SAVAŞÇILAR İÇERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: SAVAŞÇILAR İÇERİ

Mesaj gönderen movie »

Darkxfearless yazdı: 01 Haz 2018 03:09
ClaireRedfield yazdı: 01 Haz 2018 03:05 İsteyen istediği konuyu açabilir. Belli ki büyücüler savaşçı konularından bir hayli rahatsızlar. Açılan her konu çok önemli sanki de bir de milletin açtığı konulara salçamsı kıvamda cevaplar yazmaya üşenmiyorlar. Bana göre de forumdaki kişilerin yüzde 70'lik oranı gereksiz o zaman. :thinking_face:
:+1: :clap: Dostum böyle insanlar olduğu sürece oyun gelişmez . ':) Bir karakterin maxı gereksiz ise bu İKV FORUM KAPATILSIN ':) ':)
Evet savaşçının maks hasarını söyleyerek oyunun gelişimine büyük katkı sağladın tebrik ederim :)
Gereksiz bir konuyu dile getirdiğim için ben gereksiz oluyorum :')
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Gereksiz olduğunu düşünuyorsan kardeşim sağ tarafta ünlem işareti var ordan bildirirsin okey ?
Resim
Kullanıcı avatarı
bebebe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bebebe »

arkadas. matematik hocanı tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim. sen her halde cok iyi bir büyücü
oyuncusu olman gerekir ki. ceketi. cift hasar olarak hesap ettin yada . 895*8 yaptın . ama insanlık hali hersey olabilir hemen
dalga gecmemekte gerekir. ayrıca böyle hesap yaparken sen oguz kaganla o kadar vuuramıyacagın icin. 895*5 yapıp 671*4 yapman gerekir. bu yüzdende . savascının en fazla hasarı . büyücüye tek atma yönünden . 7159 olacaktır.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

sende bulunan maksimum hasar 10 bin ise 10 bin vurmuyorsun yalnız bıçak kılıçla full bıçak 10.400 oluyor sanırım def 2 3 ile maksimum kaç vuruyorsun belli burda silah hasar aralığıda çok onemlı bu bahsettıgın kılıc 1.00 sen bunla buyucuyu kusura bakma 3 4 vuruşta kesersin bırak tek atmayı
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön