Ne iştir anlaadım her sunucudan teşekkür geldi,ama anka sunucusundan tepki geldi?,
Ne işsiniz siz ?
Eğer konu hoşuna giderse yorum yaparsın hoşuna gitmezse kapatır gidersin !
Barmen yazdı:KARDEŞİM BİRDAHA YORUM ATMIYORSUN : BU KONU BURDA KAPANIYOR
MADEM ÇOK ÖNEM VERİYORSAN KARAKTER ÇALINMAMASINA GİT SUNUCUDAKİ KENDİ DOSTLARINI BİLGİLENDİR
BİZİM SUNUCUMUZDA OLMAZ BÖYLE ŞEYLER..
Gelelim sana sen benim açtığım konuya yorum yapacak kadar adam olamamışsın , adam olduğunda yorum yazarsın buraya oke bilmem anlatabildimmi :!:
Adama bakya bu konuya yorum atmıyormuşum Ali baş kesenmisin sen sana bu şekilde konuşma yetkisini kim veriyor :evil:
Fantomx yazdı:Bizler bu oyuna kanmayız.
Ama yinede hatırlatma yaptığın için saol.
Hırsızlığın her türünden kendimizi koruyalım.
Konuya yazdığım ilk mesajımda saolun dedim.
Ama siz hala konuyu tartışma ortamına çeviriyorsunuz.
Bu konu daha fazla uzamazsa sevinirim.
Eğer çarımız çalınırsa size ulaşırız
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
İYİ GÜZEL BİR BİLGİLENDİRME VE ÇOK TA EMEK HARCAMIŞIN TEŞEKKÜR EDERİZ AMA ANKA SUNUCUSUNDA ADAM BENİM ÇARIMI ÇALSA NE ÇALMASA NE SÜRELİ PLUS OLMAK ZORUNDA DAHA ÖNCE TILSIM VE SANCAKTA OYNAYAN BİR ARKADAŞUN ÇALDILAR VE ANKADAKİ ÇARLARINIDA SOYDU AMA ELİNE NE GEÇTİ HİÇ BİR İŞİNE YARAMADI YARAMADIĞI GİBİDE İTEMLERİ ÇÖP ETTİ ÇÜNKİ Kİ,MSE ONA İTİ BAR ETMEZ TİCARET YAPMAZ KALDIKİ BİZİM SUNUCUDA HERKESİN ŞİFRESİ BİR BİRİNDE VAR VE TÜM OYUNCULARIN 2 PC Sİ VAR HEMEN HEMEN BU SUNUCUDA ÇALAN İMKANSIZ BARINAMAZ ANCAK ÇALDIĞI KİŞİNİN EMEKLERİNİ ZAİ EDER AMA GÜZEL BİR KONU KİMİN NE ZAMAN NE TUZAĞA DÜŞECEĞİ BELLİ OLMAZ
What Makes You Different andBeauruful is Your Speciality SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR