BOSSLARDAN REÇETE DÜŞMESİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: BOSSLARDAN REÇETE DÜŞMESİ

Mesaj gönderen diltemiz »

IIxAReNAxII yazdı: 10 May 2018 00:40
heiseb yazdı: 09 May 2018 22:52 1 ayda fullenemediğiniz için ben de çok üzgünüm
Kardeşim 1 ayda fullenemezsin zaten ama onca emek boşuna gidiyor bundan bahsettim. Saatler harcıyorsun bu oyuna belki zar zor kurulan gruplarda yer bulup boss kesiyorsun ve sonuç 3-4 reçete... Benim derdim bu kadar çok reçete atması, en azından her kesimde 6 kişiden 1ine bir eşya atmasını istiyorum...
Başka birşeyde söyleyelim mi yanında çay kahvede alır mısınız ?
Yahu bu nasıl boşvermişliktir , bu nasıl mantıktır ?
daha bölge geleli 1.5 - 2 ay olmamış , siz diyorsunuzki hemen herşey düşsün ,
emin ol günde toplamda 50-100 defa farklı farklı bossları kesiyorlar gruplaşarak heleki Eminönü sunucusunda , (Büyük Büyücünün , GBZ nin boş kaldığını görmedim.) Slot kaçıranlar ayrı da , onlarda azaldı artık eskisi gibi değil neyse..
kaldı ki boss kesiminde 6 kişiden 1 ine item düşme oranı garanti olsa varya ,
bırak 1 ayı 1 haftada herkes üstünü dizer piyasada itemsiz adam kalmaz.

Bu ne mantıksızlıktır bu ne akıl etmezliktir. ..

Çemberlitaş zamanında herkes üstünü dizip yapılacak birşey kalmayınca yönetime sayıp söven , güncelleme getirin diyen
babam mıydı ? Oyunu bırakmalar vay efendim kaç senedir güncelleme gelmiyor şöyleydi böyleydi
Gene eskisine döndüreceksiniz , bırakın elleşmeyin ya ,
sırf bu sabırsız oyuncular yüzünden oyunun cılkı çıktı ,
sistemden değil bakın tekrar ediyorum sistemden değil ! ! !

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Rowxlordsthe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rowxlordsthe »

diltemiz yazdı: 10 May 2018 05:41
IIxAReNAxII yazdı: 10 May 2018 00:40
heiseb yazdı: 09 May 2018 22:52 1 ayda fullenemediğiniz için ben de çok üzgünüm
Kardeşim 1 ayda fullenemezsin zaten ama onca emek boşuna gidiyor bundan bahsettim. Saatler harcıyorsun bu oyuna belki zar zor kurulan gruplarda yer bulup boss kesiyorsun ve sonuç 3-4 reçete... Benim derdim bu kadar çok reçete atması, en azından her kesimde 6 kişiden 1ine bir eşya atmasını istiyorum...
Başka birşeyde söyleyelim mi yanında çay kahvede alır mısınız ?
Yahu bu nasıl boşvermişliktir , bu nasıl mantıktır ?
daha bölge geleli 1.5 - 2 ay olmamış , siz diyorsunuzki hemen herşey düşsün ,
emin ol günde toplamda 50-100 defa farklı farklı bossları kesiyorlar gruplaşarak heleki Eminönü sunucusunda , (Büyük Büyücünün , GBZ nin boş kaldığını görmedim.) Slot kaçıranlar ayrı da , onlarda azaldı artık eskisi gibi değil neyse..
kaldı ki boss kesiminde 6 kişiden 1 ine item düşme oranı garanti olsa varya ,
bırak 1 ayı 1 haftada herkes üstünü dizer piyasada itemsiz adam kalmaz.

Bu ne mantıksızlıktır bu ne akıl etmezliktir. ..

Çemberlitaş zamanında herkes üstünü dizip yapılacak birşey kalmayınca yönetime sayıp söven , güncelleme getirin diyen
babam mıydı ? Oyunu bırakmalar vay efendim kaç senedir güncelleme gelmiyor şöyleydi böyleydi
Gene eskisine döndüreceksiniz , bırakın elleşmeyin ya ,
sırf bu sabırsız oyuncular yüzünden oyunun cılkı çıktı ,
sistemden değil bakın tekrar ediyorum sistemden değil ! ! !
Doru diyorsun usta her kesimde düşmesi mantıksızlık olur ama insanda sinirleniyor sen 20 kesion boş adam geliyor 1 kerede item alıyor şahsen insanın içi gidiyor
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
atitekin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen atitekin »

diltemiz yazdı: 10 May 2018 05:37
atitekin yazdı: 10 May 2018 02:36 Aslında kısaca mesele şu verdigimiz emegin karsiligini alamamak.
Boss kesipte bos donmek.
En azindan ornek veriyorum bir boss u kestiginizde garanti olarak gruptan birine materyal atsa inanin daha guzel olur su oyun. Verilen emeklerin karsiligini alamamak uzuyor bizleri.

1 aya kalmaz oyunuda piyasayıda tepetaklak eder o zaman , her boss kesiminde gruptan birine bişey düşmesi garanti olsaydı.
Emin ol şuanki item düşme oranı/drobu gayet iyi.

Yani emeginin karsiligi alamamak mi mesela soyle ozetleyelim 10 kere hakir kestin bos adamin biri geldi bir kere hakir kesti ve mikrocip aldi? Bunun boyle olmasi gerektigini savunabilmek cok ilginc degilmi sencede ?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
atitekin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen atitekin »

diltemiz yazdı: 10 May 2018 05:37
atitekin yazdı: 10 May 2018 02:36 Aslında kısaca mesele şu verdigimiz emegin karsiligini alamamak.
Boss kesipte bos donmek.
En azindan ornek veriyorum bir boss u kestiginizde garanti olarak gruptan birine materyal atsa inanin daha guzel olur su oyun. Verilen emeklerin karsiligini alamamak uzuyor bizleri.

1 aya kalmaz oyunuda piyasayıda tepetaklak eder o zaman , her boss kesiminde gruptan birine bişey düşmesi garanti olsaydı.
Emin ol şuanki item düşme oranı/drobu gayet iyi.
Cok ozur dileyerek bir flood yapmak zorunda kaliyorum ama itemden bahsetmemistim materyalden bahsetmistim tamam item sans sistemi bu mantikli gelebilir ama bir materyal sans sistemine birakilmamali boss a verdigin emekler bombos bir vakit kaybi olmamali.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

sen istiyorsun ki hiç emek vermeyelim hemen fullensin char öyle bir dünya yok sonra yeni konu açarsın yeni bölge ne zaman diye :') :')
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

AGRESIF yazdı: 10 May 2018 14:09 sen istiyorsun ki hiç emek vermeyelim hemen fullensin char öyle bir dünya yok sonra yeni konu açarsın yeni bölge ne zaman diye :') :')
Çemberlitaş zamanında yaşandı bu olay uzağına gitme , açık bölge değildi millet emek verdi bişeyler düşürmek için , çokta zamanımızı yedi hak veririm ,
ama gelgelim dediğin gibi , herşey kolay düşecek olsaydı ,
6 sene beklemekten çıldırmış güncelleme gelecekmi diye tahammül sınırlarını zorlayan oyuncuları gördükçe ,
Karaköy'ün kolaya kaçırılması durumunda , kimsenin bi yeni güncelleme beklemeye daha tahammülü kalmadı ,
39 level zamanlarını mumla arayan oyuncular varken , Karaköy'ün kolaylaştırılıp üstünde birde yakın zamanda bir güncelleme daha getirirlerse alttan gelen oyunculardan tut herkes bu sefer isyan etmeye başlar.(Zaten adamlar Hol görevlerini yapamadık Karaköy görevlerini alamadık diyorlar , birde item düşme kolay olacak kıyamet kopar heralde )
Zaten şuanki durumda herşey stabil normal gidiyor , adaletli bi şekilde itemlerin düşme oranı ne çok kolay ne çok zor ,
madeni toplayabilen üretiyor , örneklerini defalarca gördük forumda lonca olarak kaç kişi üretim yaptı
tekrar söylüyorum Karaköy'ün şuanki sistemden daha da kolay olması düşünülemez.. açık bir şekilde intihar olur..

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

diltemiz yazdı: 16 May 2018 11:27
AGRESIF yazdı: 10 May 2018 14:09 sen istiyorsun ki hiç emek vermeyelim hemen fullensin char öyle bir dünya yok sonra yeni konu açarsın yeni bölge ne zaman diye :') :')
Çemberlitaş zamanında yaşandı bu olay uzağına gitme , açık bölge değildi millet emek verdi bişeyler düşürmek için , çokta zamanımızı yedi hak veririm ,
ama gelgelim dediğin gibi , herşey kolay düşecek olsaydı ,
6 sene beklemekten çıldırmış güncelleme gelecekmi diye tahammül sınırlarını zorlayan oyuncuları gördükçe ,
Karaköy'ün kolaya kaçırılması durumunda , kimsenin bi yeni güncelleme beklemeye daha tahammülü kalmadı ,
39 level zamanlarını mumla arayan oyuncular varken , Karaköy'ün kolaylaştırılıp üstünde birde yakın zamanda bir güncelleme daha getirirlerse alttan gelen oyunculardan tut herkes bu sefer isyan etmeye başlar.(Zaten adamlar Hol görevlerini yapamadık Karaköy görevlerini alamadık diyorlar , birde item düşme kolay olacak kıyamet kopar heralde )
Zaten şuanki durumda herşey stabil normal gidiyor , adaletli bi şekilde itemlerin düşme oranı ne çok kolay ne çok zor ,
madeni toplayabilen üretiyor , örneklerini defalarca gördük forumda lonca olarak kaç kişi üretim yaptı
tekrar söylüyorum Karaköy'ün şuanki sistemden daha da kolay olması düşünülemez.. açık bir şekilde intihar olur..
+1 katılıyorum kardeşim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön