Madenlerdeki adaletsizlik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Madenlerdeki adaletsizlik

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Ben bu sıkıntıların maden dengesizliğinden olduğunu düşünmüyorum. Oyundaki oyuncuların oldukça azalmasından ve güncel oyuncuların ise genel olarak sadece klan savaşlarıyla ( haklı olaraktan ) uğraştıklarından kaynaklandığını düşünüyorum. Yani klan savaşıyla uğraşanları tabi ki kınamıyorum bu yanlış anlaşılmasın.

Eğer söylediğiniz gibi silah üretimlerine tüm madenlerin eşit şekilde dağıtıldığını varsaysak dahi yine başka türlü eleştiriler getirecekler olacaktı. Mesela şöyle;
Tüm madenleri eşit dağıttılar ki oyuncular dükkandan farklı farklı maden arttırıcılar alıp kendilerine akçe karı sağlayabilsinler diye...vb vb

Aslında sadece saffar olması oyuncuların işlerin gelmesi gerekiyordu çünkü sadece bir arttırıcıya yoğunluk gösterilip ( akçe alınıp ), bu madene ilgi gösterilmesi daha karlı bir iş olması gerekiyordu oyuncular için. Sarraf madenin diğer madenlere oranla daha çok ihtiyaç duyulmasından dolayı bu madenlerin bulunma oranlarını daha fazla yapılmış olması gerektiğini söylemiş olsaydınız hak verebilirdim. Gerçi ben maden hayatımda hiç içli dışlı olmadım, belki de daha fazla oranda vardır bilemiyorum fakat yapılabilecek en uygun talep bu olurdu bence. Alan memnun veren memnun misali olurdu bu şekilde.

Yine de söylediğim gibi bu tarz eleştirilerin tek sebebi oyundaki oyuncuların oldukça azalmasıdır. Ne diyebilirim bunu istiyorlardı başardılar işte...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön