NPC ' DE MİKROÇİP , SENTETİK İPEK VE SAF MADENLERİN SATILMASI
Re: NPC ' DE MİKROÇİP , SENTETİK İPEK VE SAF MADENLERİN SATILMASI
Yahu kardeş dur. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme
Kardeşim bu yazdığını önce kendin inanman lazım.yeCs yazdı: ↑23 Tem 2018 14:53 Bence akçe karşılığında satılması gerek. İsteyen BOSS keserek düşürsün ,isteyen parası ile alsın. İşi gücü olup , zamanı olmayan insanların da düşünülmesi gerek. Bu oyunda şu an anca işsiz insanlar üstlerini dizerler. Günde 1 2 saat oyunda vakit geçirerek seti tamamlamak imkansız. Ancak akçe ile itemlerimizi tamamlasak insanlar direkt klan savaşlarına yönelse oyun canlanır. Devlet bile bedelli askerlik çıkarıyor. İKV yönetimi de " bedelli item " yasasını çıkarmalı.
Mikroçip 995 akçe
Sentetik İpek 995 akçe
Painite 595 akçe
Erbium 595 akçe
İstanbul Kardeleni 595 Akçe
Yittrium 195 akçe
Taaf 195 Akçe
Sevgi Çiçeği 195 Akçe
Buji 195 Akçe
Kara Barut 195 Akçe
Şeklinde bir fiyatlandırma olması gerek. Hem yönetim kazanır hem oyuncular . Çoğu oyunda bu sistem var. Mesela eski İKV yönetiminin yaptığı Zula oyununda parayı basan en iyi silahları alıyor. En iyi silah bir miktar avantaj sağlıyor. İKV de de oyunu çok iyi oynayan Ensari setli bir büyücü , orta seviyede oynayan Halley setli büyücüyü kesebilir.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Oğuz Kağan Kılıç üreten bir oyuncu olarak böyle bir durum söz konusu olursa kıyameti kopararım . Neden derseniz , Kılıç malzemelerinin hiçbirini düşürmedim çünkü çevrem yok Hakir kesemiyorum, bende tam 19 tane tılsımımı çok uygun fiyata satıp malzemeleri aldım. Konuyu açan arkadaş mikroçip 995akce yazmış yani toplamda 100TL, fakat benim ucuza satmak olduğum tılsımlar yaklaşık 1300TL yapıyor, varın siy düşünün sizde böyle bir şey yapsaniz tepkiniz ne olurdu...
En son Volfied tarafından 28 Tem 2018 14:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine içerik düzenlenmiştir.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine içerik düzenlenmiştir.

- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Kıyamet asa üretmeye karar verdiğim ilk zamanı hatırlıyorum da. Hidrojen 22M civarındaydı. Meran Mücevheri ve Liderlik Sembolü'nün de hatrı sayılır bir ücreti vardı. Kadim Hidra Pençesi'nden bahsetmiyorum bile. O zamanlar bu benim de aklıma gelmişti. Keşke bunlar akçe ile satılsaydı. Öğle arası kantinden almam, evden götürürüm üretirdim asayı diyordum. Zaman içerisinde kıyamet asa üretecek olan birine hidrojeni, dişi, gözü, yoncayı karşılıksız verir olmuştuk. Merak etmeyin arkadaşlar. Bu fiyatlar da düşecek.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Bir an önce gelmesi gereken seçeneklerden birisi, oyun çok fazla oyuncu kaybediyor oyunda birşeyler elde eden insanlar başkalarının birşeyler elde etmesini engelliyor tek başına kral olmak isteyen şahıslar ve loncalar mevcut.Yönetimin bu konuya el atması gerekiyor bu gidişata dur demesi gerekiyor.Eğer bu şekilde devam ederse kimse üzerini dizemeyecek ve oyunu bırakacak sonuç olarak yeni güncelleme hayal olacak bye bye ikv diyeceğiz........
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Oldu olacak Fanatik, Fanatik Usta , Tırpancı , Lider gibi normal yaratıklarada leveline göre nadide item koysunlar ? Bu kadar hazırcı olmayın arkadaşlar biraz çaba sarfedin emek harcayın...

- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tantuni
Emek harcamaya vaktimiz ve çevremiz yok ki. 2200 buz hasarlı karakterimle yaklaşık 40 gün önce oyuna başlayayım dedim. Amacım günde yaklaşık 2 saat ayırarak 3 ay gibi bir sürede Asa ve Zırh üretmekti.BunudaBanlayin yazdı: ↑29 Tem 2018 16:30 Oldu olacak Fanatik, Fanatik Usta , Tırpancı , Lider gibi normal yaratıklarada leveline göre nadide item koysunlar ? Bu kadar hazırcı olmayın arkadaşlar biraz çaba sarfedin emek harcayın...
İnsanlarla tanışmaya çalıştım , muhabbet etmeye çalıştım kimse yüzüme bakmadı. Kalburüstü her loncaya başvurdum , 25 yaşındayım , mühendisim , hani loncaya her türlü maddi manevi yardım ederim , her ay herhangi bir arttırıcıdan loncaya alırım dedim . Hepsinden aynı cevabı aldım " LONCAYA ALIM YOK " . Gittim karşılıksız olarak BOSS kesimlerine yardım ettim , sadece birkaç kişi teşekkür etti. Kimse davet etmedi gruba.
Gittim lonca sıralamalarına baktım , lonca başkanlarının isimlerini yazdım kağıda , oyunda çevrimiçi yakalayıp konuştum hani ben de eski bir oyuncuyum , her türlü ortama ayak uydururum , loncaya alır mısınız dedim . Kimse suratıma bakmadı. İsim vermek istemiyorum ama sadece bir kişi aylık 250m aidat ödersen olabilir dedi. Loncaya girmek için 250m mi ödenir her ay ?
Sonra dedim ki kendim lonca kurayım , baktım benim gibi tek başına oynayan adam sayısı bir hayli az ve onların da birlik beraberliğe hiç niyeti yok. Çoğu " ben girip 15 20 dakka fanatik kesip çıkarım , BOSS larla uğraşacak zamanım yok " dedi ..
Ardından dedim gidip gizit keseyim , çıkan torbaları satayım para kasayım .. Sonra baktım 1 saatte yaklaşık 2.5m kasılıyor. Hesap yaptım , 120 saat torba satarak 1 çip parası kasabilirim dedim. İşe giriştim , başlarda zevkliydi ama yaklaşık 5 gün sonra her gün aynı işi yapmaktan sıkıldım ve bıraktım.
En son dedim arttırıcı alayım , maden çekeyim. Günde 3 saat maden çeksem ortalama 1'er tane ikinci saf maden çekerim diye düşündüm. Çift arttırıcı aldım ve ilk gün yaklaşık 14 saat boyunca maden çektim. Hayalimde 14 saatte en az 3 painite , 3 erbium , 3 taaf ve 3 de ytt çekmek vardı ancak 14 saatin sonunda elimde sadece 1 adet taaf vardı. Taafı da 3 milyondan sattım ve dedim ki
Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
Seni çok sevmiştim sen neden bena böyle yaptın
ve ardından oyunu bıraktım.

Göster
yeCs yazdı: ↑29 Tem 2018 17:45
Emek harcamaya vaktimiz ve çevremiz yok ki. 2200 buz hasarlı karakterimle yaklaşık 40 gün önce oyuna başlayayım dedim. Amacım günde yaklaşık 2 saat ayırarak 3 ay gibi bir sürede Asa ve Zırh üretmekti.
İnsanlarla tanışmaya çalıştım , muhabbet etmeye çalıştım kimse yüzüme bakmadı. Kalburüstü her loncaya başvurdum , 25 yaşındayım , mühendisim , hani loncaya her türlü maddi manevi yardım ederim , her ay herhangi bir arttırıcıdan loncaya alırım dedim . Hepsinden aynı cevabı aldım " LONCAYA ALIM YOK " . Gittim karşılıksız olarak BOSS kesimlerine yardım ettim , sadece birkaç kişi teşekkür etti. Kimse davet etmedi gruba.
Gittim lonca sıralamalarına baktım , lonca başkanlarının isimlerini yazdım kağıda , oyunda çevrimiçi yakalayıp konuştum hani ben de eski bir oyuncuyum , her türlü ortama ayak uydururum , loncaya alır mısınız dedim . Kimse suratıma bakmadı. İsim vermek istemiyorum ama sadece bir kişi aylık 250m aidat ödersen olabilir dedi. Loncaya girmek için 250m mi ödenir her ay ?
Sonra dedim ki kendim lonca kurayım , baktım benim gibi tek başına oynayan adam sayısı bir hayli az ve onların da birlik beraberliğe hiç niyeti yok. Çoğu " ben girip 15 20 dakka fanatik kesip çıkarım , BOSS larla uğraşacak zamanım yok " dedi ..
Ardından dedim gidip gizit keseyim , çıkan torbaları satayım para kasayım .. Sonra baktım 1 saatte yaklaşık 2.5m kasılıyor. Hesap yaptım , 120 saat torba satarak 1 çip parası kasabilirim dedim. İşe giriştim , başlarda zevkliydi ama yaklaşık 5 gün sonra her gün aynı işi yapmaktan sıkıldım ve bıraktım.
En son dedim arttırıcı alayım , maden çekeyim. Günde 3 saat maden çeksem ortalama 1'er tane ikinci saf maden çekerim diye düşündüm. Çift arttırıcı aldım ve ilk gün yaklaşık 14 saat boyunca maden çektim. Hayalimde 14 saatte en az 3 painite , 3 erbium , 3 taaf ve 3 de ytt çekmek vardı ancak 14 saatin sonunda elimde sadece 1 adet taaf vardı. Taafı da 3 milyondan sattım ve dedim ki
ve ardından oyunu bıraktım.Benim için eğer metaryaller NPC de satılmazsa oyun bitmiştir , bir daha asla geri dönmem
![]()
Olur mu ya senin suçun senin işsiz güçsüz bir insan olmalıydın günde 25 saat oyunu oynamalıydın bu senin suçun bak adamlar '' EMEK VERİYOR EMEK'' . Sende para karşılığı bir yerde çalışıyorsun para kazanıyorsun ama o emek değil.O parayı illegal yoldan BOSS MAFYALARINA kaptırmalıydın olmamış bu........yeCs yazdı: ↑29 Tem 2018 17:45Emek harcamaya vaktimiz ve çevremiz yok ki. 2200 buz hasarlı karakterimle yaklaşık 40 gün önce oyuna başlayayım dedim. Amacım günde yaklaşık 2 saat ayırarak 3 ay gibi bir sürede Asa ve Zırh üretmekti.BunudaBanlayin yazdı: ↑29 Tem 2018 16:30 Oldu olacak Fanatik, Fanatik Usta , Tırpancı , Lider gibi normal yaratıklarada leveline göre nadide item koysunlar ? Bu kadar hazırcı olmayın arkadaşlar biraz çaba sarfedin emek harcayın...
ve ardından oyunu bıraktım.Benim için eğer metaryaller NPC de satılmazsa oyun bitmiştir , bir daha asla geri dönmem
![]()