Yorumlarını renklerdim fikirlerimi rengine renk karşılığı ile cevap vereyim ,scorper yazdı: ↑09 May 2018 20:11 Asalar boslardan düşebilirmi böyle bir iyileştirme yapılırsa oyuna geri dönüş sağlanabilir çünkü herkes tek karakter oynuyor tek sınıfın asa masrafları olağnüstü zor iyileştirme gelirse en azından su an baya bi bırakan var karaköy yüzünden diğer şeylerede düzenleme gelmeli maden sistemi kalkmalı karaköyde maden çekilemiyor zaten yaratıklardan kasılmalı itemler dogrusuda bu olmalı
Oyun fevkalede kolaylaşır , asaların şuanki sistemde üretim olarak yapılması piyasanın bir bakımdan da canlı kalmasını elinde tutuyor ,
eğer bosslardan asa düşme yoluna gidilecek olursa , eski madenlerden tut kasttetiğim (meteor , sivri ada madenleri )
Bosslardan düşen kara barut , mikroçip , sentetik ipek piyasaları çöküş yaşar
bunun birlikte diğer itemlerinde piyasasında düşüş görülür genel anlamda piyasa düşüş gösterir.
Diğer Bir eksisi ne olur , forumda çokça rastlıyoruz , çoğu lonca bi şekilde asa item ürettiler forumda gördük örneklerini , bunlar emek verilerek yapılan şeyler , sen kalksan desenki artık bosslardan asa düşecek diye , sen bu üretim yapan adamların suratına dimdirek küfür etmiş gibi bişey oluyorsun(bu arada ben asa üretmedim)
Nasıl bir düzenlemeden bahsediyoruz bilmiyorum kastettiğini anlamadım ,
kendi yorumum , açık konuşayım şuandaki sistem her oyuncu açısından adaletli , gerek item düşme oranlarından tut gerek şuanki piyasanın durumu
Maden sistemini kaldıramazsın oyunda çoğu şey zaten üretimle yapılıyor , yukarda ilk yorumumda belirttiğim gibi ,
bütün itemler herşey yaratıklardan düşsün oturup sadece yaratık keselim mantığı var anladığım kadarıyla sende , katiyen katılmıyorum kesinlikle yanlış bi fikir.
Karaköy de bal gibi maden çekiliyor , maden çekemiyoruzu kabül etmiyorum hiçbir şekilde
şunu kimse savunmasın maden çekemiyoruz gibi bir fikir atmasın ,
oyuncuların aktif olduğu saatlerde girersen çekemezsin sıra kalmaz sana başında oturup beklemediğin sürece (herşey ayağıma hazır gelsine alışmısınız diyecek laf yok neyse)
, millet gece full maden çekiyor , sen çıkıpta bana Karaköyde maden çekemiyoruzu savunursan karşına geçip gülerim.
gündüz maden çekemeyenler , vızır vızır gece maden çekiyor