Karaköye giriş
Re: Karaköye giriş
Bugün yapılan güncellemeyle Karaköy'e giriş yasaklanmış. Bunun ne gibi bir anlamı olabilir, zaten oyunda kimse yokken görev yapmak ne kadar mümkün? Dışarı çıkma sebebim bile zaten görevi yapmaya çalışmaktı. Ama yok, Çemberlitaş'a girecek kimseyi bulamıyorum, sadece grup bulmak için oyuna saatlerimi ayıracak vaktim de yok. En azından ara ara girip fanatik kesiyorduk sonra da çıkıyorduk, şimdi oyuna girmenin tek mantıklı sebebi gruplara girebilmek için millete yalvarmak olacak.

Benim 56 seviye büyücüm var dışarıda, bu karakter şimdi ne yapabilir? Hole zaten giremiyoruz orada anında oyundan atıyor. Sabahtan akşama kadar ortalıkta grup mu arayalımCatalyzeRR yazdı: ↑08 Oca 2019 09:46 "Gerçekten tüm görevlerin yapılması gerekiyor ise" şunu sormak istiyorum.Hadi elinizde oyuncu tutmak için çaba sarfetmiyorsunuz tamam , neden elinizdekini kaybetmek için uğraşıyorsunuz ? Eğer tek karakterim bu olsaydı,oyunu bırakırdım mesela. Kime derdimi nerede anlatıcaktım ? Nasıl görevleri yapıp o karakteri oraya sokacaktım ? İnşallah ben birşeyleri kavrayamamışımdır yapmadığım basit şeylerden giremiyorumdur.Çünki gerçekten problem yaratır bu durum .
- CatalyzeRR
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Catalyst
Hangi gruplara yalvaracaksın ? Sanki çemberlitaş önünde 10 arlı 10 arlı insan toplulukları var
nedir bu çabası bu oyunun ben anlamıyorum.
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
Eh sorun da bu zaten, bari 3-4 kişinin yapabileceği düzeye getirilse bölgeler sırf görev için. eşya vermesin ona da razıyımCatalyzeRR yazdı: ↑08 Oca 2019 09:50 Hangi gruplara yalvaracaksın ? Sanki çemberlitaş önünde 10 arlı 10 arlı insan toplulukları varnedir bu çabası bu oyunun ben anlamıyorum.
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life and Death
Phi görevini tekrardan kontrol ettiniz mi ? İnşallah böyle bir şey gelmiştir. Tüm görevler yapılmadan karaköye giriş yasaklansın.

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
Oyuna pano güncellemesi gelmiştir birader başka bir şey gelmemiştir.
Daha dün oradaydım, ayrıca bunun yasaklanması oyuna nasıl bir fayda sağlayabilir biraz açıklayabilir misin?ReLenTLesSx yazdı: ↑08 Oca 2019 10:53 Phi görevini tekrardan kontrol ettiniz mi ? İnşallah böyle bir şey gelmiştir. Tüm görevler yapılmadan karaköye giriş yasaklansın.
Ss yolladım, daha nasıl bir kanıt sunabilirim. Sessiz sedasız bir şekilde böyle anlamsız bir güncelleme yapılmış
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life and Death
59 seviye olunca boss kesmeye başlayınca neden olduğunu anlayacaksın.TOLGARDA yazdı: ↑08 Oca 2019 12:58Daha dün oradaydım, ayrıca bunun yasaklanması oyuna nasıl bir fayda sağlayabilir biraz açıklayabilir misin?ReLenTLesSx yazdı: ↑08 Oca 2019 10:53 Phi görevini tekrardan kontrol ettiniz mi ? İnşallah böyle bir şey gelmiştir. Tüm görevler yapılmadan karaköye giriş yasaklansın.

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster