Oyunun gidişatı hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Re: Oyunun gidişatı hk.

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Kardeş ne yazmışsın hiçbirşey anlamadım
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

Sirayet yazdı: 09 Mar 2019 21:05 Bu oyunun bir hikayesi var. Bu çerçeve doğrultusunda elbet birşeyler durağan kalamazdı ve değişiti de. Birçok online oyunda değişiklikler her daim eleştiri konusu olmuştur. Kimimiz seviyor kimimiz sevmiyor, hatta kökten bırakıyor. Şöylede bir durum var maddelerden bazılarına değinecem mesela arkadaşlık ortamından bahsetimişsin eminim oyun 39 lvl olsaydı şuan bile , sen bundan yıllar önceki tadı alamayacaktın çünkü hem senin hem oynadığın çevrenin yaş kitlesi görüşleri duyguları düşünceleri hep değişti. Yine örnek olarak eskiden bu oyunu internet cafelerde oynardık o zamanlar çoğumuzun evinde bilgisayar yoktu haliyle istesekte istemesekte bağ ve arkadaşlık çok farklı boyutlardaydı.Fakat şimdi kaçımı böyle ortamlarda bu oyunu oynuyor ? Arkadaşlık ilişkiler ve muhabbet bu oyunun temelidir bana göre, eğer karaköy eklentisi o çocukluk dönemlerde gelseydi inan çoğumuz belki eleştirmezdik bahsettiğim sebeplerden ötürü.Uzun lafın kısası hayatımızdaki değişiklikler oyuna da yansıması kaçınılmaz.
Şuan ki çocuklar e-dolandırma öğreniyor
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

scorper yazdı: 09 Mar 2019 17:49
saglam yazdı: 09 Mar 2019 17:20 10. Maddeye kadar okudum daha sonra dayanamadım bu ne kardeşim toplumu mu eleştiriyosun değişen zamanın şartlarını mı yoksa başka bişey mi belli değil
Ben ikv için hayırlısı neyse onu istiyorum oyunu bıraktım zaten ama cidden iyiliğini istiyorum şu an gerçekten oyun oynanmıyor böyle olursa en azından bu kadar sürmez cidden
Hayır yani nerde o eski bayramlar veya komşuluk ölmüş gibi şeyler yazmışsın yani bi fark yok
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
BerRin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BerRin »

Kardeş oyun en fazla parayı bence bu dönemde kazandı sunucular arası aktarım asa parlatmalar hatta bizzat sormuştum kabul etmişlerdi sunucu masrafları sanıldığı kadar pahalı değil yani işin özeti ikv kapanmaz boşa kürek. Sallamayin şu oyunu keyif almak için oynayın eğer 39 level merakın varsa kas 39 level arkadaşlarınla takıl hiç bi şey sana engel değil herkes zırh uretcek asa uretcek kral olcak diye bi kural yok birakda herkes uretmesin zaten

“Genel Etkileşim” sayfasına dön