Grup Bölgeleriyle Asırların Gizemi Ortaya Çıkıyor...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Grup Bölgeleriyle Asırların Gizemi Ortaya Çıkıyor...

Mesaj gönderen Cover »

konu harika olmuş yarın bende sınava giriyorum herkese başarılar...
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen TheChucky »

Gerçekten çok güzeL bir paylaşım yapmışsın emeğine sağlık kardeşim ve eklemek isterim sen ve senin gibi sınava girecek bütün arkadaşlara yarınki sınavda başarılar dilerim. .
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

turkoxHAMSTER yazdı:
MeLankoLkBanyemS yazdı:Kardeşim Ellerine Saglık , Arkadasların Dedigi Gibi Bence Dinlenmeliydin :D Emeğe Saygı Birde Benim Düşüncem Var...Sıgınakların Girişinin Biri Şah Kobranın Ordan ( Platin Madeninin Yanındaki Yer ) ' den Giriş Yapılabilir Bu Benim Düşüncem :)

sığınaklar konusunu okursan sığınakların büyük ihtimal eminönünde girişi olacağını tahmin edebilirsin:D

Tamamda Niye Bağırıyon :D :D
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

araştırma güzel.tek anlamadığım kısım bifrost kısmı. ko oynamışlığım var bf de ego glutton falan kesmişliğim de var hatta ölmüşlüğüm bile var yaratığa :D ama çok kötü bir şey olmamıştı wh olunca :D bu grup bölgeleri oradan kat kat kat daha tehlikeli olacaktır.
ayrıca, tank ismine nazaran az hasar almaktan öte, hasarı çok değilken en sağlam vuran savaşçıdan/büyücüden bile yaratığı alabilen karakterdir.eğer tankı daha dayanıklı olarak tanımlasaydık, şifacıdan iyi tank olamazdı fakat, şifacı bu oyunda büyücüden bile daha zayıf bir tank.belki bu dediğime katılmazsınız ama grup bölgeleri geldiğinde size bunu videoyla açıklama şansını bulacağım sanırım. :D
emek vermişsin ama biraz yormuşsun kendini :) aslında bunlar zaten bilinen şeylerdi kısmen.heratera daha büyüleyici bir keşifti.neyse araştırmalara devam ne diyelim =)
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

tek kelimeyle harika..
avakado=eminönü
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

MeLankoLkBanyemS yazdı:Kardeşim Ellerine Saglık , Arkadasların Dedigi Gibi Bence Dinlenmeliydin :D Emeğe Saygı Birde Benim Düşüncem Var...Sıgınakların Girişinin Biri Şah Kobranın Ordan ( Platin Madeninin Yanındaki Yer ) ' den Giriş Yapılabilir Bu Benim Düşüncem :)
Orası Çemberlitaş'ın Girişi Olacak Haritada Çemberlitaş Simgesini Görebilirsin Yorum İçin Tşkler ;)
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Petcarar yazdı:araştırma güzel.tek anlamadığım kısım bifrost kısmı. ko oynamışlığım var bf de ego glutton falan kesmişliğim de var hatta ölmüşlüğüm bile var yaratığa :D ama çok kötü bir şey olmamıştı wh olunca :D bu grup bölgeleri oradan kat kat kat daha tehlikeli olacaktır.
ayrıca, tank ismine nazaran az hasar almaktan öte, hasarı çok değilken en sağlam vuran savaşçıdan/büyücüden bile yaratığı alabilen karakterdir.eğer tankı daha dayanıklı olarak tanımlasaydık, şifacıdan iyi tank olamazdı fakat, şifacı bu oyunda büyücüden bile daha zayıf bir tank.belki bu dediğime katılmazsınız ama grup bölgeleri geldiğinde size bunu videoyla açıklama şansını bulacağım sanırım. :D
emek vermişsin ama biraz yormuşsun kendini :) aslında bunlar zaten bilinen şeylerdi kısmen.heratera daha büyüleyici bir keşifti.neyse araştırmalara devam ne diyelim =)
Bifrost'tan Kasıtım Bu Bölgeler Gibi Yaratık Slotlarının Keserek İlerleyip Bölgenin Sonunda Ultima - Felankor Benzeri Bossları Kesme Amacı Olması Açısından Yani Bölge Amacı Niteliği Benzerlik Taşıyor.

Biliyorum Zaten Çoğu Bilinen Şeylerdi Karman Çorman Eksik Fazla Ne Kadar Bilgi Varsa Forumda GHOSEN Süzgecinden Geçmiş Olarak Tek Başlık Altında :)

Umarım Şu Sınav İyi Geçsin de Nice HERATERA'lar Gelecek Size Merak Etmeyin 8-)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

genelde bılındık seyler ama emek vermıssın guzel olmus
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

GHOSEN çok güzel çalışmalarda Bulunuyorsun Seni tebrik Ederim :)
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sheytanist »

MİGRAT :

Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan. İşte Migrat, üzerindeki olanca kayanın ağırlığını asırlardır taşıyan bu derin taş duvarların bulunduğu yerdedir.

Taştan falan çok bahsetmiş bene adadaki gizli taşın orasıda olabilir ama düşük ihtimal tabi.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön