OYUNU TAKİP ETMEYİP ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Byoflu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: OYUNU TAKİP ETMEYİP ..

Mesaj gönderen Byoflu61 »

BayTerapi yazdı: 31 Tem 2018 19:03 Eklenti gelmesine rağmen ve uzun bir süre gelmeyeceğini bildiğine rağmen, foruma girip ''Belki bir havadis olmuştur'' edasıyla.
:) bende
SARAL
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Gaffar'dan düşen dolu paketi görmüş kadar seviniyorum yeni Duyuru konularını görünce :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Markzuncher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Markzuncher »

dedee66 yazdı: 31 Tem 2018 20:01 2010 yılından beri foruma üyeyim 2 hesabım kapandı 2016'da oyunu tamamen bıraktım 3 çarı sattım ve yönetimin 2 yıldır oyuncuların beklentisini karşılaya bileceği bir eklenti bekliyorum Forumda
Oyuncu kitlesi sadece yeni bölge beklerken yönetim yeni level ve açık bölgeye grup getirme olayını aralarında bitirmişlerdi onu geçtim baştaki görevlerde bile transistör , bombacı , jeton , direnç görevlerinde biz oyuncular grub olayını açık bölgeye muhtaç ettiklerini gördük yani kısacası zoraki yanında bir şifayla hatta 2 3 4 şifayla , büyücüyle , savaşcıyla o görevi yapacaksınız demiş bu yönetim ekibi hakiri bilerek slotların arasına kattılar normalde ceket gibi önemli item atan şefi o kadar slotun içinde ne işi var kısacası hocam yönetim ekibi kafasına göre takılmış yeni bölge getireceğiz diye kendileri karaköyün ful + ful setleriyle kestiler o şefleri fazla uzatmayim kısacası oyuncunun halinden oyuncu anlar çektiği zorlukları oyuncu bilir İstanbul kıyamet vaktinin sonudur bu eklenti bu saatten sonra anılarımız canlansın diye eminönü bankanın önünden geçer çıkarız .
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

sadece müzikleri dinlemek için oyuna giriyordum ancak artık klasörden açıp dinlemeye başlamamla birlikte hiç girmez oldum :) buralarda takılıyoruz işte...
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Oyunu oynadıkça caps atardım ben foruma. Oyuna pek sık girmeyince caps de atmaz oldum. Ama forumdayız.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

yeCs yazdı: 31 Tem 2018 19:14 forumdaki adamların birçoğu zaten oyunu oynamıyor :D
+1
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Whoods yazdı: 31 Tem 2018 20:05 :unamused:
ILeTyouRI yazdı: 31 Tem 2018 18:53 OYUNU TAKİP ETMEYİP YADA OYNAMADAN FORUMDA VAKİT GEÇİREN VARMI ? ( HALA İÇİMDE OLAN İSTANBUL KIYAMET VAKTİ SEVGİSİ HİÇ Bİ OYUNDA YOK )
Ayda bir defa sadece 10 dakika oyuna girmek oyunu bırakmaktan sayılıyorsa güncellemenin hemen ardından oyunu bıraktım fakat içimdeki ikv sevgisinde gram azalma olmadı dile kolay 11 seneden fazla yedi ömrümden. Fakat hiçbir güncellemede oyundan böylesine soğumamıştım. gel görki 5 sene yatan yöneticilerimiz koca bir genişleme pakedini 5 aya sığdırınca çıkan sonuç ortada kısaca karaköy gelmiş geçmiş en berbat genişleme paketidir ve beni de çoğunlukta olduğu gibi oyundan soğuttu ama o sevgide bir nebze azalma olmadı oyuna girmesemde formun sıkı takipçilerindenim.

Bende oyunda ne olup bitiyor edasıyla foruma bakayım dedim.
Şu yorumu gördüm ya...
Daha ne diyeyim...
Karaköy, başka bir çöküş...Sanırım ikv'nin ömrüne noktayı koyacak gibi?
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön