yazdı: 07 Ağu 2019 03:33 Başlığı ve ilk maddeyi okuyunca; bi an kopyaladığımız bonoları tl ile satıp ikv'yi satın alacağız gibi bir proje yazacaksın diye beklemedim değil :))
Yönetim ekibi kopyalanan bonolar için uzun zamandır ağır moderasyonlar uygulamaktadır, her ne kadar yönetimin bu olaya sessiz kaldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz yönetim haksız kazanca asla izin vermez, kullanıcı sözleşmelerine göz atacak olursanız oyun açıklarını kullanmanın yasal bir suç olduğunu göreceksiniz ilerleyen zamanlarda bir çok kişi hakkında Türk Telekom tarafından davalar açılmaya başlanacaktır diye düşünüyorum.

Kullanıcı sözleşmesinden bir kesiti sizlerle paylaşmak istiyorum ;

"Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dokümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır. Oyunun ve Oyunun sunulduğu web sitelerinin kodlarına erişmeye çalışanlar veya herhangi bir şekilde bu Sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal edenler bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan işbu Sözleşmenin kabul edildiği(Oyunun indirildiği/Oyunun denendiği/Oyuna üye olunduğu/Oyunun satın alındığı) tarihte yürürlükte olan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili tüm yasa ve ikincil düzenlemelere uymayı taahhüt ederler."

Adli sicil kaydı oluşturmak isteyenler bu yola başvurabilir. İyi forumlar.. ;)
Kullanıcı avatarı
Materyalist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Materyalist »

BlueGate yazdı: 07 Ağu 2019 07:19
Kolcu yazdı: 07 Ağu 2019 03:33 Başlığı ve ilk maddeyi okuyunca; bi an kopyaladığımız bonoları tl ile satıp ikv'yi satın alacağız gibi bir proje yazacaksın diye beklemedim değil :))
Yönetim ekibi kopyalanan bonolar için uzun zamandır ağır moderasyonlar uygulamaktadır, her ne kadar yönetimin bu olaya sessiz kaldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz yönetim haksız kazanca asla izin vermez, kullanıcı sözleşmelerine göz atacak olursanız oyun açıklarını kullanmanın yasal bir suç olduğunu göreceksiniz ilerleyen zamanlarda bir çok kişi hakkında Türk Telekom tarafından davalar açılmaya başlanacaktır diye düşünüyorum.

"Oyun da dahil olmak üzere ancak onunla sınırlı kalmayacak şekilde sitelerimize ait bütün içerik, materyaller, dokümanlar, bilgiler, grafikler, tasarımlar, ürünler, yazılımlar, güncellemeler, yamalar ve servisler, ilgili antlaşmalarla ve fikir / sanat eserleri kanunları ile yasal olarak korunmaktadır. Oyunun ve Oyunun sunulduğu web sitelerinin kodlarına erişmeye çalışanlar veya herhangi bir şekilde bu Sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal edenler bunun sorumluluğu üstlenirler ve hiçbir kısıtlama olmadan işbu Sözleşmenin kabul edildiği(Oyunun indirildiği/Oyunun denendiği/Oyuna üye olunduğu/Oyunun satın alındığı) tarihte yürürlükte olan Internet, veri aktarımı, e-posta ve gizlilik ile ilgili tüm yasa ve ikincil düzenlemelere uymayı taahhüt ederler."

Resmen boş yapmışsın. Düzeltilemeyen aylarca bug var ama suç yönetimin değil, oyuncunun? Fatura neden oyuncuya kesiliyor? Bir kere senin bu açığı kapaman lazım kapamazsan tabii ki oyuncu kullanır aslında oyuncu kullanmıyor bile adam gir çık yapıyor oyun geri sarıyor kendi kendine çoğalıyor? Al sana bug? Sen sanıyor musun ki oyuncu hokus pokus yapıyor?Hayır. Kendi kendine çoğalıyor. Dava falanda uğraşmazlar 6 aydır aynı laf
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Kullanıcı avatarı
BlueGate
İskele Babası
İskele Babası

Materyalist yazdı: 07 Ağu 2019 10:44
BlueGate yazdı: 07 Ağu 2019 07:19

Resmen boş yapmışsın. Düzeltilemeyen aylarca bug var ama suç yönetimin değil, oyuncunun? Fatura neden oyuncuya kesiliyor? Bir kere senin bu açığı kapaman lazım kapamazsan tabii ki oyuncu kullanır aslında oyuncu kullanmıyor bile adam gir çık yapıyor oyun geri sarıyor kendi kendine çoğalıyor? Al sana bug? Sen sanıyor musun ki oyuncu hokus pokus yapıyor?Hayır. Kendi kendine çoğalıyor. Dava falanda uğraşmazlar 6 aydır aynı laf
"tabii ki oyuncu kullanır" Buyrun kullanın o zaman kullanıcı sözleşmesini baştan sana bir kez daha okumanızı tavsiye ederim. Son zamanlarda haksız kazanç adı altında kopyalanan materyaller, tılsımlar ve silahlar reel para satışı altında satılmaya başlandı ve bir çok oyuncu bunu kendine gelir kapısı olarak görmeye başladı. Siz sanıyor musunuz ki yönetim buna göz yumacak yüzlerce hesap bloklandı ve o hesapların takipleri halen yapılıyor. Siz o sözleşmeyi onaylıyorsanız bu yükümlülükleri kabul ediyorsunuz demektir ilerleyen zamanlarda başınıza çok büyük problemler çıkabilir. Oyuncu hokus pokus mu yapıyor demişsiniz, ben oyuna girdiğim zaman geri sarma durumlarında eşyalarım, materyallerim kendi kendine çoğalmıyor ya da kimi zaman elimizdeki bile gidiyor. Bazı durumlarda yaşanılan aksaklıklar ha deyince giderilemiyor maalesef yönetimin bu hususlarda çalışmaları devam ediyordur sadece biraz daha zamana ihtiyaçları olabilir.
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

"Tabi ki oyuncu kullanır" lafını şuna benzetiyorum. Sen evden çıkıyorsun evin penceresi açık ve demirlik falan yok. Hırsız gelip senin evini soysa "Tabii ki hırsızın hakkı ben o açıklığı vermeyecektim, bunun için onu suçlayamam" mı diyeceksin? Oyunun geri sarması materyal kaybına sebep olur kopyalanmaya sebep olmaz. Yani kopya yapan insanlar oyunun açığını bulduğu sırada gözünlerini hırs bürüdüğü için hiç çekinmeden kopya yaptılar ve piyasayı yükselttiler. Bu davranış etik bir davranış değildir. Buradan şu sonuç çıkmasın oyun da açık olmaması gerekirdi bunun için yönetimin de suçu var. Ne yazık ki böyle bir hata olmuş ve oyuncularda bunun hata olduğunu ve uygun olmadığını bildiği halde yaptılar. Mesela hiç kopya işine bulaşmayan dürüst şekilde oynayan insanlarda var. Kopya yapan insanlar kendisini haklı görmek için bu dürüst insanlara enayi demeye başladı. Velhasıl kelam ortada bir yanlış var ve bunun tek sorumlusu yönetim değil. Şuan oyunun kodlarını düzeltecek bir ekip yok ve GM'ler basit şeyleri yapabiliyor sadece.(oyuncu bloklama veya sunucu iletişimini kesme) Bu zamanında yapılan kopyalar yüzünden şuan alakasız insanlar bile ceza almaya başladı çünkü kopyaları bu insanlara sattılar. Yani açık olduğu zaman oyuncu kullanır gibi bir lafla temize çıkmaya çalışmasın kimse.
Kullanıcı avatarı
BlueGate
İskele Babası
İskele Babası

pegasusejder2 yazdı: 07 Ağu 2019 11:46 "Tabi ki oyuncu kullanır" lafını şuna benzetiyorum. Sen evden çıkıyorsun evin penceresi açık ve demirlik falan yok. Hırsız gelip senin evini soysa "Tabii ki hırsızın hakkı ben o açıklığı vermeyecektim, bunun için onu suçlayamam" mı diyeceksin? Oyunun geri sarması materyal kaybına sebep olur kopyalanmaya sebep olmaz. Yani kopya yapan insanlar oyunun açığını bulduğu sırada gözünlerini hırs bürüdüğü için hiç çekinmeden kopya yaptılar ve piyasayı yükselttiler. Bu davranış etik bir davranış değildir. Buradan şu sonuç çıkmasın oyun da açık olmaması gerekirdi bunun için yönetimin de suçu var. Ne yazık ki böyle bir hata olmuş ve oyuncularda bunun hata olduğunu ve uygun olmadığını bildiği halde yaptılar. Mesela hiç kopya işine bulaşmayan dürüst şekilde oynayan insanlarda var. Kopya yapan insanlar kendisini haklı görmek için bu dürüst insanlara enayi demeye başladı. Velhasıl kelam ortada bir yanlış var ve bunun tek sorumlusu yönetim değil. Şuan oyunun kodlarını düzeltecek bir ekip yok ve GM'ler basit şeyleri yapabiliyor sadece.(oyuncu bloklama veya sunucu iletişimini kesme) Bu zamanında yapılan kopyalar yüzünden şuan alakasız insanlar bile ceza almaya başladı çünkü kopyaları bu insanlara sattılar. Yani açık olduğu zaman oyuncu kullanır gibi bir lafla temize çıkmaya çalışmasın kimse.
Elbette benzetmenizde çok haklısınız. Hiç kopya işine bulaşmayan kullanıcılarda gerekli itirazlarını yaptıkları zaman yetkililerin incelemeleri sonucunda cezai işlemleri veya blokları kaldırılıyor fakat kopya bir şeyler satın almış olduğunuz için o eşya, tılsım veya materyal hesabınızdan silinmiş olacaktır. Hırsızlık benzetmesi tam olarak burda devreye giriyor aslında kopya materyal, tılsım veya eşya satın aldığınız zaman mağdur olan yine siz olacaksınız zira maddi yönden (reel veya oyun parası olarak) dolandırılmış oluyorsunuz.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Materyalist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Materyalist »

pegasusejder2 yazdı: 07 Ağu 2019 11:46 "Tabi ki oyuncu kullanır" lafını şuna benzetiyorum. Sen evden çıkıyorsun evin penceresi açık ve demirlik falan yok. Hırsız gelip senin evini soysa "Tabii ki hırsızın hakkı ben o açıklığı vermeyecektim, bunun için onu suçlayamam" mı diyeceksin? Oyunun geri sarması materyal kaybına sebep olur kopyalanmaya sebep olmaz. Yani kopya yapan insanlar oyunun açığını bulduğu sırada gözünlerini hırs bürüdüğü için hiç çekinmeden kopya yaptılar ve piyasayı yükselttiler. Bu davranış etik bir davranış değildir. Buradan şu sonuç çıkmasın oyun da açık olmaması gerekirdi bunun için yönetimin de suçu var. Ne yazık ki böyle bir hata olmuş ve oyuncularda bunun hata olduğunu ve uygun olmadığını bildiği halde yaptılar. Mesela hiç kopya işine bulaşmayan dürüst şekilde oynayan insanlarda var. Kopya yapan insanlar kendisini haklı görmek için bu dürüst insanlara enayi demeye başladı. Velhasıl kelam ortada bir yanlış var ve bunun tek sorumlusu yönetim değil. Şuan oyunun kodlarını düzeltecek bir ekip yok ve GM'ler basit şeyleri yapabiliyor sadece.(oyuncu bloklama veya sunucu iletişimini kesme) Bu zamanında yapılan kopyalar yüzünden şuan alakasız insanlar bile ceza almaya başladı çünkü kopyaları bu insanlara sattılar. Yani açık olduğu zaman oyuncu kullanır gibi bir lafla temize çıkmaya çalışmasın kimse.
Üsttekiyle aynı konuşmuşsun bu bug bir iki aydır yok yıllardır bu oyunda ve herkeste oldu sadece sen kullanamadın diye köpürüyorsun isteyerek olan bir bug değil bu çantamda kadim vardı 5 sene önce gittim sattım kadimleri tekrar geri geldi şimdi ne yapmam lazım? Sen bir şey yaptın mı? Hayır. Kimse yapmaz 5’e alıp 10 satmak için geberen insanlar burda sudan çıkmış akkaşık gibi davranmasın kopya yıllardır var ve kendi kendine olan bir şey. Adam bug yapmıyor, bug kendi kendine oluyor.
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara.
sabitfikir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sabitfikir »

Bir şeyi biliyormuş gibi uzun uzun yazınca bilmiş olmuyorsunuz. Yazının başını okuyunca anlaşılıyor zaten her şey. Şekilcilikten kaçınalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön