Sadece 5 dakikanız var mı ?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Sadece 5 dakikanız var mı ?

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

burhanım kusura bakma ben yanlıs okumusum tmm kusura bakma... Ama bazen oyle saçma saçma konular acıyorlarkı ıspatsız fotosuz konusuyorlar dellenmemek elde deıl tekrar kusura bakma yanlıs okumusum bıde su tacsız benı cok gulduruyor yaw :D
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

ryannn yediğin dayak yetmediyse eski handana gel atalım bir dayak daha Turankaçkarıda al ama ayıp olmasın kocum onunda ağzı sulanır dayak yemek için ;) gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KingWarrior
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KingWarrior »

oku oku bitmez yarısında nefesim durdu
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Fianna(Fianx)

Mesaj gönderen Sabri »

Ryan:
" ne saçma bır konus harbı mal adam maldır derler ya "

Önce terbiyeni takın daha sonra yorum yollamayı dene bana kalırsa.Ayrıca size hırsız diyeceğim Leewoth da bana diyecek demişsin.Eğer elinde bir kanıt varsa çekinmeyip koyabilirsin.

iyi Forumlar...
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Daha 2 cümleyi bir araya getirip konuşmayı bilmiyorlar burada gelmişler Laf çekiştiriyorlar ...

Acaba Oyunda Çamur at izi kalsın ne zaman sona erecek ? KesiLende Hırsız Menfaatine taviz vermeyende hırsız ?

Toplu iğne çalamıyan adamlarada hırsız diyorlar ya vay halinize... Ya aslında bunların hırsız demesiyle hırsız olunsa Kocaman Köşkte adam kalmazdı :) Bi internet cafeden oynuyorlarmiş Sahibi bunlar oraya baksın diye veriyordur bunlarda İşte toplanıp internet cafeyi kapatıp İkv oynuyorlardi... :P

Daha Neyin ne olduğu konusunda bilgileri yok gelmişler Laf atiyorlar ?

Ryannn Peki söylel bu sorunun yanıtını ver ondan sonra fiyatını ver Verimde sus kenara çekil ;)

Loncayı kurarken ilk kimi çağirdin ? Hadi onu Boşver Kinqxxxxx böyle bi şahsiyet itemini çaldi dedin 2 gün sonra büyücün tekrar Full dü Acaba Kinqxxxx kim ?

Boş laflara karnımız tok Herhangi bi delili olan varsa buyursun Foruma koysun... Haklısınız diyip kenara çekilelim Zevk için girdiginiz oyunda Ananızı Bacınızı Hatta Babanızı Satmadıgınız kaldı ??? ( Sizin için bunlar değersizdir ama bizim için kutsal ) Bari Sizin Ailenizin bi değeri yok olanlara bulaşmayın... Saten aile terbiyesi görseniz Zibidi gibi ortalarda dolanmazdınız başınızda bi bekliyen olurdu .. Aileniz umudu kesmiş sizden biz mi size umut verelim ?

Meydanı boş görünce havlama bakarsın kemik atmazlar kenara çekilirsin unutma bunları...

Bi meslek erbabı olsanız bunlar gelmezde başınıza nerede bir it kopuk var musallat olur olana işte..

Neyse bakın keyfinize Kimine Göre hırsızız kimine göre yalancıyız ;) İnsan oğlu nankördür geçmişindeki iyiliklere bakmaz gelecekte acaba bunun nasıl önünü keserim diye planlar yapar... Ama boşa kendini kandırır durur.. Hersey yerli yerinde ama kendisi kendi kişiliğinde değildir...

İşin kısası Kıssadan hisse Her seLam verene Kişilik yüklemeyin öLçün biçim değer verin ... Canınız yanar ;)

Saygılarımla İyi forumlar dilerim.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Serax Bana geLmiş dioLarki O gün Fianxistihbarat'ın Hırsız Olduguna dair Kanıt yarat bize ????
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sabri »

amonra153 yazdı:Serax Bana geLmiş dioLarki O gün Fianxistihbarat'ın Hırsız Olduguna dair Kanıt yarat bize ????

Hırsız diyorsanız Kanıtta göstereceksiniz ;)
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Sabri yazdı:
amonra153 yazdı:Serax Bana geLmiş dioLarki O gün Fianxistihbarat'ın Hırsız Olduguna dair Kanıt yarat bize ????

Sen Anlamadın Kardeş ?? Ben Onu Serax'e söyLüyorum Bana bunu söyLüyen Unruly'ler kapiş _?
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sabri »

amonra153 yazdı:
Sabri yazdı:

Sen Anlamadın Kardeş ?? Ben Onu Serax'e söyLüyorum Bana bunu söyLüyen Unruly'ler kapiş _?
Kapiş gibi kelimeleri zeka düzeyine uygun arkadaşlarına söyle ;)
Kullanıcı avatarı
Majisyen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Majisyen »

yazıma başlarken Göktürkxveysel çarının loncamızla alakası olmadğını sölylemek isterim....

daha fazla bilgi verim size...göktürkwayne loncamıza abimizin aldığı fakat fazla tanıyamadığımız biriydi...nese onun sayesinde ryann ve onun mahallesindeki itler hakkında bilgiler edindim....Bunlar Şakirpaşa denilen bi yerde oturolar...Adanada hepsi aynı kafeden giriyor hemen hemen oyuna....aklımda olanlar...ryaan ...kingxgirl...Örgülüxhakan...Kanunxkocabeyli vs...

Örgülüxhakanın hırsız oldğunu bizzar bize Göktürkxwayne sölemiştir...Ayrıca burda oynayan herkes birilerinin itemlerini çalar demiştir...Sadece kendini çalmadğını söyledi...Bugünne kadar hiç bi itemimide çalmadı...Bir gün facebookda Üzerinde
P.K.K. yazılı bi resime şakirpaşalılar( onlaları kendilerine taktığı isim) yaptıkları yorumları gördüm...O günden sora wayne ile olan ilişkimi kestim...Söyleyebileceğim bunlar PKK yandaşlarıdır...ayrıca bir çok kişinin itemlerini çalmışlardır...veyselin amcası olan kanunxkocabeyli....Göktürkxvedabull çarındaki itemleri çalmıştır...Örgülüxhakan zamanında bir sürü kişinin itemini çaldığını ve ordan parayı vurdğunu bizzat göktürkxwayne bana sölemiştir....

Size onlar hakkında kesin somut bilgiler vermek isterdim...Ama elimde kanıt yok...Fazlasını öğrenmek isteyenlere bireylerin msn ve facelerini verebilirm...

Göktürkxmajisyen Göktürkxboncuk Göktürkxjöntürk

Saygılarımla...
...:::En büyük kabadayılık efendi olmaktır:::...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön