O halde şu adımları deneyin olmazsa önerebileceğim hiç bir şey olmayacak malesef.
- pref_launch Dosyasını not defteri ile açın Fullscreen 0 olarak düzenleyin
Hangi çözünürlüğü kullanıyorsanız serbestsiniz fakat eğer bilgisayarınız 1920x1080 çözünürlük destekliyorsa
Oradaki değerleri
ScreenWidth 1920
ScreenHeight 1080
yapın kaydedin ve çıkış yapın.
- Sonra pref_lanunch sağ tıklayın özellikler deyin "Salt okunur" tikleyin eğer ingilizce kullanıyorsanız "Read-only" tikleyip onaylayın.
Sonra oyuna girin bir deneyin bakalım.
Oyun tekrar fullekran gözükecek belki bir değişiklik farketmeyeceksiniz fakat aslında alt + tab tuşuna basarsanız o zaman anlarsınız değişikliği çünkü Alt + tab yapınca oyun otomatik olarak alta alınmayacak.
SeRRuh yazdı: ↑21 Şub 2019 21:29 Oyundan sürekli düşmenin sebebi windows 10 kullanıyor olman. Detaylı anlatımına girmeyeceğim fakat oyunun eski olması ve teknoloji ile beraber sürekli değişen ve yenilenen zamana ayak uyduramıyor olmasından kaynaklı diyebilirim. Çözümü de gayet basit. Win 8.1 önerebilirim. Diğer oyunlar dahil hiç bir sorun yaşamayacaksın. Şimdi bir espri de yapasım var fakat organik 3 5 ergen bunların sslerini alıp "baak işte burda böyle demiş" diyecektir o sebeple yapmayacağım. Aynı sorunu yaşayan tüm ikv camiası bu şekilde sorunu kökten halledebilir.
Sevgiler.
Bilgi amaçlı söylüyorum.
Windows 10 çıktığından beri kullanıyorum. Oyundaki bir çok kişi de beni bilirler ve yok denecek kadar az düşerim. Bazen karakterleri açık unuttuğumda 12, 15 saat düşmeden kaldıklarını bilirim. Ayrıca Win 8.1 çok daha sorunlu bir çok konuda. Hadi işletim sisteminden olsa dersem yine de win 8.1 değilde belki win 7 önerirdim tabi ben win 7 sevmediğim için ne olursa olsun windows 10 diyorum