Sancak -KukLacı para Transferi..!
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: Sancak -KukLacı para Transferi..!
Leonar Talip Var Mı Talip 
Ahmet ben bi kısım aktardım ama devam ederim sanırım :NoT Fırtınaxemfu arkdaşım bir konuda cevap yazmadıgını görmedim
hemde 3 den fazla cevap Ne yapmaya çalışıosun bilmiyom ama Fazla kendini kaptırma İyi eylenceler
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ixbycanxl yazdı:Ahmet ben bi kısım aktardım ama devam ederim sanırım :NoT Fırtınaxemfu arkdaşım bir konuda cevap yazmadıgını görmedimhemde 3 den fazla cevap Ne yapmaya çalışıosun bilmiyom ama Fazla kendini kaptırma İyi eylenceler
Pazartesi günleri 10 ders bilgisayar dersim var.Bence can sıkıntısına foruma giriyom.Hemen hemen bütün konuları okuyorum,birkısmına cevap yazıyorum. Yeterli mi??
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Bazılarına cevap veriyom diyosun bi tane senin cevap vermedigin konu göster dicem Sanane kardeşim sendenmi soruluyo diyecen
Burası can sıkıntısı geçirme yerimi diyecem bunada bi cevap verecen Neyse Diyolaga giremem Çünkü Çocuk oldugun her halinden belli İyi oyunlar
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Bu forum bütün herkese açık bir forum isteyen istedğini yazabilir,belli seviyede.Çocuk olduğumu nasıl anladın.Aferin sana.Ixbycanxl yazdı:Bazılarına cevap veriyom diyosun bi tane senin cevap vermedigin konu göster dicem Sanane kardeşim sendenmi soruluyo diyecenBurası can sıkıntısı geçirme yerimi diyecem bunada bi cevap verecen Neyse Diyolaga giremem Çünkü Çocuk oldugun her halinden belli İyi oyunlar
Gel göstereyim sana diycem olmuyacak.Neyse senin gibi cocuklarla diyaloğa giremem.
İyi forumlar
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team