Her cumartesi gecesi yaşanan Eminönü sunucu sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bass1666
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Her cumartesi gecesi yaşanan Eminönü sunucu sorunu

Mesaj gönderen bass1666 »

Ne zaman gitti sunucu bilmiyorum ama gündüz sözleştiğim arkadaşla gece 12de girmek üzere ayrılmıştım. 00.10 geçe girmeye çalıştığımda sunucu yoktu. Çok sinir bozucu bir durummuş. En yakın zamanda bu saçmalığı bitirirler umarım.
Bykayserı
Fuzulininkankasi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Her cumartesi gecesi yaşanan Eminönü sunucu sorunu

Mesaj gönderen Fuzulininkankasi »

Asıl saçmalık 3-4 aydan beridir devam eden bu kopya yapma sürecinden nemalanmaktan vazgeçmeyen oyuncular, 3-4 aydır hala daha gözler karınla birlikte doymuyor ve umarsızca kopyaya devam ediyorlar, bu iş en başından sunucunun kapatılması ile önlenseydi ki şuan çok geç bile kalındı bu kopya materyal muhabbetlerine hiç girmeyecektik , eminönünün geceleri kapatılmasını gayet doğal ve haklı buluyorum, sorunu düzeltmek için çözüm bulabilecek bir yazılımcı vs. olmadığından çözüm malesef bu şekilde sağlanıyor,

Kopyanın durmaksızın devam ettiği süreçte oyun piyasasının da oyuncuların da ne kadar düşebileceğini görmüş olduk mevcut durumda kabul etsek de etmesek de sunucunun cumartesi gecesi kapalı kalması durumu, koşullara en uygun çözüm ve kesin olarak bu durumu engelliyor.

Oyuncular oyunun varlığının devam etmesini istiyolarsa yönetimin zor durumunu görüp en azından vicdanen bu durumdan vazgeçmek durumundalar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön