O öyle değil işte o yüzden öyle bir açıklama yapmışlar 60 seviye biri olsa şuan ya da bir yönetici diyelim tılsımın etkisi olmayacak şuan maks 59 seviye sınır. Bu yine onların elinde artık
60 Seviye ve Üzeri
Re: 60 Seviye ve Üzeri
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Arkadaşım Tılsım olayı bir sistemdir,bu sistemi kaldıracaklarını hiç sanmıyorum,çünkü hol bölgesi çöp olur bu sizce sizin mantığınıza yatıyor mu?Ayrıyetten yeni yeteneklerin gelmemesinin bir sebebide tılsımlardır,çünkü yeni yeteneklerin gelmesiyle mecbur yeni tılsımlarında oyuna eklenmesi lazım. Ve yeni yetenek eklemek öyle o kadar kolay değil oyunu dengelerini bozmadan minimum seviyeye çekerek test etmek ve o yetenekleri oyuna ekleyip tekrar oyunun dengelerini bozmadan o yeteneklere göre tılsım getirmek zor iş. Biliyorsunuz ekipte çalışan kişi sayısı az. Yeni bölgeye yoğunlaşıp sadece bölgeyi getirip önümüze sundular ve hiçbir şekilde sistem değişikliği olmadı. Açık bölgeye grup sistemi getirdiler daha kötü oldu bana göre. Sonuç olarak şu an ekip hepsini bir arada yapamadıkları için, yeni gözlükleri dahi ekleyemediler. Benim tahminim göre bu yıl içerisinde yeni yetenekler,yeni tılsımlar,yeni gözlükler ekleyebilirler. Bunların eklenmemesinin tek sebebi ekibin az kişi olması ve iş gücü yetersizliğidir.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
60 seviyeden sonra yeni yetenek sistemleri daha fazla işlev görecek kanaatimce
Tamda Bundan Bahsediyordum. Şimdi Sorsalar 60 Seviyede Yeni Tılsımmı Yoksa Yeni Yeteneklermi Diye Eminim Oyuncuların %85 i Yeni Yetenekleri Seçecektir. Tılsım Böylece Sadece 60 Seviye Altındaki Oyunculara Hitap Edecektir.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Çünkü Her Yeni Seviyede Yeni Yetenekler gelmeli. Ama yönetim son güncelleme de galiba tılsımlar var diye yeni yetenek sistemini getirmedi. ama yeni levellerde yeteneklerin ön planda olacağından eminim
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Tılsım sistemini kaldırmak zorunda olduklarını fark ettiler. Şayet yeni güncelleme getirecekleri zaman bahsi geçen yaratıkların testini yaparken hemen hemen her seferinde birkaç tılsım kombinasyonu ile yaratıkların çok basit bir şekilde can verdiklerini gördüler. Oyun zor iken çekiciydi tekrar zor yapmaya çalışıyorlar. Ama tılsım sistemi olduğu için bunu beceremiyorlar. Benim düşüncem 1 yıl içerisinde 69'a çekilip yeni yeni güç materyalleri elde edilebilecek ve tılsım sistemi son bulacaktır.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI