Aklınıza kötü bir şey gelmesin çok basit, biz e-pin alacağız 1. olana hediye edeceğiz o da e-pini aktifleştirecek.doorss yazdı:suraya bır acıklık getır bakalım plus paket almak ıcın kullanıcı hesabı ıle grıs yapman gereklı.Rescuer yazdı:Arkadaşlar yarışmayı TROyuncu.net sitesi 3. Geleneksel yarışması olarak düzenliyor.Yarışmada derece yapanlara şu şekilde ödüller var;
1. Olana;
1 aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paketi ve 1 aylık Rapidshare Premium hesap hediye edilecektir !
adamı bırıncı sectınız adam nıckını sıfresını sıze mı verecek
aklıma kotu seyler gelıyo yazmadım
anlat nasıl olacak merak edıoyrum...
Ödüllü Yarışma !
Re: Ödüllü Yarışma !

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Güzel bir düşünce umarım burda birinci olan görev i gerçekten ikv içerisine eklerler. Mesela taş kanat yada tepegöz görev eklentisi gibi ekleseler bu tarz yarışma ve etkinliklere değr verildiğini gösterir ve ikv oyuncularını çok mutlu eder.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
Evet, yarışma sonuçlansın, derece yapanlar İKV yönetimine bildirilecektir.İyi oyunlar...FreedommakeR yazdı:Güzel bir düşünce umarım burda birinci olan görev i gerçekten ikv içerisine eklerler. Mesela taş kanat yada tepegöz görev eklentisi gibi ekleseler bu tarz yarışma ve etkinliklere değr verildiğini gösterir ve ikv oyuncularını çok mutlu eder.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa