"Macro" Ban sebebi ise "Yapay Zeka" İdam sebebi mi olacak?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: "Macro" Ban sebebi ise "Yapay Zeka" İdam sebebi mi olacak?

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

0LIVERA yazdı: 22 Nis 2019 21:57 seni buralarda anlayacak insan ne yazık ki bulman zor.

yapay zeka programcısı olarak (onlarca programa desteğim oldu)

güzel bir yere değindin fakat ben bunları yönetime ve bizzat yöneticilere bir çok kez acmama rağmen olumsuz tepki aldım.

bir insan örneğin gbz keserken insanların macro dediği şeyi yapabilir ne var bunda ? kendi basmıyor ama izliyor.

peki hangi konularda macro denilen tabire ceza verilmeli.

örneği dev anayı macroda kesip poseti macroda alıp vurup kafayı yatan güncelden sonra kaç tane kalsıdı acaba diyenler
madeni macroya koyup sabaha kaç maden olmuş ya diyip kalkanlar
kp kasmaya bırakıp karakterini uyuyanlar

bunalr ceza alması gereken kişiler onun dısında online dedikleri hemen hemen tüm oyunlarda bu oyunlara özel macro mouseler macro kaydedici klavyeler vb. bir çok aygıt satılıyor bırakın yazılımı.

dediğim gibi arkadaşı anlayacak insan sayısı cok cok az ama cok güzel bir noktaya değinmiş profesyonel olmak kolay değil.
Koyun sürüsüne kapılmamış saygı değer bir vatandaş :)
Neyse ki bir olaya bodoslama atlamayan birilerini görmek sevindirici.
Genel itibariyle ortak mesajları içeriyoruz fakat benimkisi biraz daha farklı yerlere hem genel hem ince yerlere değinerek örnekler vermeye çalıştım. Uzun uzadıya yazmak gerçekten artık sıkıyor özellikle şu ortamda. Değerli yorumunuz için teşekkürler ^_^
Kalan sağlar bizimdir.

karacin yazdı: 24 Nis 2019 01:11 Ellerimle gir cık attığımdan, aynı anda vuramıyordum bu yüzden büyücümü başka bir pc den acıp oto vurması için makroya almıştım yine aynı ritimde ellerimle gir cık atmaya devam ediyordum aradan cok gecmedi kasmaya başlamamın 3. günü büyücüm banı yemişti tılsımlarım ve çok çok sevdiğim büyücüm hayata gözlerini yummuştu.
Alışkanlıklardan kolay kolay kurtulamıyorsun tabi gbz ve kralice kesimlerindede makro kullandığım için ara ara bloklar yediğim oluyor.
Elinde kalan bir avuç oyuncuyu kırmaya ve savunmamaya devam etsin yönetim. Bakalım 10 yıldan fazladır süre gelen bu sistemleri kendilerini ayakta tutabilecek miydi.

Bir yerlerden dinlemiştim ama hiç hatırlamıyorum nereden olduğunu, güzel bir olay. Birinin yaşamış olduğu bir olaydı bu.

Komutanın birisi boyadığı kapısının önüne nöbetçi asker diker gelen geçenin kapıya dokunmaması için geçici olarak bir kaç günlüğüne ve o ara tayini falan mı ne çıkar. Aradan 10-15 yıl geçer bir gün gelir tekrar. Aynen o kapının önünde günlük nöbet tutulduğunu görür ve hemen sorar bu nöbet neden var diye? Komutanım siz zamanında yaptırmıştınız ya işte o zamandan beri bu nöbet tutuluyor deniliyor. Yahu Boyadığımız kapıya geçici olarak nöbetçide mi koydurmayalım demiş.

Askerliği bilen çoğu kişi ne dediğimi çok net anlamıştır. İşte bu olaylar sadece askerlikte değil, toplumumuzun kanına işlemiş ^_^ Mesaj alınır mı meçhul
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Xefsanexxxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: TuĞRa

Mesaj gönderen Xefsanexxxxx »

Willsocuet yazdı: 21 Nis 2019 16:29 Okumadım ama boş yapmışsın..
[Dailymotion]Okumadan boş yorum yapmakda ancak boş insanların işidir.
Oku yorumunu yap okumadığın bir şey hakkında nasıl böyle düşünebiliyorsun ?
[/Dailymotion]
Eski dost düşman olmaz.
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

Bu yazdıklarını anlayacak insan var mı ki burada. Yönetim oyunu ayakta tutmaya çalışmak için uğraşsalardı bu durumda olmazdı.
Klasik Türk toplumu zihniyeti ileri gideceği yerde geriye gitmek için uğraşıyoruz.
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skull »

Eskiden makro mu vardı. :thinking_face: Eski tarz oynayacaksın eğer İKV oynuyorsan. Dünya devlerinin ürettiği ekipmanlarla, yine dünya devlerinin yaptığı oyunları oynayabilirsiniz mesela. Oyun ne halde siz halen daha rahatınızı düşünüyorsunuz. HP'nin faresi uyumsuz olduğu için, İKV'yi eski bir fareyle oynuyorum ben mesela. Şikayetçi miyim? Hayır! Bazı şeyleri olduğu gibi kabul edeceğiz. Yapacak bir şey yok yani. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alicavus »

Öncelikle boş insanlarla dolu oyunlar her zaman olmuştur. Ben ve LinkiNParkK kardeşim kendi halimizde bu oyunu severek oynuyorduk. Ta ki 2019 yılında Cumartesi akşamı Komiser keserken carımıza 1 lvl zırh iksiri verip ban yiyene kadar. Çünkü o sebep yüzünden sevgili kardeşim oyunu bıraktı ve kopyalama işleri yapanlar yüzünden benim karakterimde ban yedi henüz açılmadı. Yönetime atılan mesajlar mailler vs vs hiç birine dönüş yapılmamakta(dır)ydı.
Ben yine arada girer takılırım ve elimde olsa önce her gün küfür, hakaret eden oyunculara bir ders verir ve kopya yapanın önüne geçilecek tedbirler alırdım ama hazır cevap rahat iş olduğu için belki COPY CENTER yapardım :grin: :grin:
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Tek çareyi söyledik; Kimseyle alışveriş yapmamak!!! Dün akşam bir arkadaş görevlerime yardım etti saolsun ve benden x5 latex istedi. Ona, kimseyle alışveriş yapmadığımı söyledim. Sonra trip geldi tabii. :relaxed: Sanki x5 latexin lafını yapıyorum yani. :grinning: Alışveriş yapmaya korkar oldum resmen. Suçu olmayanların banlanmasının tek sebebi alışveriş hocam anlayın artık bunu. Alışverişim devamlı kapalı geziyorum. Kim ne derse desin umurum dışı... :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alicavus »

DOĞRU DİYORSUNUZ AMA NEREYE KADAR DEĞİL Mİ
SONUÇTA DİĞER KARAKTERLERİMİZDEN EŞYA ALMAK ZORUNDA KALACAĞIZ YÜKSEK MEBLAĞ MADEN ALMAMAYA ZATEN ÖZEN GÖSTERİYORUM.
ARALIK 2022 AÇILACAK CAR 2024 UZAMIŞ MAİL BİLE ATMIYORLAR.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
Alicavus yazdı: 21 Mar 2023 22:51 DOĞRU DİYORSUNUZ AMA NEREYE KADAR DEĞİL Mİ
SONUÇTA DİĞER KARAKTERLERİMİZDEN EŞYA ALMAK ZORUNDA KALACAĞIZ YÜKSEK MEBLAĞ MADEN ALMAMAYA ZATEN ÖZEN GÖSTERİYORUM.
ARALIK 2022 AÇILACAK CAR 2024 UZAMIŞ MAİL BİLE ATMIYORLAR.
Haklısın tabii sende. Maden çekmekten başka yapılacak bir şey yok. Hesaplar seninse istediğin gibi aktar sorun olmaz tabii aktardığın madenleri sen çektiysen daha öncelerden. Kopya bulaşmamışsa bir şey olmaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön