Eskiler Hep Özlenecek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Re: Eskiler Hep Özlenecek

Mesaj gönderen Ostankino »

Guzel gunlerdi. Benim icin en guzel sey bu oyunun destek takimin'da yer almis olmak ve oyunun duzeninin saglanmasin'da bir parca tuzumun olmasi. Umarim oyun tekrar eski gunlerine kavusur.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Discord: tolgaalbayrak

Mesaj gönderen TOLGA »

Parlementxx yazdı: 25 May 2019 14:51 İstanbul kıyamet vaktinin en çok izlenen videolarından birinin sahibi olmak gurur verici.Eskiler sadece özlediğimizle kalacak bir daha geri gelmez.İzimi bıraktım ve gittim koca çınar İstanbul kıyamet vaktine. :relaxed:
Bu arada $3 kıbrıstan bütün dostlarıma selamlar.
Eline, yüreğine sağlık dostum harika bir video hazırlamışsın. Yaklaşık 3-4 günde bir YouTube hesabıma girerim her seferinde karşıma çıkar ve tekrar tekrar izlerim. Bizim de eğlenceden nasibimiz İKV'nin bu yılları kadarmış diyelim, n'apalım. :)
Ostankino yazdı: 25 May 2019 14:57 Guzel gunlerdi. Benim icin en guzel sey bu oyunun destek takimin'da yer almis olmak ve oyunun duzeninin saglanmasin'da bir parca tuzumun olmasi. Umarim oyun tekrar eski gunlerine kavusur.
Eski günlerine kavuşur diye bir ümit yok artık. Sadece yaşanmış güzellikler var geriye kalan.
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Tolga yarama tuz basıyorsun, ve bundan keyif alıyorsun..
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

BayTerapi yazdı: 26 May 2019 22:33 Tolga yarama tuz basıyorsun, ve bundan keyif alıyorsun..
Zalım!
Resim
Kullanıcı avatarı
Recoil
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Recoil »

Yer altı bölgesi geldiğinde oyuncular olarak birleşip hidralara kadar gidilmesi akabinde güç kalkanlarından geçemeşimiz, hüzünle birlikte toplu bir şekilde ölüşümüz geldi aklıma...
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Recoil yazdı: 27 May 2019 14:09 Yer altı bölgesi geldiğinde oyuncular olarak birleşip hidralara kadar gidilmesi akabinde güç kalkanlarından geçemeşimiz, hüzünle birlikte toplu bir şekilde ölüşümüz geldi aklıma...
Hidraları karıştırmak. Hidraya giderken yiyilen o katalizatör etkiler...
Resim
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Ulam sonuçta bir oyun diyoruz ama eski dostlukları, arkadaşları, yapılan işleri hatırlayınca DARLANIYORUM.
Resim
Kullanıcı avatarı
UluBilge
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen UluBilge »

Anılar bırakmıyor ki peşimizi diyorum ki sileyim bütün çarları daha girmeyeyim ama mümkün mü ?
ALOAZRAİL ALoAzraiL ALooAZRAİL Sebüktegin Aprınçortigin TEVEKKÜL ITEVEKKÜLI Orduluxbüyücü

Eminönü 2008 - ....
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

unnamed yazdı: 14 May 2019 20:39 Forumda arada birde olsa eskiye özlem , 39 seviye , nostalji sunucu gibi başlıklarla karşı karşıya kalıyoruz aslında burada ki insanların genele yakını ne 39 seviyeyi nede 49 seviyeyi geri istiyor onlar sadece eski dostlukları kardeşlikleri arıyorlar maalesef bu mümkün değil denildiği gibi eski seviyeler gelse nostalji sunucusu açılsa bile insanlar belirli bir vakitten sonra birşeylerin aynı olmadığını anlayacaklar onların ki anlık heyecan herşey zamanında güzeldi arkadaşlar geldi yaşandı gitti eski adamların hepsi iş sahibi oldu evlendi belki evlatları oldu artık eskiyi eskide bırakın İstanbul Kıyamet Vakti anılarınızda kalsın selametle.
çok güzel bir yorum olmuş
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Auril yazdı: 28 May 2019 16:37
unnamed yazdı: 14 May 2019 20:39 Forumda arada birde olsa eskiye özlem , 39 seviye , nostalji sunucu gibi başlıklarla karşı karşıya kalıyoruz aslında burada ki insanların genele yakını ne 39 seviyeyi nede 49 seviyeyi geri istiyor onlar sadece eski dostlukları kardeşlikleri arıyorlar maalesef bu mümkün değil denildiği gibi eski seviyeler gelse nostalji sunucusu açılsa bile insanlar belirli bir vakitten sonra birşeylerin aynı olmadığını anlayacaklar onların ki anlık heyecan herşey zamanında güzeldi arkadaşlar geldi yaşandı gitti eski adamların hepsi iş sahibi oldu evlendi belki evlatları oldu artık eskiyi eskide bırakın İstanbul Kıyamet Vakti anılarınızda kalsın selametle.
çok güzel bir yorum olmuş
Anılar hatırlanmak için yaşanır. Hatırlamak istemedikten sonra ne kıymeti kalır?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön