Yeni Sunucu Desteklerinizi verin.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: Yeni Sunucu Desteklerinizi verin.

Mesaj gönderen Bloodmage »

Wow bile vanilla sunucusu açıyor ikv de böyle bir şey düşünmeli bence bir alternatör zırh için 3 ay uğraştığım zamanlar belki de oyundan en fazla keyif aldığım zamanlardı aynı zamanda :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Pes edin artık ben ettim
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cepni »

Newbie yazdı: 23 Nis 2019 13:29 Bu tür bir projenin gerçekleşeceğini sanmıyorum karaköy geldikten kısa bir süre sonra da aynı tür muhabbetler döndü. Hala da var. Ben yine söylüyorum yeni bir sunucu yerine mevcut oyunumuzda ki hataları düzeltmeleri daha mantıklı olur. Baksanıza henüz kopya olayları yüzünden boş yere ban yiyen insanların yüzüne bakmıyorlar sunucu mu açacaklar hadi onuda geçtim destekden yanıt bile yok...
Sen adamsın
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
arallbaba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen arallbaba »

Arkadaşlar bu oyunun en baba dönemi 39 lvl ve grup bölgesi gelmeden önceki 49 lvl zamanlarıydı. Nedeni ise oyunun temelinin tamamen savaş olmasıydı. İnsanlar farklı kombinasyonlar ile wslik yada klan savaşlarında iyi olacak şekilde üstlerini dizebiliyorlardı. Ws de iyi olmak için element saldırı, element savunma dizerlerdi yada karşıya göre element direnç dizerlerdi . Klan savaşlarında sakınmasız büyücülere ve şifacılara karşı iyi olacak max itemlerde böyle durumlarda kullanılırdı. Hiçbir oyunda olmayan şekilde haritanın neredeyse her yerinde çatışmalar çıkabiliyor, amansız bir arz lodos çatışması oluşuyordu. Sonra ne oldu grup bölgesi denilen belayı başımıza sardılar. İnsanlar delirmiş gibi aynı şeyleri defalarca yapar oldu. Ne er meydanı kaldı ne o güzel meteor savaşları. İnsanlar başta eğlenseler de tek tip item oyunu sıkıcı hale getirmeye başladı. İlk önce bahsettiğim kombinasyonların stratejilerin hepsi yok oldu dakikalarca süren wsler saniyeler içinde biter oldu. İtem satma muhabbeti de bitti iki üç maden dışında ticaret neredeyse öldü. Sonra hol çıkardılar savaşçıları tamamen işlevsiz hale getirdiler. Arkadaşı dostu olmayan yeni başlayan insanların oyunda ilerleyebilmesi imkansız hale geldi. Bakın ben bunu 3 tane çtde ful+ful çar 50 den fazla 3.kademe tılsımı olan biri olarak söylüyorum.

Şimdi düşünelim karaköy geldi oyuncular klanları terk etti deli gibi boss kesiyoruz. Tüm itemleri tamamladık diyelim halley setleri oğuz setleri dizdik. E abi sonra? Savaş yapcak adam mı kaldı piyasada o kadar seti dizdik ne yapcaz onu? bir iki el ws atar çıkarız artık. Bu muydu bizim oyunumuz. Oyunumuzu geri alalım dostlar grup bölgesiz bugsız kopyasız temiz bir nostalji sunucusu bizim hakkımız. Ben artık sobeeden geçtim, zengin bir abimiz eğer okursa buraları bu oyunu satın alsın. 2 tane bilgisayar mühendisi düzeltir bu sorunları bir elektronik mühendisi olarak az buçuk bildiğimden konuşuyorum çok zor bir iş değil bu kopya rezaletlerini bitirmek falan. 2-3 tane yazılımcı tutarsın oyunun grafiklerini günümüz şartlarına göre iyileştirirsin hataları yok edersin açarsın ter temiz sunucunu paraya para demezsin bu oyunun hala ne kadar potansiyelli oyun olduğunu karaköy betasındaki kalabalıkla gördük. Birde 39 da 49 da düşünün siz.
fthbbll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen fthbbll »

arallbaba yazdı: 24 Nis 2019 16:00 Arkadaşlar bu oyunun en baba dönemi 39 lvl ve grup bölgesi gelmeden önceki 49 lvl zamanlarıydı. Nedeni ise oyunun temelinin tamamen savaş olmasıydı. İnsanlar farklı kombinasyonlar ile wslik yada klan savaşlarında iyi olacak şekilde üstlerini dizebiliyorlardı. Ws de iyi olmak için element saldırı, element savunma dizerlerdi yada karşıya göre element direnç dizerlerdi . Klan savaşlarında sakınmasız büyücülere ve şifacılara karşı iyi olacak max itemlerde böyle durumlarda kullanılırdı. Hiçbir oyunda olmayan şekilde haritanın neredeyse her yerinde çatışmalar çıkabiliyor, amansız bir arz lodos çatışması oluşuyordu. Sonra ne oldu grup bölgesi denilen belayı başımıza sardılar. İnsanlar delirmiş gibi aynı şeyleri defalarca yapar oldu. Ne er meydanı kaldı ne o güzel meteor savaşları. İnsanlar başta eğlenseler de tek tip item oyunu sıkıcı hale getirmeye başladı. İlk önce bahsettiğim kombinasyonların stratejilerin hepsi yok oldu dakikalarca süren wsler saniyeler içinde biter oldu. İtem satma muhabbeti de bitti iki üç maden dışında ticaret neredeyse öldü. Sonra hol çıkardılar savaşçıları tamamen işlevsiz hale getirdiler. Arkadaşı dostu olmayan yeni başlayan insanların oyunda ilerleyebilmesi imkansız hale geldi. Bakın ben bunu 3 tane çtde ful+ful çar 50 den fazla 3.kademe tılsımı olan biri olarak söylüyorum.

Şimdi düşünelim karaköy geldi oyuncular klanları terk etti deli gibi boss kesiyoruz. Tüm itemleri tamamladık diyelim halley setleri oğuz setleri dizdik. E abi sonra? Savaş yapcak adam mı kaldı piyasada o kadar seti dizdik ne yapcaz onu? bir iki el ws atar çıkarız artık. Bu muydu bizim oyunumuz. Oyunumuzu geri alalım dostlar grup bölgesiz bugsız kopyasız temiz bir nostalji sunucusu bizim hakkımız. Ben artık sobeeden geçtim, zengin bir abimiz eğer okursa buraları bu oyunu satın alsın. 2 tane bilgisayar mühendisi düzeltir bu sorunları bir elektronik mühendisi olarak az buçuk bildiğimden konuşuyorum çok zor bir iş değil bu kopya rezaletlerini bitirmek falan. 2-3 tane yazılımcı tutarsın oyunun grafiklerini günümüz şartlarına göre iyileştirirsin hataları yok edersin açarsın ter temiz sunucunu paraya para demezsin bu oyunun hala ne kadar potansiyelli oyun olduğunu karaköy betasındaki kalabalıkla gördük. Birde 39 da 49 da düşünün siz.
Dediklerinin hepsinin olmasını herkesten çok ben isterim fakat İKV günümüz oyunları gibi değil.
Eski bir oyun olduğundan dolayı kodlar karmaşık ve 2 kişinin yapabileceği durumda değil.
Kullanıcı avatarı
vatankankirmizi1
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen vatankankirmizi1 »

Dediklerinin hepsinin olmasını herkesten çok ben isterim fakat İKV günümüz oyunları gibi değil.
Eski bir oyun olduğundan dolayı kodlar karmaşık ve 2 kişinin yapabileceği durumda değil.

[/quote]

Bu nasıl bir kafa gerçekten anlamıyorum bende dinledim radyo yayını.Yok kod karışık bir yere dokunamıyoruz bir yer patlıyor.Böyle birşey olamaz kardeşim eger sen bundan para kazanıyorsan bu senin ekmek teknense böyle birşey diyemezsin kod yazamıyormusun ozaman yazanını bulurlar oyun geri sarıyor oyundaki lag ,oyundan düşme sorununu çözemiyormusun çözenini bulurlar bu piyasa böyledir.Yapamıyorsan yaptırarını getirirler. ;)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

vatankankirmizi1 yazdı: 26 Nis 2019 16:56

Kod: Tümünü seç

[color=#FF8000][color=#FF8000]Dediklerinin hepsinin olmasını herkesten çok ben isterim fakat İKV günümüz oyunları gibi değil. 
Eski bir oyun olduğundan dolayı kodlar karmaşık ve 2 kişinin yapabileceği durumda değil.[/color][/color]
Bu nasıl bir kafa gerçekten anlamıyorum bende dinledim radyo yayını.Yok kod karışık bir yere dokunamıyoruz bir yer patlıyor.Böyle birşey olamaz kardeşim eger sen bundan para kazanıyorsan bu senin ekmek teknense böyle birşey diyemezsin kod yazamıyormusun ozaman yazanını bulurlar oyun geri sarıyor oyundaki lag ,oyundan düşme sorununu çözemiyormusun çözenini bulurlar bu piyasa böyledir.Yapamıyorsan yaptırarını getirirler. ;)
Gorgar bana kalırsa onu son bir savunma olarak yaptı, sonra da ayrıldı zaten. Şuan farklı bir şirkette gizli bir proje geliştiriyorlar. Tıpkı Kader Mühürleri'nde yaptıkları gibi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen snapdragon »

Açılmaz kardeş oyun bugün neyse 5 yıl sonrada noktası noktasına aynı olacak. Tabii kapanmamış olursa lol
Kullanıcı avatarı
vatankankirmizi1
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen vatankankirmizi1 »

TOLGARDA yazdı: 26 Nis 2019 17:05
vatankankirmizi1 yazdı: 26 Nis 2019 16:56

Kod: Tümünü seç

[color=#FF8000][color=#FF8000]Dediklerinin hepsinin olmasını herkesten çok ben isterim fakat İKV günümüz oyunları gibi değil. 
Eski bir oyun olduğundan dolayı kodlar karmaşık ve 2 kişinin yapabileceği durumda değil.[/color][/color]
Gorgar bana kalırsa onu son bir savunma olarak yaptı, sonra da ayrıldı zaten. Şuan farklı bir şirkette gizli bir proje geliştiriyorlar. Tıpkı Kader Mühürleri'nde yaptıkları gibi.
Ha şunu de canımı ye bunu kabullenirim ama imkansızlardan bahsetmeyin bana yapılmayacak diye birşey yok .
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Bende geçmişe dönük yenilemelerden ise günümüzdeki sorunların giderilmesinin fikrindeyim.
Geçmişe dönük şeyler ancak her şeyin yolunda gittiği zamanlarda yapılır. Oyuncuların oyundan çok az şikayetçi olduğu zamanlar geldiği zamanlar yani. Wow'un vanilla açmasının bir kapasitesi vardı en azından insanlar yine bir şekilde günümüzdeki Wowun tadını çıkartıyorlardı ve her şey yolunca gidiyor genel itibariyle, işte bu durumdaki bir oyunun eskiye dönük güncellemeler yapması gayet doğal ama günümüz İKV si için bence konuşulmaya veya zaman ayırmaya bile değmeyecek şeyler en azından şimdi için. Ve görünen o ki her zaman için de öyle olacak gibi :) Şimdiye odaklanmak lazım oyuncular neden oyunu terk ediyor diyip sorgulamak lazım
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön