Açık bölge X loncası keserken Y loncasının arkadan saldıracağını düşünmüyorum sonucta Y loncasıda boss kesecek etme bulma dünyası. Saldırsa bile sorun yok delikanlı gibi savaşırsın en azından, bizim şikayetimiz şerefsizler klansız char ile geldiği için müdahale edememek.NaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.
Oyunda bir loncam var ve X loncası ile rekabet içerisindeyiz ki tüm loncalar ve klanlar birbiri ile rekabet içerisindedir. Şimdi ben karşı klandaki ya da bu rekabet içerisinde olduğum loncaya patron kestirmek istemiyorum ve kesimlerine engel oluyorum. Bu noktada ne yapılacak? Sonuçta o patronu onların kesmesini ve eşya almasını istemiyorum. Bu olay sırf kesimlerine engel olmakla alakalı değil tamamen rekabete dayalı bir durum.
Nerull Kukacıda
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life and Death
Re: Nerull Kukacıda

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ya istihbaratını alıp kesecekleri şef yaratığın önünde erketeye yatarsınız ya da takip edip kesimden önce saldırırsınız. Bence diğer türlü yapılacak şeyler göze pek hoş gelmiyor.NaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.
Oyunda bir loncam var ve X loncası ile rekabet içerisindeyiz ki tüm loncalar ve klanlar birbiri ile rekabet içerisindedir. Şimdi ben karşı klandaki ya da bu rekabet içerisinde olduğum loncaya patron kestirmek istemiyorum ve kesimlerine engel oluyorum. Bu noktada ne yapılacak? Sonuçta o patronu onların kesmesini ve eşya almasını istemiyorum. Bu olay sırf kesimlerine engel olmakla alakalı değil tamamen rekabete dayalı bir durum.
- Whoods
- Cin Avcısı
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Bu yüzden iki klan var bilader boss kaçırmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz al lomcani karşı klana geç sana boss kaçıramazsın dendi karşı klanın oyuncusunu kesemezsin denmedi ne tuhaf adamlarsınız Allah ailrnize sabır versinNaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.
Siz rekabeti ne sanıyorsunuz ya?
Şunu biliyoruz ki İKV oyununda kalıplaşmış bazı saçmalıklar mevcut;
* Başkası madene yöneldiyse çekemezsin.
* Karşı klandan birisinin seviyesi düşükse ya da görevi varsa kesemezsin. Kesersen en adi, en #@!? insan sen olursun.
* Birisinin kastığı bölgeyi işgal edemezsin, slotlara dokunamazsın.
vs vs. Bunun gibi bir ton saçmalık mevcut bu oyunda. Bu dediğim olaylar bile sizin oyunlardaki rekabet anlayışınızı tamamen köreltmiş. Çünkü oyunda rekabet denilen şey yok. Herkes dostça, kardeşçe oynuyor. Sanki oyunun amacı oymuş gibi. Şu an bir çok kişi asayı, zırhı ilk üretmek için kendini zorluyor, yeni eşyaları düşürmek için de. Kendilerini ön plana atmaları lazım çünkü. Bunda yanlış bir şey yok, oyunlardaki genel amaçta budur zaten. Ama olay bu rekabet ve güç anlayışının farklı eylemlerine gelince kimsenin amacı güçlenmek ya da en iyi olmak olmuyor.

* Karşı klandan birisinin seviyesi düşükse ya da görevi varsa kesemezsin. Kesersen en adi, en #@!? insan sen olursun.
vs vs. Bunun gibi bir ton saçmalık mevcut bu oyunda. Bu dediğim olaylar bile sizin oyunlardaki rekabet anlayışınızı tamamen köreltmiş. Çünkü oyunda rekabet denilen şey yok. Herkes dostça, kardeşçe oynuyor. Sanki oyunun amacı oymuş gibi. Şu an bir çok kişi asayı, zırhı ilk üretmek için kendini zorluyor, yeni eşyaları düşürmek için de. Kendilerini ön plana atmaları lazım çünkü. Bunda yanlış bir şey yok, oyunlardaki genel amaçta budur zaten. Ama olay bu rekabet ve güç anlayışının farklı eylemlerine gelince kimsenin amacı güçlenmek ya da en iyi olmak olmuyor.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Rekabet denilen şey boş çarlarla boss kaçırarak olmaz, gider adam gibi kesersin onların da gıkı çıkmaz zaten. Ben bunu bilir bunu söylerim.
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
Bu dediklerin rekabet değil , saygı.59 seviye olmuşsun 35 level adamı kesince eline ne geçecek?Siz rekabeti ne sanıyorsunuz ya?![]()
Ayrıca boss kaçırmak rekabet değil , emek hırsızlığıdır.Gruptaki kişiler 20-25 dakikasını boss kesmeye harcayıp 2-3 canda nara atıp kaçırırsan bu rekabete girmez.IKV destek takımı geç olsa da rekabet ile emek hırsızlığını ayrıştırarak ceza sistemine başvurdu.Oyunu bırakmış gözüküyorsun bu düşünceler niye acaba

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Sayın hocam, ortada bir rekabet ortamı oluşabilmesi için, öncelikle bir oyunun olması gerekmektedir. Sürekli oyuncusuna "Dejavu" yaşatan bir oyun (oyun olduğu için mecburen oyun tabirini kullanıyorum) söz konusu. Tamam imkanlar kısıtlı belki ama bu bir oyunun gelişmesi için engel değil bana göre.NaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 12:09 Siz rekabeti ne sanıyorsunuz ya?![]()
vs vs. Bunun gibi bir ton saçmalık mevcut bu oyunda. Bu dediğim olaylar bile sizin oyunlardaki rekabet anlayışınızı tamamen köreltmiş. Çünkü oyunda rekabet denilen şey yok. Herkes dostça, kardeşçe oynuyor. Sanki oyunun amacı oymuş gibi. Şu an bir çok kişi asayı, zırhı ilk üretmek için kendini zorluyor, yeni eşyaları düşürmek için de. Kendilerini ön plana atmaları lazım çünkü. Bunda yanlış bir şey yok, oyunlardaki genel amaçta budur zaten. Ama olay bu rekabet ve güç anlayışının farklı eylemlerine gelince kimsenin amacı güçlenmek ya da en iyi olmak olmuyor.![]()
![]()

+1.LaRaCRoFT yazdı: ↑13 Nis 2018 13:10Sayın hocam, ortada bir rekabet ortamı oluşabilmesi için, öncelikle bir oyunun olması gerekmektedir. Sürekli oyuncusuna "Dejavu" yaşatan bir oyun (oyun olduğu için mecburen oyun tabirini kullanıyorum) söz konusu. Tamam imkanlar kısıtlı belki ama bu bir oyunun gelişmesi için engel değil bana göre.NaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 12:09 Siz rekabeti ne sanıyorsunuz ya?![]()
vs vs. Bunun gibi bir ton saçmalık mevcut bu oyunda. Bu dediğim olaylar bile sizin oyunlardaki rekabet anlayışınızı tamamen köreltmiş. Çünkü oyunda rekabet denilen şey yok. Herkes dostça, kardeşçe oynuyor. Sanki oyunun amacı oymuş gibi. Şu an bir çok kişi asayı, zırhı ilk üretmek için kendini zorluyor, yeni eşyaları düşürmek için de. Kendilerini ön plana atmaları lazım çünkü. Bunda yanlış bir şey yok, oyunlardaki genel amaçta budur zaten. Ama olay bu rekabet ve güç anlayışının farklı eylemlerine gelince kimsenin amacı güçlenmek ya da en iyi olmak olmuyor.![]()
![]()
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- carousel71
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
Merhabalar.
Görüyorum ki buralar kalabalık klan neferleriyle dolmuş.Adama zombi gibi saldırmışsınız.Dediklerini o kadar iyi anlıyorum ki acaba vizyonu geniş kaç oyuncu kaldı diye düşünürken bu konu beni mutlu etti.
Örneğin eminönünde arzsınız diyelim.Klanda 1 arza 10 lodos gibi bir oran var.Hadi bakalım elele tutuşun boss kesimlerinizi yapın üstünüzü dizin.Sonra savaşacak arz bulacak mısınız görelim.Farmville mi bu kardeşim? Savaşsız MMORPG oyun olmaz.Hele bi üstü dizelim sonra savaşırız diye bir tabir yok.O halde şimdi diyelim biz iki arz grubu topladık bir şekilde büyük büyücü kesiyoruz.Oradaki lodoslar bize müsade edecek mi saniyorsunuz?Onlar da iki grup gelse eyvallah.5 grup geliyorlar playerlık falan sökmüyor kimse tatava yapmasın.O adamın işi kolay bize kestirmez.Peki biz bunun karşılığını nasıl vereceğiz? İş sancakta bitiyor yol geçen hanı gibi zaten.Lodos sancağa bakın bir de etrafı hep bomba.Özetle;BU OYUNDA KLAN DENGESİ SAĞLANMAZ İSE herkes çekip gidecek.Kaçınılmaz son budur.
Görüyorum ki buralar kalabalık klan neferleriyle dolmuş.Adama zombi gibi saldırmışsınız.Dediklerini o kadar iyi anlıyorum ki acaba vizyonu geniş kaç oyuncu kaldı diye düşünürken bu konu beni mutlu etti.
Örneğin eminönünde arzsınız diyelim.Klanda 1 arza 10 lodos gibi bir oran var.Hadi bakalım elele tutuşun boss kesimlerinizi yapın üstünüzü dizin.Sonra savaşacak arz bulacak mısınız görelim.Farmville mi bu kardeşim? Savaşsız MMORPG oyun olmaz.Hele bi üstü dizelim sonra savaşırız diye bir tabir yok.O halde şimdi diyelim biz iki arz grubu topladık bir şekilde büyük büyücü kesiyoruz.Oradaki lodoslar bize müsade edecek mi saniyorsunuz?Onlar da iki grup gelse eyvallah.5 grup geliyorlar playerlık falan sökmüyor kimse tatava yapmasın.O adamın işi kolay bize kestirmez.Peki biz bunun karşılığını nasıl vereceğiz? İş sancakta bitiyor yol geçen hanı gibi zaten.Lodos sancağa bakın bir de etrafı hep bomba.Özetle;BU OYUNDA KLAN DENGESİ SAĞLANMAZ İSE herkes çekip gidecek.Kaçınılmaz son budur.
5 yıl aradan sonra..
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Senin yüzünden oyuncular azalıyor, tek basina oynarken kacirirsin bol bol bosslariNaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.