Bu maden çekenler nasıl çekiyorsa aynısını yapabilirsin.Erebus yazdı: ↑03 May 2018 11:19Peki tüm madenler hızlı bir şekilde çekilirken nasıl para kasmamızı öneriyorsun?manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.
İlerde Büyük bi Sorun Olucak
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Re: İlerde Büyük bi Sorun Olucak
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
alındıysan kusura bakma.manyetix yazdı: ↑03 May 2018 11:39Tek sınıfa bağlı kalmamalısın demişsin güzelde demişsin. Elimde her sınıftan 2 şer 3 er tane var kendime ait çt itemiyle ful artı ful. Karaköy için şuanlık 1 er tanesiniyle başladım kasmaya. Karaköy gelmeden öncede sonrasında da kadim yeşil dışındaki diğer bosslara hiç adam aramadım tek başıma gidip kestm görevi olanlara kestim bazen de. Ama bu çarları fullemek için baya emek verdim. Şimdi demek istediğim. 50 lvllik şifa asa olsun büyü asası olsun 3m taş çatlasın 5m tutsun diyorum. 3 er 5 er m den de bir kaç item alsan kasarsın diyorum. Karaköy gelmeden önce sıfırdan başlıyan birisi için çt atması için yapması gerekenleri düşün birde şimdiyi düşün. İnan bana şuan yeni başlıyanlar için daha kolay. Eskiden kıyo asa basıp parlatsan tılsımların olsa yine hasar az diye bölge giremiyordun. Hasarın sağlam olsa tılsım olmasa yine giremiyordun.üstelik öyle kıyo asayı 3 5 m e de basamazdınyunusreyy yazdı: ↑03 May 2018 10:41bence siz farklı bir oyun oynuyorsunuz ona göre bakarsan karakter alsın kasmakla uğraşmasın hiç bir oyunda bir sınıfa endeksli kalmamalısın,kalırsan oyunu oynayamazsın eminim ki senin adam arıyorlar dediğin sunucular rüyanda'dır çünkü ancak rüyada oyun dolu oluyor.manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.Teşkilatta her gün boss kesiyorlar klandan bölgeden adam arıyorlar sürekli öyle tılsım hasarda isteyen yok zaten herkesde hasar çok yok şuanlık. 2 3 aya hasarlar oluştuktan sonra sağlam büyü m1 m23 lü büyü ararlar. Bunlar benim nacizane düşüncelerim. Benimle aynı dülüncede olmayabilirsin farklı düşünenilirsin saygı duyarım ama seninde saygı duyman gerekir. Eleştire de bilirsin saygı duyarım ama yazerken üslubuna dikkat etmen gerekir. Sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum karşıdaki adam gücenir mi gücenmez mi nerden bileceksin
![]()
bir güncelleme paketi geldiğinde milletin tek bakacağı şey paketin oyuncuları ne kadar çok memnun ettiği, benim sayısız çarım var loncadaki arkadaşların var zaten son 5 senedir en ufak bir görsel güncelleme getirmemişsin şimdi karaköyü getirip diğer tüm bölgeleri öldürüyorsun,kimse memnun değil emin ol ki karaköy çıkmadan önce yine oyuncu vardı ws atarlar ne bileyim holde takılırlar gb atarlar zaman geçirirler ya şimdi ne var ? bireysel bölge dediniz eyvallah dedik hani nerede bireysel bölge, 3 4 tane aynı tip canavar koyup alın oynayın ile olmaz bu işler bu oyunun doğasında bireysellik yok o zaman gb tarzı bölge getireceksiniz,öyle saf yola makine koyup al kes demekle olmaz bu işler bunları yaptıktan sonra çokta oyuncu kalmaz dedik hiçte kalmadı.
milletin işi var işleri var oyuna gir gbz kes,bir tane dangalak kaçırsın sonra tekrar dene bir daha gelip kaçırsın ee giden zaman ne olacak,verdiğin emek ? 3 gün ban banane kardeşim bandan falan sen bunları geliştirici ekibinle düşünmüyorsan kusura bakma zaten göstermek için getirdiğin çok beli eh o ozaman'da sonun böyle olur.
şuan için bu oyun max 2 sene görür belki böyle devam eder oyun tamamen biter,illaha oyun oynayan çıkar ama para veren hayatta çıkmaz çünkü eskileri tamamen silmeye çalışan bir yönetim var ki buda tamamen işi paraya döktüklerinin bir kanıtı böyle devam etsinler yakında kapatırlar ve kapatırken'de sahsım adına asla üzülmem çünkü hiç bir şeyi beceremiyorlar.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mazi'nin Sahipleri
Konuyu açan arkadaşın demek istediği herkes Karaköy'de oldugundan diğer bölgelerde görevleri olanların kimseyi bulamaması sorunudur. Ayrıca ilk cümleniz yanlış. Karaköy'e giriş için o dediğiniz 2 görevi yapılması gerekiyor. Ancak Karaköy'den görev alabilmek için ondan önceki tüm görevlerin yapılmış olması gerekiyor. Nasıl bir yanılgı oluşturdunuz ki karaköy görevleri için şu 2 görev yeterli diyebiliyorsunuz.manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.
Hayır ! O sadece giriş için yeterli. MİGRAT SIĞINAK ÇEMBERLİTAŞ VE BÜYÜK HOL GÖREVLERİ yapılmadan KARAKÖY'DEN GÖREV ALAMAZSINIZ !
KARAKÖYDEN GÖREV ALINAMAYINCA DA İNSAN OYUNDAN SOĞUYOR ÇÜNKÜ YAPACAK BİR GÖREVİ YOK HALİYLE. YENİ OYUNCULAR HATTA YENİYİ BIRAKIN ESKİ OYUNCULAR DA YARDIM BULAMIYOR ARTIK. DESTEK OLMADIĞI İÇİN KARAKÖY GÖREVLERİNİN ÖNCESİNDE BİTMESİ GEREKEN GÖREVLERİ YAPAMIYORLAR
Kudretbey [49] - Eminönü - Mazi'nin Sahipleri
Avukat
Avukat
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Güzel açıklamışsın eline sağlık. Şuanda sadece karaköyde oynamak diğer bölgelere flan gitmemek vs atmamak flan oyuncuların kendi tercihi. Yeraltı geldiğinde gidip meteorda mı item kasıyorduk. Şuan millet aç herkes item biraz para derdinde. Arz lodos birbirlerine bulaşmıyorlarsa düşman edinmemek içinyunusreyy yazdı: ↑04 May 2018 10:10alındıysan kusura bakma.manyetix yazdı: ↑03 May 2018 11:39Tek sınıfa bağlı kalmamalısın demişsin güzelde demişsin. Elimde her sınıftan 2 şer 3 er tane var kendime ait çt itemiyle ful artı ful. Karaköy için şuanlık 1 er tanesiniyle başladım kasmaya. Karaköy gelmeden öncede sonrasında da kadim yeşil dışındaki diğer bosslara hiç adam aramadım tek başıma gidip kestm görevi olanlara kestim bazen de. Ama bu çarları fullemek için baya emek verdim. Şimdi demek istediğim. 50 lvllik şifa asa olsun büyü asası olsun 3m taş çatlasın 5m tutsun diyorum. 3 er 5 er m den de bir kaç item alsan kasarsın diyorum. Karaköy gelmeden önce sıfırdan başlıyan birisi için çt atması için yapması gerekenleri düşün birde şimdiyi düşün. İnan bana şuan yeni başlıyanlar için daha kolay. Eskiden kıyo asa basıp parlatsan tılsımların olsa yine hasar az diye bölge giremiyordun. Hasarın sağlam olsa tılsım olmasa yine giremiyordun.üstelik öyle kıyo asayı 3 5 m e de basamazdınyunusreyy yazdı: ↑03 May 2018 10:41bence siz farklı bir oyun oynuyorsunuz ona göre bakarsan karakter alsın kasmakla uğraşmasın hiç bir oyunda bir sınıfa endeksli kalmamalısın,kalırsan oyunu oynayamazsın eminim ki senin adam arıyorlar dediğin sunucular rüyanda'dır çünkü ancak rüyada oyun dolu oluyor.manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.Teşkilatta her gün boss kesiyorlar klandan bölgeden adam arıyorlar sürekli öyle tılsım hasarda isteyen yok zaten herkesde hasar çok yok şuanlık. 2 3 aya hasarlar oluştuktan sonra sağlam büyü m1 m23 lü büyü ararlar. Bunlar benim nacizane düşüncelerim. Benimle aynı dülüncede olmayabilirsin farklı düşünenilirsin saygı duyarım ama seninde saygı duyman gerekir. Eleştire de bilirsin saygı duyarım ama yazerken üslubuna dikkat etmen gerekir. Sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum karşıdaki adam gücenir mi gücenmez mi nerden bileceksin
![]()
bir güncelleme paketi geldiğinde milletin tek bakacağı şey paketin oyuncuları ne kadar çok memnun ettiği, benim sayısız çarım var loncadaki arkadaşların var zaten son 5 senedir en ufak bir görsel güncelleme getirmemişsin şimdi karaköyü getirip diğer tüm bölgeleri öldürüyorsun,kimse memnun değil emin ol ki karaköy çıkmadan önce yine oyuncu vardı ws atarlar ne bileyim holde takılırlar gb atarlar zaman geçirirler ya şimdi ne var ? bireysel bölge dediniz eyvallah dedik hani nerede bireysel bölge, 3 4 tane aynı tip canavar koyup alın oynayın ile olmaz bu işler bu oyunun doğasında bireysellik yok o zaman gb tarzı bölge getireceksiniz,öyle saf yola makine koyup al kes demekle olmaz bu işler bunları yaptıktan sonra çokta oyuncu kalmaz dedik hiçte kalmadı.
milletin işi var işleri var oyuna gir gbz kes,bir tane dangalak kaçırsın sonra tekrar dene bir daha gelip kaçırsın ee giden zaman ne olacak,verdiğin emek ? 3 gün ban banane kardeşim bandan falan sen bunları geliştirici ekibinle düşünmüyorsan kusura bakma zaten göstermek için getirdiğin çok beli eh o ozaman'da sonun böyle olur.
şuan için bu oyun max 2 sene görür belki böyle devam eder oyun tamamen biter,illaha oyun oynayan çıkar ama para veren hayatta çıkmaz çünkü eskileri tamamen silmeye çalışan bir yönetim var ki buda tamamen işi paraya döktüklerinin bir kanıtı böyle devam etsinler yakında kapatırlar ve kapatırken'de sahsım adına asla üzülmem çünkü hiç bir şeyi beceremiyorlar.
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bende farklı birşey yazmadımki Savcı BeyComeback yazdı: ↑04 May 2018 16:24Konuyu açan arkadaşın demek istediği herkes Karaköy'de oldugundan diğer bölgelerde görevleri olanların kimseyi bulamaması sorunudur. Ayrıca ilk cümleniz yanlış. Karaköy'e giriş için o dediğiniz 2 görevi yapılması gerekiyor. Ancak Karaköy'den görev alabilmek için ondan önceki tüm görevlerin yapılmış olması gerekiyor. Nasıl bir yanılgı oluşturdunuz ki karaköy görevleri için şu 2 görev yeterli diyebiliyorsunuz.manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.
Hayır ! O sadece giriş için yeterli. MİGRAT SIĞINAK ÇEMBERLİTAŞ VE BÜYÜK HOL GÖREVLERİ yapılmadan KARAKÖY'DEN GÖREV ALAMAZSINIZ !
KARAKÖYDEN GÖREV ALINAMAYINCA DA İNSAN OYUNDAN SOĞUYOR ÇÜNKÜ YAPACAK BİR GÖREVİ YOK HALİYLE. YENİ OYUNCULAR HATTA YENİYİ BIRAKIN ESKİ OYUNCULAR DA YARDIM BULAMIYOR ARTIK. DESTEK OLMADIĞI İÇİN KARAKÖY GÖREVLERİNİN ÖNCESİNDE BİTMESİ GEREKEN GÖREVLERİ YAPAMIYORLAR