Istanbul kiyamet vakti sunucularinin arasinda Survival yani hayatta kalma tarzi bir sunucu olan Beyazkoskte hayatta kalmayi basarip , ustune birde asa uretmek gercekten zor is tebrikler.
(Ironi falan degil)
D X N İlklere Devam Ediyor.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: D X N İlklere Devam Ediyor.
Öncelikle tebrik ederim fakat cilveli asa en son üretilmesi gereken asa diye düşünüyorum ben.Çünkü cilveli itemleri üstümüze giydiğimizde 55 seviye asa ile gayet rahat bir şekilde şifa yapabiliriz.İlk olarak süper asit asa bassaydın daha güzel olurdu
-
barr35
- Acemi Savaşçı

- Lonca: D X N
Sıradaki süper asit asa ve zırhBoludanoyuncu yazdı: ↑30 May 2018 09:34 Öncelikle tebrik ederim fakat cilveli asa en son üretilmesi gereken asa diye düşünüyorum ben.Çünkü cilveli itemleri üstümüze giydiğimizde 55 seviye asa ile gayet rahat bir şekilde şifa yapabiliriz.İlk olarak süper asit asa bassaydın daha güzel olurdu
-
barr35
- Acemi Savaşçı

- Lonca: D X N
TeşekkürlerParlementxx yazdı: ↑30 May 2018 08:57 Istanbul kiyamet vakti sunucularinin arasinda Survival yani hayatta kalma tarzi bir sunucu olan Beyazkoskte hayatta kalmayi basarip , ustune birde asa uretmek gercekten zor is tebrikler.
(Ironi falan degil)
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
hll krdşm
Göster
çıkarmayın ilk 1 2 ay paylaşıldı yeter
Göster
kişisel fikrim
En son UNiVERSUM tarafından 31 May 2018 17:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerik silindi.
Sebep: Argo içerik silindi.