YETKILI BİRİ BILGILENDIREBILIR MI ???
Re: böyle bir hata ile karşılaşıyorum
resim gözükmüyor
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Soldiers Ofthe Doomsday
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Soldiers Ofthe Doomsday
hata
OYUNDA İLK PENCEREDE YÜKLENİYOR DEYİP KALIYOR ÖYLE HATA ALAN VARMI VEYA YARDIMCI OLUCAK
- TANRIKUTLUG
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Akıncıları
Re: YETKILI BİRİ BILGILENDIREBILIR MI ???
Adam yazmış burada.Mesajları okuyun bi.Naveran yazdı: ↑29 Haz 2018 15:30 Selam Arkadaşlar
Sunucularımıza erişim problemi yaşandığı gözlemlenmiştir. Durum teknik ekibe iletilmiş olup, gerekli müdahaleler en kısa zamanda başlayacaktır. Bunun planlı bir durum olmadığını, beklenmeyen bir teknik arıza olduğunu ve bu süreçte gelişmeleri size buradan aktaracağımızı belirtir; görüntü kirliliği oluşmaması adına yeni konular açmamanızı önemle rica ederiz.
İyi forumlar

- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hangi oyunda oyuncular bu kadar mağdur ediliyor acaba? Bir gün hatanızı anlayıp ikeve oynamayı bırakacaksınız! 
Oyun Açılıyor mu
Ben giremiyorum, herkeste mi bağlantı problemi var yoksa sorun bende mi?
Sunucuyla bağlantı kurulamadı hatası alıyorum, her sunucuda
Sunucuyla bağlantı kurulamadı hatası alıyorum, her sunucuda
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
sonuç oyun geri saracak ve ne var ne yoksa uçup gidecek yine elimizden.kırk yılda bir maden çekeriz geri sarar kırk yılda bir item düşer oyun geri sarar ve kaybolup gider ne güzel oyun be
Tekrar Selam Arkadaşlar
Saat 15:00 sularında meydana gelen erişim sorunu giderilip, durum stabil hale getirilmiştir. Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar
Saat 15:00 sularında meydana gelen erişim sorunu giderilip, durum stabil hale getirilmiştir. Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!