29 - 39 seviyenin en güzel yanı üstteki arkadaşların da söylediği gibi item çeşitliliğidir. Bir savaşçı için konuşacak olursak
Hasar Elektrik
Hasar Buz
Hasar Ateş
Hasar Zehir
Hasar Asit
Max hasar
Savunma
Saldırı
Direnç
kombinasyonları vardı. En iyi item diye bir şey yoktu. Dolayısıyla çeşitlilik kazandırıyordu. Yüzlerce farklı kombinasyon deneyebiliyorduk vs'lerde ve bu da heyecanı arttırıyordu. 15 dakikası olan oyuna girip labirentte 15 dakika boyunca Örümcek - Akrep - Labirent Bekçisi kesebiliyordu. İsteyen bireysel olarak takılıyordu isteyen grupla labirentte kasıyordu. Herkese açık bir oyundu..
Şimdi ise rezalet bir durumda oyun. Tekdüzelik var. Herkesin amacı Halley Asa üretmek. Adamlar aylardır Hakir kesiyorlar. Ve Karaköy bankasının önü yavaş yavaş Halley Asalı adamlarla dolmaya başladı. Halley Asayı üreten Kraliçeye geçiyor ve Halley Zırhı üretmenin derdine düşüyor. Bunları yapabilmek içinse bir gruba ihtiyaç var. Oyunda çevresi olmayan adamlar da Fanatik kesiyor. Fanatikten düşen itemlerin ise artık bir değeri yok. Allah'tan BOSS'lardan takı düşmüyor da Takı ticareti canlı oyunda... Takının bir değeri var.. Diğer tüm itemleri çöpe at .
29-39 seviyesindeki gibi BOSS'ları sadece görev için koyup , düşen itemlerin de ortalama item olması gerekti. Asıl itemleri kestiğimiz slotlardan kazanmalıydık. Ve tabii ki çeşitliliğinde çok olması gerekiyordu. Neden yapmıyorlar anlamıyorum , hani zor bişey de değil ama hiç sallamıyorlar.
OKU AMA TARTIŞMA YARATMADAN ! .. İKV GENEL DURUMU ..
- JuSTwaTcHhh
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: -AİLEM-
Re: OKU AMA TARTIŞMA YARATMADAN ! .. İKV GENEL DURUMU ..
Bu Güzel Yorumlarınızdan Dolayı Hepinize Teşekkür ederim .. AYRICA TARTIŞMADAN VE BİRBİRİNİZE AŞŞAĞILAYICI KALP KIRICI SÖZLER SARF ETMEDEN KONUŞUP YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM ..
Asıl Konumuza Dönücek Olursak 29-39 Level Dönemine Ait İTEMLER Hâlâ Bulunabilir Diye Düşünüyorum .. Şuan 39 Level Dönemine Dönmek İstiyorum .. 39 Levele Çar Kastım Sizde Kasın " ESKİ HANDANDA veya UÇAKTA " Eski WS ' lerimizin Keyfini Sürmeye Başlayalım .. ZATEN KARAKÖYDE BOŞUNA ZAMAN HARCIYORUZ . Bari Oyunda Karaköyde Geçirceğimiz Boş Zamanımızı ESKİ GÜNLERDEKİ Gibi 39 LEVEL'e ÇAR KASIP WS Atalım Oyunda İyi Bir Hoş Bir ZAMAN GEÇİRELİM ! ..
Herkese İyi Forumlar Diler , Teşekkür Ederim ..
Asıl Konumuza Dönücek Olursak 29-39 Level Dönemine Ait İTEMLER Hâlâ Bulunabilir Diye Düşünüyorum .. Şuan 39 Level Dönemine Dönmek İstiyorum .. 39 Levele Çar Kastım Sizde Kasın " ESKİ HANDANDA veya UÇAKTA " Eski WS ' lerimizin Keyfini Sürmeye Başlayalım .. ZATEN KARAKÖYDE BOŞUNA ZAMAN HARCIYORUZ . Bari Oyunda Karaköyde Geçirceğimiz Boş Zamanımızı ESKİ GÜNLERDEKİ Gibi 39 LEVEL'e ÇAR KASIP WS Atalım Oyunda İyi Bir Hoş Bir ZAMAN GEÇİRELİM ! ..
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE
Herkes İşini Yaparsa , İNSANLIK Var ..
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
JuSTwaTcHhh yazdı: ↑29 Tem 2018 15:52 Bu Güzel Yorumlarınızdan Dolayı Hepinize Teşekkür ederim .. AYRICA TARTIŞMADAN VE BİRBİRİNİZE AŞŞAĞILAYICI KALP KIRICI SÖZLER SARF ETMEDEN KONUŞUP YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM ..
Hoş kelamın için ben teşekkür ederim,yapmış olduğun öneri herşeye rağmen neden olmasın?39'da ermeydanına giremiyor insan,tp alma korkusundan.Ancak dediğin gibi tabi bunun biraz organize edilmesi lazım, belirli sunucularda belirli saatlerde bu tarz etkinlikler düzenlenebilir,oyuncuların bunu yapmaya imkanı ve gücü var ancak bir engel var ki gruplaşmış olan insanlar var ve bunlar loncası dışında pek böyle şeylere katılmıyorlar.Fakat eskiye özlemi bol çok kişi var,sadece bunun için bile oyuna yeniden girecek insan bulabilirsin..
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- JuSTwaTcHhh
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: -AİLEM-
Ben EminÖnü Sunucusundayım Dediğin Gibi EXP ENGELLEYİCİ Birşey Yüklense Dükkana Alıncagına Adım Gibi Eminim Şahsen BEN ALIRIM .. Şöyle Bir Durumda Var YARATIK Kesmediğimiz Sürece Exp KasmayabilirizdeIIASiLKANII yazdı: ↑29 Tem 2018 17:04JuSTwaTcHhh yazdı: ↑29 Tem 2018 15:52 Bu Güzel Yorumlarınızdan Dolayı Hepinize Teşekkür ederim .. AYRICA TARTIŞMADAN VE BİRBİRİNİZE AŞŞAĞILAYICI KALP KIRICI SÖZLER SARF ETMEDEN KONUŞUP YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM ..
Hoş kelamın için ben teşekkür ederim,yapmış olduğun öneri herşeye rağmen neden olmasın?39'da ermeydanına giremiyor insan,tp alma korkusundan.Ancak dediğin gibi tabi bunun biraz organize edilmesi lazım, belirli sunucularda belirli saatlerde bu tarz etkinlikler düzenlenebilir,oyuncuların bunu yapmaya imkanı ve gücü var ancak bir engel var ki gruplaşmış olan insanlar var ve bunlar loncası dışında pek böyle şeylere katılmıyorlar.Fakat eskiye özlemi bol çok kişi var,sadece bunun için bile oyuna yeniden girecek insan bulabilirsin..Tabi şuda var 39da kalmak zor olacak yaratık kestikçe ancak eldeki imkan ne olursa kullanmak lazım.Aslında oyun yönetimine para kazanacakları harikülade bir ürün tavsiye etmek gerekirse,koy tp almayı engelleyici bir ürün,sırf bunun için bile 39da kalmak için ürünü alacak insanlar var,madem nostalji sunucusu gelmiyor,39da kalmayı kolaylaştırıcı birşeyler olabilmeli dimi?
![]()
EMİNÖNÜNDE OYNAYACAK ARKADAŞLARIM VAR İSE
.../f Nostaljı ADLI KARAKTERİMDEN veya JuStWaTcHh Adlı Karakterimden Ulaşabilir .. KASILMASINADA YARDIMCI OLABİLİR İTEM DE ARARIRZ ONA SUNCUDA TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Selamlar..
Ekran Görüntülerinde karakterimi görmek hüzünlendirdi, güzel günlerdi...
Arşivimde binlercesi hala duruyor.
Ek olarak bu konuya yazdığım cevabı tekrarlamakta fayda gördüm.
Şaheser, Nadide gibi efsunlar olacaksa sadece silahlardan oluşmalı.
Ekran Görüntülerinde karakterimi görmek hüzünlendirdi, güzel günlerdi...
Arşivimde binlercesi hala duruyor.
Ek olarak bu konuya yazdığım cevabı tekrarlamakta fayda gördüm.
Göster
ReHaBeT yazdı: ↑26 Haz 2018 06:00 Selamlar,
Birçok konuya müteakip verdiğim cevaplar ile tek tip karakterlerin piyasaya sürülmesine karşı çıkmıştım.
Migrat ve Sığınak eklentisi gidişatı tamamen değiştirmeye başlamıştı.
Çemberlitaş eklentisi tuzu biberi olmuştu.
Büyük hol eklentisi tek tip karakterlerden çıkartmaya yönelik bir eklenti olarak görülme çabası için açılan bölge gibi gelmişti ancak bu da kurtarmadı.
Henüz Karaköy eklentisi gelmeden açılan konularda dahi bunu belirtmiştim.
Gerekli olan sadece Yeraltı eklentesi benzeri bir eklenti olmalıydı.
Bireyselliğin ön plana çıkması bu oyunun geleceği ve katılım sayısı ile özdeş.
Grup bölgeleri her zaman kutuplaştırmayı tetiklemiştir.
Karaköy her ne kadar bireysel bir bölge olarak görünsede istenilen ve şart olan efsunları sadece grup halinde elde edebiliyorsun. Hoş, bunu Lonca ile bağdaştırmaları komik bir durum yaratmıştı gözümde.
Bireysel bölge bu oyunu oynayanlar için en ideal olanı, böyle düşünüyorum.
Yaratıklardan düşen efsunlar ile her oyuncunun kendine ait kombinasyonları olacağı şekilde tasarlanmaya devam etmeliydi.
Şef yaratıklardan belki Anka, Islık Çalan ve İnat Kıran gibi şaheser eşyaların verilmesi olabilirdi.
İsteyen kullanabilir isteyen farklı silahlarla devam edebilir.
Oyun içi ticaret açısından en zenginleştirecek olan bireysel elde ettiğin efsunlar olmalı.Bunların içine madenler ve üretimler dahil olması ile daha ayrı bir hava katmaya devam etmesi olacaktı.
Ancak geliştirici ekibimiz Lonca çatısı altına girerek grup halinde hareketlerin olmasını uygun gördüler ve gördükleri bu izlenim şüphesiz görüldüğü gibi oyuncu kayıplardan başka bir şeyi getirmedi.
Bu eklentinin Çemberlitaş eklentisinden farkı yok sadece etrafa yaratıklar koyularak belli bir seviye sınırına çıkarılması Açık bölge adı altında Grupsal bölgeden ibaret, sonuç olarak sabah akşam Şef yaratık keserek aynı Çemberlitaş eklentisinde olduğu gibi herkesin elde ettiği efsunlara sahip olacaksın.
* Özlediğim günlerden; Max. hasar ile sadece yaratıkların kesilmesi, her savaşçının savaşlarda veya birebir karşılaşmalarda kendisine ait element kombinasyonlarını sır gibi sakladığı günler...
Bu konu ve verilen cevaplar içimdekileri aktarmaya vesile oldu güzel de oldu.
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
Ne kaa güzel gm oyuna girip oyuncuların halını hatrını soruyor şimdilerde forumda hızlı destek dışında görmek çok zor hey gidi heeey