___@@_TILSIM LIDERLERI HAKKINDA WE EN LERI _@
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
Re: ___@@_TILSIM LIDERLERI HAKKINDA WE EN LERI _@
way haggar senın le tartışmayacam bunu bıl ben v leri w yazara i leri ı yazarım kolaylıktr bu sen anlıyacak yaşta değılsın 
kanunixxbaşkan
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Doğru diyorsun ben 6 yaşımı geçeli çok oldu artık senin mantığınla bakamam olaylara affedersin neyse yavrucuğum sen oyununa devam etizhar yazdı:way haggar senın le tartışmayacam bunu bıl ben v leri w yazara i leri ı yazarım kolaylıktr bu sen anlıyacak yaşta değılsın
Maalesef bu oyunda güzel Türkçemizi katletmek bir gelenek haline getirildi. Özellikle de yanliş ve eksik bilinen İngilizce terimlerin Türkçe ile birleştirilmesiyle oluşturan İKV ye özel kelimeler oluşmuştur. Örneğin İtemli eşya, Bölgeye pm.
item İngilizce de zaten eşya anlamına geliyor yani "Eşyalı eşya"?!? Pm ise personal message yani Özel mesaj, eğer Bölgeye Pm gönderilirse bunun özel tarafı nerde?!?
Yapımcılar çaba sarf ederek Oyundaki Terimleri, bana göre başarılı bir şekilde, Türkçeleştirmiştir. Onların bu çabasını yok sayıp saçma sapan terimler üretmeyin Efsunlu eşya demek bu kadar mı zor?
Ayrıca Türkçe harfleri yabancı harfler ile değiştirmek kendi kendini kandırmaktan ibarettir ve acinası bir durumdur.
Nasıl yazıldığını bilmediğiniz kelimeleri buradan http://tdkterim.gov.tr/bts/ bakın ayrıca lütfen ama lütfen Türkçemize sahip çıkın. İnternet türkçesini düzelltin.
bilgilendirici yazılar:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:T ... _kuralları
http://www.kongar.org/medyanotu/406_Cik ... rkcesi.php
http://www.elestiri.org/internet-turkcesi/
Not: Bunun bir Oyun olduğunu unutmayın kim kimden üstün, benimki senden daha iyi gibi idrar yarışları ile sadece oyun zevkinizi baltalıyorsunuz. Bu oyun sisteminde en diye bir şey olamaz sadece kim tuşa daha erken basar vardır. Oyun oynama yeteneği değil klavye kahramanliği destekleniyor o yüzden birbirinizi boş yere üzmeyin. Zevk aliyorsanız devam edin.
Saygılarımla
item İngilizce de zaten eşya anlamına geliyor yani "Eşyalı eşya"?!? Pm ise personal message yani Özel mesaj, eğer Bölgeye Pm gönderilirse bunun özel tarafı nerde?!?
Yapımcılar çaba sarf ederek Oyundaki Terimleri, bana göre başarılı bir şekilde, Türkçeleştirmiştir. Onların bu çabasını yok sayıp saçma sapan terimler üretmeyin Efsunlu eşya demek bu kadar mı zor?
Ayrıca Türkçe harfleri yabancı harfler ile değiştirmek kendi kendini kandırmaktan ibarettir ve acinası bir durumdur.
Nasıl yazıldığını bilmediğiniz kelimeleri buradan http://tdkterim.gov.tr/bts/ bakın ayrıca lütfen ama lütfen Türkçemize sahip çıkın. İnternet türkçesini düzelltin.
bilgilendirici yazılar:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:T ... _kuralları
http://www.kongar.org/medyanotu/406_Cik ... rkcesi.php
http://www.elestiri.org/internet-turkcesi/
Not: Bunun bir Oyun olduğunu unutmayın kim kimden üstün, benimki senden daha iyi gibi idrar yarışları ile sadece oyun zevkinizi baltalıyorsunuz. Bu oyun sisteminde en diye bir şey olamaz sadece kim tuşa daha erken basar vardır. Oyun oynama yeteneği değil klavye kahramanliği destekleniyor o yüzden birbirinizi boş yere üzmeyin. Zevk aliyorsanız devam edin.
Saygılarımla
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
izhar yazdı:en karızmatık we sempatı lıder _kanunixxbaşkan
en asabı lıder _asabıdj (nıkıne nıspeten yazdım darılma)
en kurnaz we masum lıder _masumprens
en zekı we kalıcı lıder _kurtreis
en yardım sewer lıder _dergahperwer
en çapkın lıder _besenkxreis (emo darılma oylesın)
en sewdığım duşman realxrosafın
en çalışkan lıder _realxbaşkan
en dost yanlısı lıder _denızxbaşkan
en mutawazı lıder dergahxperwer
en yapıcı lıder -kanunixxbaşkan
en yonetıcı lıder _masumprens
en sakın lıder turkıyemxbaşkan
en meraklı lıder _kurtxreis
en zengın lıder adı bende kalsın![]()
en ıntıkam alıcı lıder _asabıdj
en çok duşmanı olan lıder masumprens
en klansz guçlu lıder şuan da kanunixxbaşkan
en çok solucan kesen lıder dergahxperwer
en alıngan lıder masumprens (kardeş kusura kalma klana ne yazsak alınıyon)
en çok uretım olan lıder kurtreıs
en çok madenı olan lıder kanunixxbaşkan
en sert lıder _asabı dj
en çok tılsıma yararı olan lıder realxbaşkan kanunixxbaşkan kurtreıs asabı dj dergah perwer
bu sadece benı goruşumdur hatam warsa af ola
yakında buyuculer sawaşçılar we şifalar hakkındada yazacam
butun lonca lıderlerıne ayırt etmek sızın sewgı ler
burdakibi cok şey gibi kırmızı olarak işaretlediklerimi neye ve kime dayanarak söylüyorsun merak ediyorum...
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
harbı çocuk ne kırmızısı hepsı aynı renk gıt sen sayfamdan acız masumcu illa laf mı koyalım
kanunixxbaşkan
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Tılsımda belli kitlelerce lider olarak tanınmış isimler var bunların hiç biri ben şu konuda iyi bir liderim ben bu konuda liderlikte rakip tanımam dememişlerdir şimdiye kadar hepsinin başarılı olduğu konular vardır en başta dürüsttürler kendilerinin yanı sıra etrafındaki herkese yardım etmeye çalışırlar görevlerde savaşlarda vs olaylarda bu isimler ön plandadırlar neyin nasıl yapılcağını söylerer etrafındakilerde uygunlar bu şekilde başarı elde edilmeye çalışırlar ikv hakkında bilgileri çoktur geniş bir çevreleri vardır bu nedenle bir çok kişi onlara akıl danışır lider olarak görür ama onlar asla biz bu konuda iyi lideriz demezler onlar hakkıdna herkes bu tür yorumlar yapar ama kendileri yapmaz ki olması gerekende budur kendi kendini en iyi seçen bir lider yada kişi ancak başkalarının alay konusu olur şekil A iyi bir lider olmak istiyorsan iyi şeyler yap etrafında sana inanan lider olarak gören bir kitle varsa onlara hep yardımcı olarak yol gösteren olarak ön plana çıkman gerekir o zaman iyi bir lider olarak ismin anılır ben iyi bir liderim demekle iyi bir lider olunmuyor ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
neden gözün görmüyormu orda bi kaç yere kırmızı olarak işaretledim bunu kime veya neye dayanarak belirtiyorsun merak ediyorumda ...izhar yazdı:harbı çocuk ne kırmızısı hepsı aynı renk gıt sen sayfamdan acız masumcu illa laf mı koyalım
-
- FareAdam Düşmanı
enes bırak en cokmadenı olanmıs zuhaha daha dun demır arıyordu sunucuda ondan oncekı gunde ırdyum nasıl maden zengınlıgı anlamadım o yuzden ustune dusupte kendısının yukseldıgını sanmasın muratında sozlerıne katılıyorum dogru olanda odurzaten lıder sen lıder kendını ovmez lıder dedıgın kısı mutavazıolur ama ben en ıyısıyım ben en zeengınıyımben en yararlıyım en cok maden bende var demeyle lıder olunmaz maskara olunur mılleteHarbicocuK yazdı:neden gözün görmüyormu orda bi kaç yere kırmızı olarak işaretledim bunu kime veya neye dayanarak belirtiyorsun merak ediyorumda ...izhar yazdı:harbı çocuk ne kırmızısı hepsı aynı renk gıt sen sayfamdan acız masumcu illa laf mı koyalım
GÖKHAN DEMİRCAN
Bu konuyu açanın iyi bir okula gitmesi gerek.Eğitim seviyesi yerlerde paspas yapıyor:D [Türkçe yaz] !@''
Neye ve kıme. .....
Her kez bıseylerın pesınde
Sen neyın pesınde.
Her kez bıseylerın pesınde
Sen neyın pesınde.