Karaköy Optimizasyon Sorunu.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Karaköy Optimizasyon Sorunu.

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

zehra yazdı: 21 Şub 2019 02:19 Söylediğiniz yere girdim Fullscreen 1 olarak görünüyor. Değişiklik yapmadan kapattım sayfayı
O halde şu adımları deneyin olmazsa önerebileceğim hiç bir şey olmayacak malesef.
  • pref_launch Dosyasını not defteri ile açın Fullscreen 0 olarak düzenleyin
    Hangi çözünürlüğü kullanıyorsanız serbestsiniz fakat eğer bilgisayarınız 1920x1080 çözünürlük destekliyorsa
    Oradaki değerleri
    ScreenWidth 1920
    ScreenHeight 1080
    yapın kaydedin ve çıkış yapın.
  • Sonra pref_lanunch sağ tıklayın özellikler deyin "Salt okunur" tikleyin eğer ingilizce kullanıyorsanız "Read-only" tikleyip onaylayın.
Tabi bunları yaparken oyununuz kapalı olsun.
Sonra oyuna girin bir deneyin bakalım.
Oyun tekrar fullekran gözükecek belki bir değişiklik farketmeyeceksiniz fakat aslında alt + tab tuşuna basarsanız o zaman anlarsınız değişikliği çünkü Alt + tab yapınca oyun otomatik olarak alta alınmayacak.

SeRRuh yazdı: 21 Şub 2019 21:29 Oyundan sürekli düşmenin sebebi windows 10 kullanıyor olman. Detaylı anlatımına girmeyeceğim fakat oyunun eski olması ve teknoloji ile beraber sürekli değişen ve yenilenen zamana ayak uyduramıyor olmasından kaynaklı diyebilirim. Çözümü de gayet basit. Win 8.1 önerebilirim. Diğer oyunlar dahil hiç bir sorun yaşamayacaksın. Şimdi bir espri de yapasım var fakat organik 3 5 ergen bunların sslerini alıp "baak işte burda böyle demiş" diyecektir o sebeple yapmayacağım. Aynı sorunu yaşayan tüm ikv camiası bu şekilde sorunu kökten halledebilir.

Sevgiler.

Bilgi amaçlı söylüyorum.
Windows 10 çıktığından beri kullanıyorum. Oyundaki bir çok kişi de beni bilirler ve yok denecek kadar az düşerim. Bazen karakterleri açık unuttuğumda 12, 15 saat düşmeden kaldıklarını bilirim. Ayrıca Win 8.1 çok daha sorunlu bir çok konuda. Hadi işletim sisteminden olsa dersem yine de win 8.1 değilde belki win 7 önerirdim tabi ben win 7 sevmediğim için ne olursa olsun windows 10 diyorum :) Saygılar.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

LinkiNParkK yazdı: 22 Şub 2019 18:12
SeRRuh yazdı: 21 Şub 2019 21:29 Oyundan sürekli düşmenin sebebi windows 10 kullanıyor olman. Detaylı anlatımına girmeyeceğim fakat oyunun eski olması ve teknoloji ile beraber sürekli değişen ve yenilenen zamana ayak uyduramıyor olmasından kaynaklı diyebilirim. Çözümü de gayet basit. Win 8.1 önerebilirim. Diğer oyunlar dahil hiç bir sorun yaşamayacaksın. Şimdi bir espri de yapasım var fakat organik 3 5 ergen bunların sslerini alıp "baak işte burda böyle demiş" diyecektir o sebeple yapmayacağım. Aynı sorunu yaşayan tüm ikv camiası bu şekilde sorunu kökten halledebilir.

Sevgiler.

Bilgi amaçlı söylüyorum.
Windows 10 çıktığından beri kullanıyorum. Oyundaki bir çok kişi de beni bilirler ve yok denecek kadar az düşerim. Bazen karakterleri açık unuttuğumda 12, 15 saat düşmeden kaldıklarını bilirim. Ayrıca Win 8.1 çok daha sorunlu bir çok konuda. Hadi işletim sisteminden olsa dersem yine de win 8.1 değilde belki win 7 önerirdim tabi ben win 7 sevmediğim için ne olursa olsun windows 10 diyorum :) Saygılar.
Konuda bahsedilen düşmeler sabit pozisyonda gerçekleşmiyor. Aksiyon dolu sahnelerde geçerli oluyor. Savaşırken açılan 1 kutup rüzgarı, element direnç alanı, yahut depar veya ateş çemberi bahsettiğimiz kritik hataları tetikleyebiliyor. Win 10 ile Win 8.1 arasındaki farkı siz farkı yorumlamışsınız. Büyük Hol bölgesinde 1 hafta geçirirseniz demek istediğimi anlayacağınızdan şüphem yok. Win 10 için daha bir çok hata mevcut. Win 7 kesinlikle performans açısından doğru karar olacaktır fakat bir çok kişi gibi ben de sevmediğim için 8.1 önerdim :)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

SeRRuh yazdı: 22 Şub 2019 18:39

Konuda bahsedilen düşmeler sabit pozisyonda gerçekleşmiyor. Aksiyon dolu sahnelerde geçerli oluyor. Savaşırken açılan 1 kutup rüzgarı, element direnç alanı, yahut depar veya ateş çemberi bahsettiğimiz kritik hataları tetikleyebiliyor. Win 10 ile Win 8.1 arasındaki farkı siz farkı yorumlamışsınız. Büyük Hol bölgesinde 1 hafta geçirirseniz demek istediğimi anlayacağınızdan şüphem yok. Win 10 için daha bir çok hata mevcut. Win 7 kesinlikle performans açısından doğru karar olacaktır fakat bir çok kişi gibi ben de sevmediğim için 8.1 önerdim :)
Hol bölgesinde bende aşırı derecede çok fazla düşüyorum. Yani karaköy ya da Er meydanları olsun veya toplu savaş mekanlarında olsun düşme söz konusu olmuyor bende. Ama holde kesinlikle çok fazla düşüyor karakterim bu konuda haklısınız. Fakat win 10 kaynaklı mı değil mi holde sık sık düşmemin nedeni o kısmı gerçekten bilmiyorum. Yani holde düşmem diğer bölgelere nazaran daha sık, özellikle ilk girdiğim yerde genelde kritik hata alıyorum. Sonrasında 10 dk takılıp düşüyorum ondan sonra girdiğimde ise çok az düşüyor karakterim. Holde çok zaman geçirmediğim için ayrıntılı yorum yapamayacağım ^_^
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön