?
Lonca Er Meydanı
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Lonca Er Meydanı
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı

Olsun tabi olsun. Hatta 100v100 savaş alanı yapılsın, devasa savaşlarda millet kendinden geçsin. Oyuna bu lonca er meydanından kazanılan "Kelle Puanı" eklensin. Ne kadar çok kelle alırsa biri, o kadar çok kelle puanı kazanmış olur. Sonra kazanılan o kelle puanlarıyla ödül otomatından iksir çekilsin. Böylelikle iksir masrafı da olmaz. Hele senin isteğine, hele senin hayaline bir bak hele.
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: EminönüGuards
Oyuna giriyoruz yapacak tek şey boss kesmek baska bişey yapan zaten yok. Bişeyler yazdım geliştirilip üzerine bişeyler koyulup böyle şeyler yapsa oyunda hareket olur tadından yenmez.
Lonca savaşları
Minimum: 10x10 max : 100x100
Açıklama : Burda loncaların kıyasayı savaşlarını izleyebileceğimiz büyük bir arena.
Extralar : Lonca bayrak savunma ( Her lonca kendı sancagını ölümüne savunacak yada fareler gibi ölecekler)
Nefer avcısı ( 100 öldürme puanına ulaşan lonca savaşı kazanacaktır )
Lanetli Labirent ( Labirent modunda karsına cıkacak bossları keserek extra özellikler alınacaktır. %10 zırh % 10 hasar direnç vs gibi extra özellikler alınacak daha sonra labirent büyük arenaya açılacak loncalar üzerindeki extrlarla birbirleriyle carpısacak)
bomba avcısı ( junondaki hasar veren tazı ve bombacı cinlerden olusan bir arenada sağlam kalan lonca üyeleri değerli ödülün sahibi olacaklardır )

- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Umarım sesini duyan bir yönetici olur 
ıPROPHETı-Anka
Gelirse iyi olur
Geliceği zannetmiyorum
Geliceği zannetmiyorum
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Loncanın sadece Topkapı ve LP ile sıralama olması saçma . Oyun içinde güncel tutulması gereken şeylerden biri Lonca olmalı zaten . Ama bilinmeli ki oyun güncel tutulmuyor .
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bir an çok zor bir eklenti olacağını sandım ama sonradan farkına vardım.Evet doğru düşünüyorsun var olan er meydanını arz ve lodos yerine lonca şekline çevirebilecek ve sıralama puan ekleyecekler bence 1 haftalarını bile almaz.Ve oyunun oyuncu sayısı vs acayip derece geri kazanım ve ekonomik kazanım artar
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
Bu eklenti gelirse tılsımına mikroçipine parasına savaşacaklar. Sonra biz kazandık vermedi adamımız düştü tekrar giremedi, hırsızsınız diye tartışmalar olacak.
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life and Death
Zaten şuanda da olan olaylar, bir kere adı kirlenen lonca ile bir daha savaşılmaz ve olay kapanır hem loncaların ne olduğu ortaya çıkar.turkneferi yazdı: ↑30 Tem 2018 15:09 Bu eklenti gelirse tılsımına mikroçipine parasına savaşacaklar. Sonra biz kazandık vermedi adamımız düştü tekrar giremedi, hırsızsınız diye tartışmalar olacak.
ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster