Güzel Bir Günden Kareler SANCAK-xVeNiCee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Güzel Bir Günden Kareler SANCAK-xVeNiCee

Mesaj gönderen BayTerapi »

VeniceSANCAK yazdı: 09 May 2018 23:45
BayTerapi yazdı: 09 May 2018 22:58 Hayırlı olsun, evet parlaması güzel.
Teşekkür ederim . Sizlerede nasip olur inş.
Devam ediyor olsaydım, iyiliğin işime yarardı emin ol. :heart_eyes:
kedi
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

VeniceSANCAK yazdı: 09 May 2018 21:48
MaHKuMII yazdı: 09 May 2018 21:07 AhiEvrandan çok asa ilgimi çekti . Parlatılmış hali güzel.
Sunucular arası ilk arındırıcı asa :) ilgin için teşekkürler <3
mstfmrt yazdı: 09 May 2018 20:59 Zebaninin tırpanı gibi alev alıyor maşallah

edit: nedir bu silahın adı?

arındırıcı asa kardeşim .
turkoxHAMSTER yazdı: 09 May 2018 21:45
VeniceSANCAK yazdı: 09 May 2018 21:43
MaHKuMII yazdı: 09 May 2018 21:07 AhiEvrandan çok asa ilgimi çekti . Parlatılmış hali güzel.
Sunucular arası ilk arındırıcı asa :) ilgin için teşekkürler <3
Umarım sadece ilk olsun diye basmamışsındır :) Lonca olarak ilk asamızı basarken bunun makarasını çok yapmıştık, diğer asalar basıldı ilk olmak için Arındırıcı mı bassak diye :) Hayırlı olsun parlayınca ihtişamlı görünüyor.
hahahah yok kardeşim Beni tanıyanlar bilir ateşi çok seviyorum :)
Klan savaşı seviyorsan mantıklı bir seçim. İleride ateş klan savaşlarının vazgeçilmezi olacak. Direnç sınırının 600'e çekilmesiyle artık çember her vurduğunda 3 kat vurabilecek. Ayrıca full arındırıcı itemler ile çemberin büyü kritiği %93 oluyor neredeyse her yetenek kritik, çember ile katliamlar yapılacak şimdiden uyandırayım :grinning:
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
ysfdzn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ysfdzn »

Sancak da oynayan bir oyuncu olarak yorumları okuyunca harbi güldüm.
Eğer bir yönetici MARVEL den yana olacaksa bu 2 ay önce jordan a 80K vuruldugu zaman olurdu :)

Ne kadar boş beleş yorumlar ayrıca madem bu kadar yardım edecek samimiyet var karaköy geleli kaç ay oldu neden şimdiye kadar yardım etmedi
hadi diyelim göze çarpmasın diye ula adam asaya yardım etti de üzerinde 1 tane nadide eşya yok görünüşte çaktırmamak için mi takmamış,

yani bir pozdan bu kadar saçma sapan yorum yapılırdı,

ABD başkanı geçerken rica etsen poz verse foto çekilsen ooooooo torpile bak mı diyeceksin;
Yada oyun DEV leri ile bir araya gelince foto rica etsen çekilsen tmm dayı oglu kesin dersin :)

Marvel ekibinden yönetici kadrodan ve diger üyelerden çogunu tanırım yılların oyuncuları var içinde boş beleş yorumlar yapmayın.

SEVEN arka arkaya asa- silah zırh basıyor o zaman yönetim onada yardım ediyor yada her asa basana zırh basana yönetim yardım ediyor :)

Kedi ve Ciğer mevzusu :)
Resim
ResimResimYSF - ElçarıkResimResim
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor, misal; şimdi ben Sobee'nin Takdiri Epe ile gecenin bir yarısı otururken herhangi bir yetkili gelse anı niyetine " Fotoğraf alabilir miyiz? desem. Sizin mantığınızla Sobee'nin Takdiri Epe'yi o anki yetkili bana vermiş olacak veyahut üretim ikisi de aynı şey. :D Zaten bilen biliyor AhiEvran sürekli boss/sef kaçırmalardan dolayı ara ara sunucularda gözlem yapıyor. O sıra tesadüf gelmiş, sizi Mizahşörler sizi. Tam gaz devam. :grinning: :grinning:

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

şu parlatmalar keşke açılıp kapanabilse kapatsak dahi etkisi devam etse çünki silahı göremiyoruzki parlaklıktan siz sanıyormusunuz ki herkes parlatcak oyun kasmayacak? 20 kişi parlatılmış eşyalarla doluşsun oyunu oynıyamıyorsunuz bile yahu neyse
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KraToSs yazdı: 10 May 2018 11:01 şu parlatmalar keşke açılıp kapanabilse kapatsak dahi etkisi devam etse çünki silahı göremiyoruzki parlaklıktan siz sanıyormusunuz ki herkes parlatcak oyun kasmayacak? 20 kişi parlatılmış eşyalarla doluşsun oyunu oynıyamıyorsunuz bile yahu neyse
Oyun ayarlarından karakter detay mesafesini veya ortam efektlerini kapatırsan parlamaları gormezsin.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön