Boşuna umutLanma bnceSarlatan yazdı:La adam yenı geldı hemen soymaya başladık![]()
:lol:
SeLam Sancak ;)
Re: SeLam Sancak ;)
~ ᴶ ᵁ ร ᵀ ᴱ ~
Şansın yok.. Bunu kuLLan!
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Eyw Krdşm h.b.complex yazdı:Hoş geldin.
~ ᴶ ᵁ ร ᵀ ᴱ ~
Şansın yok.. Bunu kuLLan!
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aramıza hoş geLdın kardes ...

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Aramıza hoşgeldin Syrus (Barış ).. Meranın usta şifası.. Seni burada görmek gerçekten Büyük bir heycan yarattı bana.! gerçekten sancak halkına büyük bir transfer diyebilirim. Meranda oynadığım zamanlar dostluğun en samimi yönünü bana gösderen syrus kardeşim tekrardan aramıza hoşgeldin. Zaten sana daha öncede bahsetmiştim sancakda başlamayı düşünüyorum diye ve gerçekten bana göre süper sunucu.. Özellikle buradaki Rowx ailesine katılınca bunu anladım. Seninle attığmız ws leri hatırlıyorumda meranda gerçekten usta birisisin. Neyse oyunda mutlaka beni bul kardeşim. Gerçi bnm msn face sende wardı. Bana ulaşda sana her türlü yardımı yapmaya hazırım. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Hoşgeldin..Bu kullanıcı ısmıyle bır karakter var sancak sunucusunda yanlız karıştırılmasın
yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Syrus yazdı:Öncelikle Herkese selamlar... Meran sunucusu cidden sıkmaya başLadı ve Sancakta başlamaya karar verdim. Şimdi Sancakta başladım ve umuyorum ki Sancak daha eğlenceli bir ortam sunar bana. Ve bende bulunduğum ortama uyum sağlarım. Oyuna önem veririm fakat ReeL hayattan önemLi değiLdiR... Ayarını kaçırmadan oynaRım. Şimdiye kadar ne bir susturma ne de bir uzaklaştırma cezası aldım. Ve 3 yıldır oynuyoRum... Yeterince tecrübeLiyim yani20 yaşndayım ünv. 2 öğrencisiyim
... Şimdilik beni bu kadar tanırsanız yeterLi oLacağını umuyorum ve yeni kurduğum ortamda umarım başarıLı oLurum. Herkese iyi oyunlar-İyi forumLar,Teşekkürler vakit ayırdığınız için.. Kısa zamanda da kimin ne olduğunu öğrenmeye çalışıRım. Tavsiyeleriniz önerileriniz için cevaplamanız yeterlidir
pok vardı GELECEK GELEN HEP ŞİKAYETCİ HAYIRLISI OLSUN NE DİYEYLİM HOŞ GELDİN BU ARADA :d
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Aramıza hoşgeldin. Hayırlı olsun.. Umarım Meran sunucusundaki gibi burada da başarılı olursun..
Ayrıca Syrus karakter ismini yaklaşık 2 sene önce ben almıştım. 49 olmasa silerdim ama kusura bakma artık...
Saygılar..
Ayrıca Syrus karakter ismini yaklaşık 2 sene önce ben almıştım. 49 olmasa silerdim ama kusura bakma artık...
Saygılar..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS